2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1308455 بازدید | 71058 پست
عزیزم روح شون شاد باشه پدر بزرگوار تون و مادر نازنین تون عمرشون زیبا و شیرین و پر خیر و برکت باشه ...

ممنونم عزیزم ، خدا پدر شما رو هم رحمت کنه و مادر عزیزتون رو سلامت نگه داره  . 🌹🌹🌹🌹😍😍😍😍

دقیقا همینطوره من همیشه فضای مجازی رو مصداق این حرف اسلام میدونم که میگه همه شما مسلمانان ( حتی اسلام به معنی تسلیم شدن در مقابل فرمان آفریدگار بزرگ ) مثل خواهر و برادرهای دینی هستید .

و چه قدر قشنگ داخل این فضا ما میتونیم مثل خواهرهای واقعی با هم دردودل کنیم و به هم راهکار بدیم .

این نکته فضای مجازی اگر به دنیای واقعی هم منتقل بشه دیگه نباید نگران جنگ و نا آرومی در دنیا باشیم و اون وقت هست که همه انسان های دنیا در صلح زندگی میکنند . 😍😍😍😍🌹🌹🌹🌹

چقد خوب بوددددخانم برم مدادمو دم سطل اشغالی بتراشم؟؟؟خانم برم دستشویی؟؟؟خانم اب بخورم؟؟و همچنان ۴۰ د ...

ببین اهل دل بودیا 😄😄😄

من یادمه معلم نذاشت دختر بره توالت دبیرستان بودم

دختر انقدر جیش داشت جیش کرد جاش 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😄😄

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خاطرات زنده کردی 😄😄یادمه وسط کلاس یهو دست بلند میکردیم خااانم اجازه برم اشغال بندازم 😐😐😐😐 قیاف ...

من همیشه به شاگردهای کلاسم میگم میدونم از هر ۴ باری که اجازه میگیرید برید دستشویی حداقل ۲ بارش برای دور زدن در حیاط هست ولی ایرادی نداره . 🙃🙃🙃🙃

فقط هیچ وقت وقتی یک نفر بیرون هست اجازه نمیدهم نفر بعدی بره بیرون یا ۲ زنگ پشت سر هم یا بلافاصله بعد از زنگ تفریح مگر در موارد استثتا . 

چه مادر خوبی هستی لذت بردم 😍انشالله مقام بیاره و دلت رو شاد کنه 🙏🏿🙏🏿

نارين جان پيرو اون پيامى كه بابت زندگى يكى از عزيزانت ناراحت بودى ميخواستم يك موضوعى رو بگم بهت البته خواهرانه❤️

من در يك موقعيتى پارسال قرار گرفتم كه براى يكى از عزيزانم مشكل بسيااااار رر حادى پيش اومد خيلي خيلي خيلي روزهاى وحشتناكى داشتيم دائم غصه و گريه و ناراحتى و….. 

بدترين روزهاى عمرم رو گذروندم يعنى منى كه هر سال دخترم رو مثلا يكبار اتليه ميبرم عكس بگيره كلا نبردمش و هيچ عكسي از سال قبل نداره! دائم غصه و گريه و….. 

مريض شدم كاهش وزن شديد  و….. كلا انگار دوست داشتم زندگى تعطيل بشه تموم بشه از هيچى لذت نميبردم بحدى اين غم و مشكل در ظاهرم نمود داشت كه يكى از همسايه هامون كه مهربونن شوهرش از من پرسيد مشكلي پيش اومده؟! تا اينكه بعد از چند ماه با يكى از دوستانم صحبت ميكردم گفت پاشوخودتو جمع كن 

زندگيت رو رها كردى فقط دارى غصه ميخورى خودتو ازبين بردى خب كه چى؟ شوهرتو ول كردى به بچت نميرسي خودت رو رها كردى دارى از بين ميرى ايا با اين كارا مشكل عزيزت رفع ميشه؟ حل ميشه؟ همه چيز درست ميشه؟ 

نه!

تو فقط بايد سعى كنى اون قوى بشه و بتونه از پس مشكل بربياد و اينكه حمايتش كنى تا اين روزها رو تنهايي سپرى نكنه 

همين! 

و اينكه تو در نهايت اول مسئول زندگى خودتى بعد بقيه !

تو فكر ميكنى اگر از زندگى لذت ببرى با اون همدردى نكردى يا دركش نكردى و…؟ نه تو فقط خودتو از بين ميبرى و هيچ فايده اى نداره و تازه اونم بخواد به روتين عادى برگرده شماها رو ميبينه فكر ميكنه يك مشكل لاعلاج داره كه دور از جون با مرگ فقط حل ميشه !

خلاصه سرتونو درد نيارم 

من بعد ازون كم كم به خودم اومدم تايم بيشترى براى خودم گذاشتم حمايت مالي و عاطفي و شغلي و خلاصه هر مدل از دستم برميومد كردم 

حالا اونم قويتر شده حالش بهتره ماهم بهتريم الحمد لله 

مشكل حل نشد ما هم شادى از ته دل نداريم اما ديگه روح نا اميدي رو از سرمون برداشتيم 

توكل بخدا همون خدايي كه مشكل و چالش رو توى زندگى مياره تحمل و قدرت حل شدنش رو هم مياره 

شما هم بدون اول در برابر همسر و فرزندانت مسئولي دوست خوبم❤️

نارين جان پيرو اون پيامى كه بابت زندگى يكى از عزيزانت ناراحت بودى ميخواستم يك موضوعى رو بگم بهت البت ...

