2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1412495 بازدید | 78657 پست
سلام سامیه گل جان به سلامتی و دل خوش.... همیشه به سفر و خوشی باشه گلی برات. مرسی که اینقد خوب توضیح ...

منم خیلی از توالت فرنگی بدم میاد...

باردار شدم ماهای ۷ب بعد استفاده کردم اونم مجبور شدم چون شکمم یاری نمیکرد بشینم 😁😁

بعد زایمانم یک ماه استفاده کردم بخیه ها اذیتم میکرد

بعد فوری رفت انباری 🤢 دشوری چندش 🤢

چرا نگه داشتم؟ گفتم کسی لازمش بشه بدم بهش چندشو 😄

چرا سلام ندادم 🥺

سلام و عرض ادب 🤗♥️

سایت نفت سوز درست شد 😄

من باز مریض شدم 😐😐 مسخره نیست؟ چرا ؟ تبخال زدم...کل صورتم درد می‌کنه... چشمام میسوزه...

تا باشگاه دوره جدید ثبت نام کردم مریض شدم 😄

احساس میکنم باشگاه باهام خصومت داره 😐😄

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم خیلی از توالت فرنگی بدم میاد...باردار شدم ماهای ۷ب بعد استفاده کردم اونم مجبور شدم چون شکمم یاری ...

دقیقاااا ازش بدم میاد چندشه خیلی😅😅😅

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
چرا سلام ندادم 🥺سلام و عرض ادب 🤗♥️سایت نفت سوز درست شد 😄من باز مریض شدم 😐😐 مسخره نیست؟ چرا ؟ تب ...

عاطی خیلی بیکاری هااااا 

بشین خوووونه خوووو تمرین و ورزشت کن 

این باشگاه خودش منبع تمام مریضی و ویروس هاست ولا هیچ کس هم رعایت نمیکنه. 

آهنگ بزار برقص. 

خودم هم دوست دارم برم باشگاه صرفااا به خاطر این مریضی و بچه کوچک که دارم تو خونه بسنده میکنم. 😎

تازه دختر هم داری کلی اون هم باهات میرقصه و سرگرم میشه و ادات در میاره و میخندی جفتتون هم حال روحیتون خوب میشه💪🏻💃🏻💃🏻

❌مخالف ها ریپ نزنن شما برو باشگاه 😜😜😜😜❌❌

عاطی خیلی بیکاری هااااا بشین خوووونه خوووو تمرین و ورزشت کن این باشگاه خودش منبع تمام مریضی و ویروس ...

ای نازی جون فکر میکنی این کارو نکردم؟

هی ورزش میکردم دخترم فکر میکرد بازی میکنم میخورد ب پام میخورد ب دستام میومد روم...گریه میکرد 😄

فکر میکرد میزنمش اما دست و پام میخورد بهش 🥺😁

متوجه نمیشه طفلی...

...

خیلی دوست داشتم مخصوص بانوان کلا برم...سمت ما نداره...۲۰مین فاصله داره با ماشین ک یک روز در میون برم هزینش زیاد میشه...

اینجام تازع باز شده بعد عید باز شده...با اینکه من رعایت میکنم...تا میام لباسامو میشورم با دست..زیر انداز میشورم...

قمقمه میشورم...دستامو باشگاه میشورم میام خونه میشورم...لباسامو زود عوض میکنم یا حمام میرم....نمیدونم چرا باز مریض شدم....

نمیدونم انرژی منفی داره اونجا؟

بعد من همش خونم گفتم ی تفریحی واسم بشه 🥺روحیم خوب بشه چون واقعاً بچه داری اعصاب و روان میخواد....

آشپزخونه میرم بدش میاد 😐😄 هولم میده....

انقدر بازی میکنم...نقاشی میکشم...بپر بپر میکنیم...

نظافت خونه...غذا هوووووف

یعنی شب قشنگ من اعصابم ب صفر رسیده...

تا باباش میاد میگم بگیرش من مغزم یاری نمیکنه دیگه...ببرش بیرون من نفس بکشم 🥴🥴🥴

خلاصه یکی از دلایل باشگاه رفتنم واسه روحیمه...

ک فعلا سه ماه رفتم رفته تو چهار ماه من چندبار مریض شدم عجب روحیه گرفتم واقعاً 😄😄😄😄

💔💔💔💔💔

مامان اینا میگن نرو تو مرسی همش مریض میشی ک 😐😄💔💔

ای نازی جون فکر میکنی این کارو نکردم؟هی ورزش میکردم دخترم فکر میکرد بازی میکنم میخورد ب پام میخورد ب ...

😅😅😅😅🤣🤣🤣🤣🤣

فقط اونجا که گفتی عجب روحیه ای گرفتم. 

