2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1411953 بازدید | 78624 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@سامیه18 سامیه جان اگه دوست داشتی میگی کجا رفتی مسافرت که این همه غذا با خودت بردی؟

سلام عزیزم ما همین امروز برگشتیم 

هشت شب و نه روز پاتایا بودیم 

به جز دو تا ناهار که با تور کشتی و باغ وحش داشتیم و یه ناهار هم که بیرون خوردیم بقیه وعده های غذایی رو کنسرو خوردیم 

فقط یه ایرادی که کنسروها داشت این بود که برنجش یه طعمی میداد من خیلی خیلی به طعم برنج حساسم با اینکه ایرانی بود ولی ایرانی درجه ضعیف بود به کم ته مزه برنج هندی میداد 

حالا گفتم سری بعد پلوپز ببرم 

اونجا پلوپز ارزونتر بود اشتباه کردم نگرفتم اومدم اینجا دیدم کوچک ترین سایز نزدیک دو میلیون 

حالا شاید دست دوم کوچک پیدا کردم بگیرم 

حالا میگی این همه ولی غذا برای وعده آخر کم اومد دیگه کنسرو نداشتیم 

در جواب اون دوستمون که پلوپز رو گفت چه جوری می‌بری هم باید داخلش پر لباس بشه هم دورش کامل لباس بپیچید دیگه چیزی نمیشه 

بعد ایرلاین امارات خیلی چمدون رو بد جا به جا می کنه من هم تجربه شکستن چرخ چمدون رو تو پرواز امارات داشتم 

هواپیمایی ماهان برخوردش با چمدون بهتر 

سلام عزیزم ما همین امروز برگشتیم هشت شب و نه روز پاتایا بودیم به جز دو تا ناهار که با تور کشتی و باغ ...

سلام سامیه گل جان 

به سلامتی و دل خوش.... همیشه به سفر و خوشی باشه گلی برات. 

مرسی که اینقد خوب توضیح دادی. 

فقط سفر خارج درد اینه که دستشویی ایرانی ندارن🤣🤣

من دستشویی فرنگی دوس ندارم اصلااا آدم نمیدونه داره چه میکنه اونطوری😅😅😅. 

سامیه شما با این مسئله مشکلی نداری؟ 

من ایران که هتل و جایی میخوام برم حتما باید ایرانی داشته باشه در غیر اون صورت رزرو نمیکنم😅😅😅

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
سلام سامیه گل جان به سلامتی و دل خوش.... همیشه به سفر و خوشی باشه گلی برات. مرسی که اینقد خوب توضیح ...

تایلندی ها خودشون رو میشورن واسه همین توالت فرنگی هاشون شیر داره 

ترکیه و بعضی کشورهای دیگه هم شیر سرخود رو توالت فرنگی داره که با فشار خوب آدم رو میشوره 😂😂

نه من مشکلی ندارم ویلای شمال هم اتاقامون فقط فرنگی داره 

فقط توالت مهمان ایرانیه 

خونه خودمون هم بعضی وقت ها از فرنگی استفاده می کنیم 

شیر که باشه مشکلی نداره 

جاهایی هم که اصلا آب نداره دستمال توالت رو خیس می کنیم استفاده می کنیم 😂😂

بعد هم بعد کرونا تو دستشویی ها مواد ضد عفونی گذاشتن که با دستمال دور دستشویی رو ضد عفونی کنی 

بعضی ها هم که پد یک بار مصرف برای دور دستشویی داره 

تایلندی ها خودشون رو میشورن واسه همین توالت فرنگی هاشون شیر داره ترکیه و بعضی کشورهای دیگه هم شیر سر ...

وای سامیه😅😅😅😅

فقط اونجا که آب نباشه دستمال توالت خیس خودت بشوری🤢🤕

دختر خیلی خندیدم از پستت🤣🤣

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
سلام عزیزم ما همین امروز برگشتیم هشت شب و نه روز پاتایا بودیم به جز دو تا ناهار که با تور کشتی و باغ ...

دلتون نزد این چند روز کنسرو خوردید ؟

سو تفاهم نشه هامحض اینکه تجربه کنم میپرسم 🤗

همیشه ب مسافرت...‌‌‌‌‌‌‌ هزینه رفت و برگشت چقدر شد؟🤗