نارين جان پيرو اون پيامى كه بابت زندگى يكى از عزيزانت ناراحت بودى ميخواستم يك موضوعى رو بگم بهت البته خواهرانه❤️
من در يك موقعيتى پارسال قرار گرفتم كه براى يكى از عزيزانم مشكل بسيااااار رر حادى پيش اومد خيلي خيلي خيلي روزهاى وحشتناكى داشتيم دائم غصه و گريه و ناراحتى و…..
بدترين روزهاى عمرم رو گذروندم يعنى منى كه هر سال دخترم رو مثلا يكبار اتليه ميبرم عكس بگيره كلا نبردمش و هيچ عكسي از سال قبل نداره! دائم غصه و گريه و…..
مريض شدم كاهش وزن شديد و….. كلا انگار دوست داشتم زندگى تعطيل بشه تموم بشه از هيچى لذت نميبردم بحدى اين غم و مشكل در ظاهرم نمود داشت كه يكى از همسايه هامون كه مهربونن شوهرش از من پرسيد مشكلي پيش اومده؟! تا اينكه بعد از چند ماه با يكى از دوستانم صحبت ميكردم گفت پاشوخودتو جمع كن
زندگيت رو رها كردى فقط دارى غصه ميخورى خودتو ازبين بردى خب كه چى؟ شوهرتو ول كردى به بچت نميرسي خودت رو رها كردى دارى از بين ميرى ايا با اين كارا مشكل عزيزت رفع ميشه؟ حل ميشه؟ همه چيز درست ميشه؟
نه!
تو فقط بايد سعى كنى اون قوى بشه و بتونه از پس مشكل بربياد و اينكه حمايتش كنى تا اين روزها رو تنهايي سپرى نكنه
همين!
و اينكه تو در نهايت اول مسئول زندگى خودتى بعد بقيه !
تو فكر ميكنى اگر از زندگى لذت ببرى با اون همدردى نكردى يا دركش نكردى و…؟ نه تو فقط خودتو از بين ميبرى و هيچ فايده اى نداره و تازه اونم بخواد به روتين عادى برگرده شماها رو ميبينه فكر ميكنه يك مشكل لاعلاج داره كه دور از جون با مرگ فقط حل ميشه !
خلاصه سرتونو درد نيارم
من بعد ازون كم كم به خودم اومدم تايم بيشترى براى خودم گذاشتم حمايت مالي و عاطفي و شغلي و خلاصه هر مدل از دستم برميومد كردم
حالا اونم قويتر شده حالش بهتره ماهم بهتريم الحمد لله
مشكل حل نشد ما هم شادى از ته دل نداريم اما ديگه روح نا اميدي رو از سرمون برداشتيم
توكل بخدا همون خدايي كه مشكل و چالش رو توى زندگى مياره تحمل و قدرت حل شدنش رو هم مياره
شما هم بدون اول در برابر همسر و فرزندانت مسئولي دوست خوبم❤️