2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1435162 بازدید | 80700 پست
بچها هر کدوم پیاممو دیدید جواب بدیدچند روز یبوست شدید گرفتم و البته مضمنمنم که شقاق دارم هر سری که ب ...

مایعات زیاد بخور مخصوصا ولرم یا گرم تا روده هات نرم باشن حرکاتش راحت باشه.. موز فیبرش بالاس تاثیر داره.. خاکشیر تو آب ولرم خوبه... یه معجون با سبوس گندم و پدر جو دوسر درست کن بخور. ماست و دوغ و کاهو نخور اینا واسه من سمن. داغونم میکنه. منم مشکلم عین شماس. 🤕🤕

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

قربونت مهسا جون شهرستانم هنوز اینم همش میچرخه اینطوری مریض شده

اخی،، اشکال نداره بذار خوش بگذرونه. بری تهران دوباره باید تو خونه باشه. ما میریم ویلای بابام تو ییلاق هوا روشن میشه بیداره پسرم هی پشت پنجره که دده دده🤭🤭بعضی وقتا با گریه میخوابونمش آنقدر راه میره از خستگی تلو تلو میخوره😆😆😆

مرسی مهسا جان درسته عزیزم یکی قبلش یکی بعدش.الان که دارم میبینم آدم با زایمان طبیعی بعدش قشنگ میشینه ...

آره دیگه... من درد اصلیم 5 صبح تا 11 بود که زایمان کردم. بعدش موقع بخیه می‌گفتیم و میخندیدیم. 😆😆

واااای خدایششش چقد خوبه آدم جایی بره مسافرت بعد کسانی رو داشتع باشه بهشون سر بزنه 😍😍حالا ما بخایم ...

آره عزیزم. به امید خدا زودتر می‌آیین. بیا عروس پیدا کنیم واسه خودمون. 😉😉😉

مردها خیلی وقت ها تو دعوا یه حرفی میزنندو دقیقه بعدم یادشون میره

دقیقا اوایل ازدواجمون شوهرم یه حرفی زد بهم آخر شب بود خودش دو دقیقه بعد خواب بود خروپف می‌کرد من تا صبح گریه نکرد حتی تو فکرم وسایلمو جمع کردم برگشتم خونه ی بابام ولی الان ده ساله نرفتم🤣🤣صبح بیدار شد گفت واقعا ناراحت شدی من یه چرتی گفتم تو به دل نگیر. خودشم میدونه تو عصبانیت حرف زیاد میزنه تو شرایط خوب میگه حرفای منو به دل نگیر فک کن با دیوونه طرفی😆😆

دقیقا اوایل ازدواجمون شوهرم یه حرفی زد بهم آخر شب بود خودش دو دقیقه بعد خواب بود خروپف می‌کرد من تا ...

ببین  نصف شب حرفش و گوش ندادی بهت تیکه انداخته 

اما بچه ها نصف شبا حرف گوش کن باشید این مردیا دیوونه شدن یهو با تبر و،،،،،،

یعنی من دیروز از صبح تا شب هی خبر خوندم یک نفر زنش و با فلان چیز کشت از معتاد تا وکیل دادگستری،😳خدایی چطور اینقد زندگی و سخت میگیرن که پا میشن هم و میکشن خب لامصب دکمه طلاق و بزن و تامااااام،،،،ولی اینکه دیه از مهریه کمتره هم بی تاثیر نیست