2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1307775 بازدید | 71022 پست
ببین اهل دل بودیا 😄😄😄من یادمه معلم نذاشت دختر بره توالت دبیرستان بودمدختر انقدر جیش داشت جیش کرد ...

اخییییی گناه دارن بچها بعضیاشون واقعا دستشویی دارن دروغ نمیگن 

مثل پسر من هر ۵دقیقه باید زیارت میکرد

رفتیم پیش مدیر گفتیم بابا مشکل داره این باور نمیکرد 

ممنونم عزیزم سلامت باشید .نه بابا این قدر هم سر به زیر نیستم من و همه من رو یک آدم اجتماعی میشناسن . ...

عزیز دلمممم😍😍😍 چه قشنگ حرف میزنید دلم ضعف رفت😘😘😘😘

نظر لطفتونه دل به دل راه داره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام 😁😁بله خود خودشم هیچی تا حدود زیادی مشکلاتم رفع شد‌ دارم رو رفتار و مهرپروری همسرم کار میکنم ...

بخدا هر وقت یاد این قضیه مادرشوهرت میفتم خندم میگیره

اونایی که خونه هاشون یه جاست قشنگ درک میکنن

انشالله که بچه دار میشید هنوز اول جوانیتونه ولی همین حرفشو خوب بهونه کردی برای کنترل روابط ...مردا هر چقدرم مامانی باشن بلاخره یه روزی میفهمن که باید دو طرف رو راضی نگه دارن نمیشه فقط طرف زن یا مادر  باشن

منم از ظرف شستن بدم میاددیگه مجبوره بشوره😂بجز جاروبرقی ، بقیه موارد رو انجام میدهاهان سفره جمع نمیک ...

من جارو میکشم ۴۵_۱ساعت طول می‌کشه

اون میکشه ده دقیقه 😮😮😮😮

هی میگم قشنگ جارو کن 😡😡😁

دیوارای آشپزخونه هم میشوره سیم می‌کشه دیوار سمت گاز

من بعد زایمان انرژیم رفته...

آشپزخونه بشورم میمیرم از خستگی رسماً

قاضی جان عزیزم خیلی ممنونم ازت که برام نوشتی بخدا باخوندن پیامت قلبم به تپش افتاد آره کاملا قبول دار ...

خواهش ميكنم عزيزم اميدوارم هر چه زودتر همه شادى از ته دل داشته باشند ما هم همينطور❤️🙏🏻

من همیشه به شاگردهای کلاسم میگم میدونم از هر ۴ باری که اجازه میگیرید برید دستشویی حداقل ۲ بارش برای ...

وااای چه حواست هست بذار خوش باشن

خواهرای من دبیرن و پدرم معلم ابتدایی 

همیشه از دخترای نوجوان و شیطنتاشون میگن یعنی ذوق میکنم خواهرمم خیلی پایه است 

پدرمم اخر زنگ میگه هر کی هر هنری داره رو کنه 

یه حرکات و شکلکایی در میارن  اصلا یه وضعی...بابامم  نگم عاشق بچه

کلاسش هیچ وقت کسل کننده نمیشه 

نزدیک ۱۵ سال تو دهات درس میداد بابام دختر و پسر با هم 

بچهای یتیمو بغل میکرد سرشونو میذاشت رو سینش نوازششون میکرد حتی باهاشون میخندید و گریه میکرد حتی یواشکی بهشون پول میداد...یه چند باری بچها شلوارشونو خیس میکردن اگه پسر بودن خودش میشست اگه دختر ،زن سرایدارو صدا میزد....معلم عجیب غریبی بابام

بخدا هر وقت یاد این قضیه مادرشوهرت میفتم خندم میگیرهاونایی که خونه هاشون یه جاست قشنگ درک میکننانشال ...

ما خودمونم قه قهه میزنیم از دستشون 

انشالله نه خواهر سی و یک و تموم کردم فروردین میشم سی و دو 

من ک نا امیدم هر ماه درد پریودی و ....

خیلی وقتی اومدم خونه نفسم از حرفش. در نمیومد  همسرم دید دارم  دق میکنم میگرنم دو هفته افتاد به جونم گفتم مادرته  ولی دیگه حق دفاع کردن نداری

چون خارج از کنترل شذه رفتارش مادرت نبود حسابشو میذاشتم کف دستش 

میدونه قاطی کنم همه رو بهم میبافم 

سر همین فعلا  حرفی نمیزنه

جدای از بهانه  دلم شکست از حرفش 

و سپردم به خدا 

ما خودمونم قه قهه میزنیم از دستشون انشالله نه خواهر سی و یک و تموم کردم فروردین میشم سی و دو من ک نا ...