انشالله که حل میشه و روحیه ات هم اوکی میشه👌🏻👌🏻👌🏻💃🏻💪🏻

سلام سامیه گل جان به سلامتی و دل خوش.... همیشه به سفر و خوشی باشه گلی برات. مرسی که اینقد خوب توضیح ...

سلام نازی جون ، حالا من تقریبا ۱۰ سالی میشه اصلا روی دستشویی ایرانی نمیتونم بشینم و خیلی به سختی فقط اگر مجبور باشم روی ایرانی میشینم .

همه چیز عادت هست نازی جون یک مدت بشینی دیگه روی ایرانی نمیتونی بشینی .

ما مشهد هم رفته بودیم همین یک ماه پیش داخل اتاق فقط سرویس فرنگی داشت ایرانی فقط داخل راهروها بود .

سلام نازی جون ، حالا من تقریبا ۱۰ سالی میشه اصلا روی دستشویی ایرانی نمیتونم بشینم و خیلی به سختی فقط ...

سلام دوست گلی 

اره قبول دارم همه چیز دست عادت هست. 

اره خودمون هم رفتیم داخل راهرو بوده.... من شال و کلاه میکنم میرم تو راهرو😅😅😅

اینقد که عادت ندارم بهش.... قبول دارم باید آدم بهش عادت کنه چون خیلی جاها دیکه ایرانی نیست. 

سلام دوست گلی اره قبول دارم همه چیز دست عادت هست. اره خودمون هم رفتیم داخل راهرو بوده.... من شال و ک ...

ولی خیلی خیلی راحت تر از ایرانی هست ، اگر بهش عادت کنی دیگه دلت نمیخواد از ایرانی استفاده کنی . 

حالا من خودم آدمی بودم که ۱۵ سال پیش رفته بودم کیش داخل اتاق فقط فرنگی بود و ایرانی هم فقط داخل رستوران طبقه همکف بود .

من اون موقع شال و کلاه میکردم میرفتم پایین داخل رستوران . 🥰🥰🥰🥰

ولی خیلی خیلی راحت تر از ایرانی هست ، اگر بهش عادت کنی دیگه دلت نمیخواد از ایرانی استفاده کنی . حالا ...

😅😅😅😅

پس تو هم از این تجربه ها داشتی خواهر🤣🤣🤣

قبول دارم باید رو خودم کار کنم کم کم بهش عادت کنم برای دوران پیری😅😅😅

کمر و پایی نمیمونی که روش بشینیم. 

راستی یه سوال عزیز.... بچه از چه سنی بلد میکنه خودش بشوره راحت؟ 

😅😅😅😅پس تو هم از این تجربه ها داشتی خواهر🤣🤣🤣قبول دارم باید رو خودم کار کنم کم کم بهش عادت کنم ...

ببین عزیزم بستگی داره بعضی بچه ها مستقل تر هستن ، مثلا بچه های من معلم سرخود داشتن الان کوچیکه که ۳ سال و نیمه هم هست بعضی وقتها نصف شب هم میره خودش دستشویی و خودش رو میشوره و لباسشم میپوشه دوباره میاد میخوابه . 😂😂😂😂

ولی کلا دیگه تا ۴ سالگی بهتره یاد بگیرن خودشون . 

دلتون نزد این چند روز کنسرو خوردید ؟سو تفاهم نشه هامحض اینکه تجربه کنم میپرسم 🤗همیشه ب مسافرت...‌‌‌ ...

هزینه های کامل رو پست قبل نوشتم به صورت کامل 

نه دیگه کنسرو غذاهای مختلف بود 

برنج و کباب 

برنج و جوجه 

برنج و قورمه سبزی و قیمه و فسنجون 

با برنج و تن ماهی 

عصرونه هم که خوراک لوبیا و نون و پنیر و گردو 

اونجا هم که همش در حال خوردن اسموتی و بستنی و میوه های آسیایی بودیم 

رستوران هم می رفتیم باید همین ها رو می‌خوردیم دیگه 

تازه رستوران ایرانی های اونجا خیلی بی کیفیت شده چون خیلی ایرانی ها کم میرند 

تو خونه هامون هم همین غذاها رو میخوریم دیگه مگه چی میخوریم 😂😂😂😂😂

کنسرو برند هانی غذاهاش خیلی خوشمزه است خورشت هاش پر گوشت و پر ملات کبابش هم عالیه 

ببین عزیزم بستگی داره بعضی بچه ها مستقل تر هستن ، مثلا بچه های من معلم سرخود داشتن الان کوچیکه که ۳ ...

مرسی گلی دستت درد نکنه🌹

ماشاالله باشه بهش که خودش اینقد مستقله👌🏻👌🏻🌹