جیران جان من اون روز میخواستم جواب بدم چندبارم بعدش امتحان کردم سایت خراب بود و نشد. ممنون بابت راهنمایی هات
نگم برات که تو این چندروز مردم و زنده شدم. خداااا چرا مردارو اینقدر بیخیال افریدی اخه
ما اون روز رفتیم بنگاه و به همسرم گفتم بگو میخوام یه مقداری بیعانه بدم که به این بهونه قولنامه رو بیاره و ببینیم و بهش بگیم باقی موارد هم پر کن و...
رفتیم اونجا همسر لام تا کام حرف نزد. از دیوار صدا دراومد که ازین آقا صدا درنیومد.. دیگه دیدم نههه ازین مرد آبی گرم نمیشه خودم با بنگاهی صحبت کردم. گفت چک ضمانت تخلیه بیارین بعد بیعانه میدین و.... منم هرچی میگفتم هی میگفت خیالتون راحت باشه و تو فکر نباشین و صاحبخونتون پسرعموی خودمه و میلیاردره و خیلی خوبه و همه شهر میشناسنش و....
بعدم گفتم اقای فلانی گفته بیاین تو مغازم کارت بکشین شماره صاحبخونه رو بدین ببینم اجازه داریم یا نه. خودش رنگ زد به صابخونه و گذاشت رو بلندگو و صابخونه گفت کارتخوان مغازه به اسم خودمه. حالا من همش تو ذهنم سناریو میچیدم که این ازکجا معلوم صاحبخونه باشه و هزارتا فکر دیگه.
شماره صابخونه رو گرفتیم و فرداش دیدیم چک نداریم زنگ زدیم گفت اشکال نداره سفته بیارین. دو ساعت تو نت گشتم و نحوه پرکردن سفته برای ضمانت رو پیدا کردم و کلی تحقیق و تفحص و همه رو برا همسر توضیح دادم گفتم حواستو جمع کن مثلا حتما بنویسه سفته بابت ضمانت تخلیه و ... و به زور فرستادمش بانک گفتم برو بپرس بگو سفته برای ضمانت میخوام چی باید بنویسم و ... که اطلاعاتمون زیاد باشه. بانکی هم هرچی من قبلش براش توضیح داده بودم رو گفت
رفتیم بنگاه گفت بریم خونه رو ببینیم و عیب و ایراداشو بنویسم براتون و سفته و پول رو بدین و تمام. گفتم نمیشه قولنامه رو با خودتون بردارین همونجا تکمیلش کنین؟ که گفت نه عجله نکن! من در مرز سکته بودم. رفتیم مغازشون کارت بکشیم. من گفتم روزی ۵۰ بیشتر نمیشه کارت کشید گفتن نه میشه و...
کارتو کشید دیدیم قبول نکرد. دیگه گفتم شماره شبا رد کنین بیاد. شماره شبای شرکتشونو داد و پولو زدیم براشون.
اینم بگم اونجا ۷ ۸ نفر بودن. منم از استرس داشتم میمردم. یکیشون برداشت سفته رو پر کنه. اسم و مشخصات همسرو نوشت و داد به همسر گفت امضا و اثر انگشت بزن و گفت خب اینم تموم. دیدم همسرم راحت سفته خالی رو امضا زد و هرچی تو گوشش خونده بودم کشکککک! سریع رفتم جلو گفتم آقا لطفا قسمت مبلغ و تاریخ و ... هم پر کنین. گفت نه نیازی نیست و مبلغ رو خود سفته نوشته شده. گفتم نه اون فرق داره مبلغ نباید جاش خالی باشه. و اینکه بنویسین برای ضمانت تخلیه فلان اپارتمان فلان خیابون هست. از من اصرار ازونا انکار. خلاصه گیر سه پیچ دادم و با اکراه نوشتن و اینم تحویلشون دادیم.
کلید در اپارتمان رو بهمون داد و گفت کلید در ورودی دست رنگ کاره عصر بیا بگیر. گفتم خب قولنامه. گفت اقای فلانی باید بیاد خودش قولنامه رو بنویسه. گفتم یاخدااا هیچی دیگه تموم شد سرمون کلاه گذاشتن. حداقل یه رسید بهم بدین پول زدم سفته دادم رو چه حسابی؟ اومدیم و الان رفتم بیرون افتادم مردم ورثه خواستن بیان حقشون رو بگیرن. هی من هرچی گفتم اون یه چیزی میگفت. گفت مگه وکیلی؟ گفتم آره. وکیل هم نبودم احتیاط شرط عقله