2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1435076 بازدید | 80700 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دخترا جاتون سبزامروز رفتیم بلاخره کلپچ زدیم😁😁😁😁گاهی خودتون دوتایی بدون بچه ها برید بیرون خیلی حا ...

البته بچه های من از کله پاچه متنفرن 

حتی داخل هم نمیان 

ما هم وقتی مدرسه هستن میپیچیم این وری

ببین نصف شب حرفش و گوش ندادی بهت تیکه انداخته اما بچه ها نصف شبا حرف گوش کن باشید این مردیا دیوونه ...

زنه خبرنگار بوده

مرده وکیل

راحت ترین حدسش اینه که مرد قاتل نمیخاسته یه خبری توسط زنش درز پیدا کنه، لذا تصمیم به قتل میگیره

شنیدم جنوبی ها خیلی تند دوست دارنجنوبی هستی؟

نه جان 

من به مدت یک ماه(اگه نوشتم یه سال تو اینجا زیاد گفتم،اشتباه تایپ بوده یک ماه ).... اونجا با حشو  و قلیه میگو آشنا شدیم و خیلی خوشمان آماد😋😋😋

جنوبی ها این غذاها رو بسیار تند درست میکنن که با هر قاشق یه پارچ آب لازمت میشه. 

ولی چون جنوب امتحان کردم از طعم تند اون غذا خوشمون اومد و دیگه غذای های جنوبی یه ذره با توجه به ذائقه خودمون تنگ درست میکنم که اون اصالت غذا حفظ بشه😅😅

و گرنه جنوبی باید غذات پنج شش قاشق فلفل بریزی تازه بازم میگن کمه  یه سری افرادشون🤣🤣🤣

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
بعضیا یا از بچگی تو سری خور بودن وعادت دارن شخصیت مستقل و قوی ندارن،بعضیا بخاطر بچه تحمل میکنن و همه ...

دقیقاااا همینطوره. 

دیگه اون چه زندگی داره که با این همه ارث تو زندگی با این مردک مونده😐😐😐😐

اره لامصب کتک بخوری با اون همه دارایی😐

حالا بعد میام برات میگم 😒😒

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