2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1307749 بازدید | 71022 پست
خانما اصلا حالم خوب نیست ..کمردرد شدید و سردرد دارم ..ممکنه این ویروس جدید باشه؟؟؟

بلادور باشه عزیزم

من این مدت ویروس اینطوری ندیدم اطرافم شایدم باشه

کمردرد این روزا بخاطر عرق و خیس شدن لباس و اومدن زیر کولرِ بیشتر ....سردرم از افتاب شدید و باد کولرم ممکنه باشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بلادور باشه عزیزممن این مدت ویروس اینطوری ندیدم اطرافم شایدم باشهکمردرد این روزا بخاطر عرق و خیس شدن ...

ممنون عزیزم ..آخه دیروز هم دلپیچه داشتم با دمنوش نعناع بهتر شدم امروز هم پاهام ضعف دارن و کمردرد شدید ..یه حس و حال بدی دارم از دست شوهرم هم دلم گرفته.. دیگه بد از بدتر  

آره بادمجون شکم پر...نازخاتون....لیته....ترشی آلوچه...ترشی آلبالوکلا مازندرانیها قابلیت اینو دارن هر ...

آخ گفتی. ترشی لوبیا سبزم دوست دارم لیته خیلی خوب بلدم. عالی میشه😋😋مامانم همش میگه سوسول نباش هرچی داری شکر بریز مربا شه سرکه بریز ترشی بشه🤪🤪🤪

ممنون عزیزم ..آخه دیروز هم دلپیچه داشتم با دمنوش نعناع بهتر شدم امروز هم پاهام ضعف دارن و کمردرد شدی ...

من رفتم طرح مادران ثبت نام کردم شوهرم ماموریت بود و گوشبش در دسترس نبود که باهاش مشورت کنم ..انتخاب اولم زدم تارا اتومات الان از وقتی فهمیده جگرم خون کرده بس که غر میزنه میگه تو هیچی حالیت نیست آخه تارا هم شد ماشین ؟ بین این همه ماشین چشم بازار رو کور کردی   ,میگن امکان ویرایش هم نیست درد جسمی یه طرف ..اعصاب خوردی که از دست این مردک میکشم هزار برابر سخت تره ..خدا هدایتش کنه

وااای نازخاتون عالیهماست کدو هم خیلی دوست دارم( البته اگه خوب درست شده باشه)اره دقیقاواقعا خانمای ما ...

گفتی کشمش پلو😋😋یه ذره زرشک و کشمش و زعفرون قاطی کنی،  گوشت خروس محلی رو با پیاز و فلفل دلمه و ادیه بپزی، ریش ریش کنی تفت بدی بریزی لای پلو. اووووووفففففف. 🥰🥰

@zahra1994 سلام قشنگم خوبی ؟ گفتی دورهمی تگت کنم حرف بزنیم 🥰🥰

سلام عزیزم حالت چطوره

شرمنده توی تاپیک سوال پرسیدی ازم اما اونجا نشد جواب بدم

جانم عزیزم من در خدمتم😘😘

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

دوستان سلام هر کی آنلاین واطلاعات داره جواب بده

یکم انگور داشتم حوصله نداشتم برم خاک مخصوص بگیرم 

بدون خاک شیره درست کردم.

همسایمون میگه نجسه 

درست میگه

الان بریزم بره

یکمم ترش شدا حیف این همه زحمت کشیدم

وزن قبلی ۱۱۵  😔وزن فعلی ۹۰ 🥰 هدف اول  ۸۰ هدف دو م ۷۰ هدف سوم ۶۰ هدف چهارم ۵۵
دوستان سلام هر کی آنلاین واطلاعات داره جواب بدهیکم انگور داشتم حوصله نداشتم برم خاک مخصوص بگیرم بدون ...

خاک برای چی

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***