قاضی جان عزیزم خیلی ممنونم ازت که برام نوشتی 

بخدا باخوندن پیامت قلبم به تپش افتاد 

آره کاملا قبول دارم و دائم این موضوع رو به خودم یادآوری میکنم که ناراحتی من دردی دوا نمیکنه که هیچ ضعیفم هم میکنه وحتی دیگه نمیتونم درست حمایتش کنم 

من به نسبت قوی‌تر شدم و خیلی سعی میکنم حالم رو خوب کنم و به قول شما اون رو هم قوی کنم 

مرسی عزیزدلم یادآوری خیلی خوبی بود 

منم واقعا خودم رو تو آینه میبینم اصلا رنگ صورتم شده تیره و بدون طراوت و شادابی 

الحمدلله خودم مشکل خاصی ندارم ولی از ته دل هم نمیتونم شاد باشم و این حالتها هم هیچ فایده ای نداره 

خدا بزرگه سعی میکنم خوب باشم ممنونم عزیزم خیلی برام ارزشمند بود حرفات

مستقل چیکارم کردی دیشب با لش کردنت 😁منم که بی ظرفیت چنان لشی کردم تا ۴صبح تو اینستا بودم ساعت ۲شب م ...

😂😁

خودت بااستعداد بودی👏🤣

من کاری نکردم 🫢

فقط ماکارونی درست کردنت 

البته لش یعنی همون ماکارونی هم درست نکنی

نیمه لش بودی 😂

مستقل خداروشکر گوشواره ات پیدا شده برا ماهایی ک قرون قرون جمع میکنیم ظلمه

قربونت محی

دقیقا👍

بعد این ست من خیلی پرماجرا بود تو این مدت

یکبار فروختمش ولی پول جور شد و رفتم پسش گرفتم… انگار دنیا رو بهم دادن

اخه خیلی خیلی دوستش دارم🥹

قدرت خدا🙏

کاش صد میلیون داشتم

میلیاردم باشه خوبه ها😅

ولی فعلا ۱۰۰ تومنو میخام 

متاسفانه منم تجربه بسیار بدتر رو تو محل کارم داشتم ۶ ماه از خونه بیرون نرفتم از بس داغون بودم ولی با ...

دقیقا منم همینطور عزیزم دیگه با همه در حد یه دوستی ساده هستم و دیگه دلم نمیخواد رفت و آمد خونه داشته باشیم،منه ساده اصلا ذره ای هم فکر نمیکردم اونقدر تو دلش بهم حسادت داره،تازه من اون مدت هرچی در میوردیم خرج ناباروری میکردیم بدون اینکه به کسی چیزی بگیم حتی خانواده خودمم هم خبر نداشت،تازه ما به نسبت کاری که کردیم واقعا هیچی نداریم نگو حتی چشم دیدن اونارم نداره

منم بگم تنها نباشی 😄😄دیشب ی تپه ظرف بود اصلا حال نداشتمفقط دوتا لیوان شستم ک صبح بدون لیوان نباشیم ...

خوب کردی رفتی خونه مامانت😁

من اگه یه بشقابو نشورم

انقدر بعدش ظرف جمع میشه کهههههه

میشه کوهی از ظرف

دقیقا دیشبم همین شد

نگم از کی ظرف مونده بود😅

دیشب که نشستم

امروز ظهر شستم

اینجا اشپزخونه م جای ماشین ظرفشویی نداره

وگرنه دوست داشتم یه دونه با وامی چیزی بخرم

قطعا وسیله خوبیه

البته تو خونه ما قانون اینه که

من غذا درست میکنم، پهلوون ظرف میشوره و بالعکس

دیشب استثنا بود

واقعا خب خانما زمان لازم دارن من خودم چند بار اجاق گاز یخچال کولر ..چک میکنم خاموش باشن برا نیم ساعت ...

این اخرش مثل ماست😂

ببین آماده هستما

هر دفعه فکر میکنم این دفعه من جلوتر میرم بیرون ولی زهی خیال باطل😁

خدایی مردا کاری ندارن واسه آماده شدن

تازه شوهرت کچلم باشه که هیچی😄

😂😁خودت بااستعداد بودی👏🤣من کاری نکردم 🫢فقط ماکارونی درست کردنت البته لش یعنی همون ماکارونی هم در ...

در این زمینه که استعداد درخشانی دارم 😂

ماکارونی درست کردن من به اندازه یه نیمرو درست کردن وقت میگیره یه سس با رب و پیاز و ادویه درست میکنم آب داغ از آبگرمکن میزارم رو گاز ۳دقیقه جوش میاد ماکارونی رو میریزم سه چهار دقیقه بعد هم قاطیش میکنم با سس 

دمش هم نمیدم 

اینجوری بیشتر دوس دارم