برای منتظرا حرف بچه خیلی دلو میشکنه ادم جیگرش میسوزه

از نزدیک دیدم 

چند ساله ازدواج کردی؟؟

@شهزنان   سلام شهزنان عزیز من زیاد دورهمی نمیام از پیام دوستان دسته و پاشکسته متوجه شدم پسرتون بیمارستان هستن متوجه نشدم چندسالشونه و دلیل شکستگی چیه  

منم دقیق دو سال پیش تو تصادف پای راستم از دوطرف شکست(نازک نی و درشت نی هردوتا ) منم پلاتین گذاشتن ولی دیگه گچ نداشتم و از همون اول دکتر میگفت ی کوچولو از وزنت رو بزار رو پات که من تا ده روز جرات نداشتم 

چون همسرمم اسیب دیده بود متاسفانه تغذیه خیلی خوبی هم نداشتم ولی مادرم تو دوماه اول نزیک ده بار کله پاچه و چندباری پای مرغ رو برام درست کرد شکرخدا خیلی خیلی زود جوش خورد❤بدلیل یه سری مشکلات کلا۹جلسه فیزیوتراپی رفتم ولی شکرخداالان عیچ مشکلی ندارم فقط اگه لباسم خیس بشه یکم اذیت میشم  

فقط دو روز اول هم درد داره اسمش ترسناکه یکم😅 بدلیل بارداری هم هنوز پلاتین توپامه عمل نکردم وگرنه بعد یه سال پلاتینو درمیارن 

چون جوون هستن زودی خوب میشن 

بعد تصادف بیشتر مشکلات روحی ادم رو اذیت میکنه 🤗

موقع شیر دادن نینی از ته دل دعاتون کردم امیدوارم خیلی زود خوب بشن ❤️❤️❤️ 

هر چیزی که به قیمت از دست دادنِ "آرامشت"تموم بشه ،زیادی گرونه   رهاش کن 
آره بادمجون شکم پر...نازخاتون....لیته....ترشی آلوچه...ترشی آلبالوکلا مازندرانیها قابلیت اینو دارن هر ...

وااای نازخاتون عالیه

ماست کدو هم خیلی دوست دارم( البته اگه خوب درست شده باشه)

اره دقیقا

واقعا خانمای مازندرانی، هنرمندین

راستی مربای پوست نارنجم خیلی خوشمزه س

کشمش پلوتونم که عالی👍

کلا سفره هاتون خیلی رنگیه

خانم خونه خیلی زحمت میکشه که به بهترین شکل ممکن مهمونیش رو برگزار کنه

واقعا مهمون نوازید

اینو بارها دیدم

بذار خوراکیاتونو بگم😁

از همه بهتر حلواسیاه( سیو حلوا)( قشنگگگگ سر میشکونن واسش😂)

ماکلمه

پشت زیک

کماج

اینارو فعلا یادمه😁

این اخرش مثل ماست😂ببین آماده هستماهر دفعه فکر میکنم این دفعه من جلوتر میرم بیرون ولی زهی خیال باطل� ...

شهر من کچله، یعنی بود مو کاشت ولی بازم دیر میکنه من خودم آماده میشم پسرم آماده ساک آماده، همه چی از آب و گاز تا کولر و پنجره رو چک میکنم. بازم میرم تو حیاط یه ربع میمونم. 🙃🙃🙃کاری نمیکنه ها الکی دور خودش میچرخه🥴🥴🥴

@شهزنان سلام شهزنان عزیز من زیاد دورهمی نمیام از پیام دوستان دسته و پاشکسته متوجه شدم پسرتون ...

چقد شما با محبتید ...خیلی ممتونم که احوال مارو میپرسی

خیلی نگرانش بودیم چون دکتر قبلی تشهیص اشتباه داد و پایی که پلاتین میخواست رو گچ کرد ...داشت اشتباه جوش میخوره که بردیم یه جای دیگه و عمل فوری کرد

خداروشکر الان که مرخص شده یکم بهتره مسکنهاش رو سر ساعت میدم ولی تحرکش محدوده ...هم بخاطر بی حسی از ناحیه کمر که خیلی اذیته هم پاش که هم جای عمل و بخیه و پلاتین و سنگینی اتل کلافش کرده 

انشالله کم کم روبه راه میشه

خدارو شکر که سلامتیتون رو بدست اوردید

خدا بچه شیر خوارتو حفظ کنه زیر سایه امام زمان بزرگ بشه😍😍😘😘😘