2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1307743 بازدید | 71022 پست
من رفتم طرح مادران ثبت نام کردم شوهرم ماموریت بود و گوشبش در دسترس نبود که باهاش مشورت کنم ..انتخاب ...

عزیزم هر ماشینی مشتری خودشو داره

خب مثلا ۲۰۷ که پرفروش تره، ثبت نامش هم بالاتره و شانس تو کمتره

باز تارا شانس بیشتری داری

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میگن نجسی انگور رو میگیرخ

انگور که نجس نیست

خاک رو چطوری استفاده میکنی؟

مثلا میخواستی سرکه کنی?

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
سلام عزیزم حالت چطورهشرمنده توی تاپیک سوال پرسیدی ازم اما اونجا نشد جواب بدمجانم عزیزم من در خدمتم😘 ...

ممنونم خوبم 

خواهش میکنم وای سوالمو یادم‌نیست 🥲😁فک‌کنم مال چنروز گذشتس فقط یادم مونده بود تگ‌ کردن رو‌

ولی در کل تو‌تاپیک درباره همین استقلال و‌مجردی و‌پس انداز حرف زده بودم ؛ گفتم هدفمم خرید یه خونه نقلی برا خودمه 

از گذشتمم حرف زدم‌که خیلی ریختو پاشی بودم 

و‌تازه سرم به سنگ‌خورده و اینا 🥴😬

اونجا ماشالله کامنتای زیبایی خوندم ؛ که قطعا جزوشون بودی و افتخار داده بودی 🥰❤️‍🩹🌿🌿

انگور که نجس نیستخاک رو چطوری استفاده میکنی؟مثلا میخواستی سرکه کنی?

نه شیره

میگن موقعی که آب انگور رو میگیری باید بهش خاک بزنی بعد صافش کنی من خاک نزدم

وزن قبلی ۱۱۵  😔وزن فعلی ۹۰ 🥰 هدف اول  ۸۰ هدف دو م ۷۰ هدف سوم ۶۰ هدف چهارم ۵۵
نه شیرهمیگن موقعی که آب انگور رو میگیری باید بهش خاک بزنی بعد صافش کنی من خاک نزدم

عزیزم انگور فقط وقتی نجس میشه که شراب بشه

یعنی بوی الکل بده

جز اون نجسی نداره که

البته بازم از کسی که بیشتر بلده بپرس 

ممنونم خوبم خواهش میکنم وای سوالمو یادم‌نیست 🥲😁فک‌کنم مال چنروز گذشتس فقط یادم مونده بود تگ‌ کردن ...

خب بیا بگو خونه ای که دوست داری چند متریه؟ قیمتش چقدره

چقدر از پولش رو جمع کردی؟

عزیزم انگور فقط وقتی نجس میشه که شراب بشهیعنی بوی الکل بدهجز اون نجسی نداره کهالبته بازم از کسی که ب ...

نو نت نوشته دوسوم بجوشه دیگه شراب نیس

نو نت نوشته دوسوم بجوشه دیگه شراب نیس

من انگوری که شراب شده دیدم

بوش حالت رو بهم میزنه از بس که بوی میوه گندیده و الکل داره

به این راحتی شراب نشده که

نجس نیست به گمانم عزیزم

من انگوری که شراب شده دیدمبوش حالت رو بهم میزنه از بس که بوی میوه گندیده و الکل دارهبه این راحتی شرا ...

ممنون 

میریزم تو ظرف فعلا نگهش میدارم

وااای نازخاتون عالیهماست کدو هم خیلی دوست دارم( البته اگه خوب درست شده باشه)اره دقیقاواقعا خانمای ما ...

نازخاتون ثبت جهانی شده ویک چاشنی معروف ایرانی هست توسطح جهان.

ماست کدو وماست لبو هم داریم.البته بخاطرشیرین بودنش من دوست ندارم،اماطعم خوبی داره

تنوع غذایی مازندرانیها بالاست.من اینجادیدم که اکثرا میگن برنج باماست یاسالادشیرازی میخورن،یاکنارغذاشون سالادهست،،،،،اما مازندرانیها خیلی تنوع دارن.ماست با دلال ،ماست کدو،ماست لبو،آب اناربادلال،رب اناربا دلال،آب آلوچه با سبزیهای معطر،نازخاتون،انواع ترشیهامثل بادمجون شکم پر،ترشی سیر،لیته،هفت بیجار،ترشی آلبالو،ترشی لوبیاسبز،کلم و....

واز غذاهاشون نگم که خیلی متنوع هست.کلا آدمهای خونگرمی هستند،البته مثل همه ی ایرانیها😊

خدایا بی نهایت شکرت
آخ گفتی. ترشی لوبیا سبزم دوست دارم لیته خیلی خوب بلدم. عالی میشه😋😋مامانم همش میگه سوسول نباش هرچی ...

درسته.مازندرانیها همین کار رو میکنن.هرچیزی رو به مربا یا ترشی تبدیل میکنن😅😅

مربای تمشک،آلبالو،انجیر،به،کامکوآت،پوست پرتقال،پوست هندوانه،کیوی،بهارنارنج و....

و انواع واقسام ترشیها

خدایا بی نهایت شکرت
خب بیا بگو خونه ای که دوست داری چند متریه؟ قیمتش چقدرهچقدر از پولش رو جمع کردی؟

تو‌دیوار یبار سرچش میکردم راستش خونه بزرگ و‌ آن چنانی خیلی خوشم نمیاد 

از چیزای مینیمال و دکور کلاسیک خوشم میاد 

مثلا پنجاه متر برام‌کافیه بنظرم، 

پول خب میگم تازه بخودم اومدم که ولخرجیامو بندازم دور 🥴الانم ۲۹ سالمه 

دقیقا ۹ سال الکی الکی هدر رفت پول و .. 

پول جم نکردم پس درواقع البته یه حزکتای اقتصادی زدما اما خب همون بورس و اینا دود شد رف که ترجیح میدم بش فک‌نکنم‌. 

یه ماشین پراید داشتم اونو چن سال پیش ازتقا دادم و بابتش النگوهامو فروختم رف .

بعدا که باز تونستم النگو بگیرم بازم فروختم رفتم بینیمو عمل کردم 

گوشی ایفن گرفتم 

خلاصه ازین قروفرا 

خونه تازه تازه افتاده تو‌مخم 🥲🥲امیدی هس؟😁

راستی شمام مجردی عزیزم شمام دوس داشتی از شرایطت بگو برام و ارزوهات خوشال میشم ☘️🥰

تو‌دیوار یبار سرچش میکردم راستش خونه بزرگ و‌ آن چنانی خیلی خوشم نمیاد از چیزای مینیمال و دکور کلاسیک ...

بیشترم این‌میسوزونتم که سال ۹۸ : من ۱۳ تا نیمسکه و هزار دلار پول داشتم 

البته عقل خودم نمیرسید من همیشه دنبال تیپ و لباس بودم 

اینو دوز پسزم گف بخر 

بعدم‌خودش گف ببر بفروش 

هیجی دیگه هی فک‌ میکنم حساب میکنم هی میسوزم باز 😂میگم‌کلی پول بود الان