2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1411291 بازدید | 78590 پست
مرسی از توضیحت عزیزم🌸

چرخ خیاطی هم می خواستم بفروشم 

خریدار گفت اسنپ می گیرم چرخ رو گذاشتی تو اسنپ پول رو برات واریز می کنم 

وقتی به خریدار گفتم چرخ رو گذاشتم تو اسنپ همون لحظه قبل از حرکت اسنپ پول رو برای من واریز کرد 

اسکیت هم که فروختم همسرم با خریدار رفت دم عابر بانک خریدار پول رو زد به کارت 

من فقط تجربه ی بدی که برای دیوار داشتم این بود که کفش گذاشتم که وقتی متوجه شدم داستان چیه سریع تبلیغ رو پاک کردم 

دیفن جان ممنونم از توضیحاتت. گفته بعد از گرفتن کد رهگیری پولو واریز میکنه. خب پس امکان کنسل کردن هست ...

خواهش می کنم عزیزم

آره می تونین بگین پشیمون شدم از ارسال بسته ام و پس بگیرید

البته مطمئن باشین اینطور نمیشه، اینقدر بی اخلاقی زیاد شده که هم شما حق دارید و هم خریدار وسیله

اینجوری خیال هر دوتون راحته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرخ خیاطی هم می خواستم بفروشم خریدار گفت اسنپ می گیرم چرخ رو گذاشتی تو اسنپ پول رو برات واریز می کنم ...

خوبه شما تونستی وسیله هاتو بفروشی، قیمتو کمتر از حد متعارف گذاشته بودین؟ 

نمیدونستم کفش معنی بد داره🤔

قربونت برم عزیزم ♥️ شکر منم خوبم بهتر از این نمیشه 🤩😍کار خوبی کردی عزیزم ❤️ ردش کن بره

خدا رو شکر الهی هنیشه خوب و خوش باشی.

راستی معصومه جون قالی جدید رو شروع کردی؟ همون که گفتی طرح و بافتش خاصه، 

خیلی مشتاقم تموم شدشو ببینم

خوبه شما تونستی وسیله هاتو بفروشی، قیمتو کمتر از حد متعارف گذاشته بودین؟ نمیدونستم کفش معنی بد داره� ...

نه عزیزم من همه چیز رو به قیمت دادم 

عکس خوب// متن خوب اینا تاثیر داره 

من یک وسیله داشتم که قیمت رو کم زده بودم چون فکر می کردم کسی نمی خره 

اما خیلی ها پیام دادند مبلغ بیشتر خودشون پیشنهاد دادند 

که بعد تحقیق کردم دیدم گرون تر هست و نهایت یک آقایی از اصفهان خرید 

وانت فرستاد اومدن از دم خونه بردند 

وقتی وانتی اومد جنس رو دید مبلغ رو واریز کرد 

جنس ارزنده/ عکس خوب// متن خوب 

سلام به خوشگلای پر تلاش و خوش انرژی خودم،خانومای عزیز یه سوال خیلی مهم و ضروری ،عزیزای دل من متاسفان ...

سلام عزیزم، من اطلاعی ندارم ولی اگه تهران باشید میتونید برید بازار بزرگ تیمچه امین الملک مغازه های لباس زیر اکثرا اونجا هستن احتمال زیاد اونا به طور کامل راهنمایی و کمکتون نیککک

من یوقتایی افسردگی بدجور سراغم میاد مثل الانیاد بچگیم میفتم که چقدررر کتک خوردمبابام تو زیرزمین گرم ...

عزیزم حتما برو پیش روانپزشک . منم همینجوری بودم . الان ۵ ماهه مرتب زیر نظر روانپزشک دارو مصرف میکنم . واقعا حالم عالی شده . کاش زودتر میرفتم

من عاشق نی نی سایتم . میتونم نظرات مختلف رو ببینم ، از اونی که حرفای خوب زده ممنونم ، بخاطر وقت و انرژی که گذاشته ، از اونی که حرفای بد گذاشته هم ممنونم چون باعث شد هم شخصیتم رشد کنه و هم یاد بگیرم زود عصبانی نشم و جواب همرو ندم . خالق خودت باش تا مخلوق دیگران نباشی . زاد روز ۴۰ سالگیم فهمیدم خودم از همه مهمتر بودم ولی نمیدونستم .اگه میخای فقط خوبیای بقیه رو ببینی هیچ وقت بدی خودت رو نشون نده . زندگی بدون عشق هیچ ارزشی نداره .

عزیزی،😍من از کلاس پنجم با یه پیکان بابام رانندگی میکردم (البته با حضور خودش،🤣اونم چون اسقاطی بود ب ...

عزیزم بازار مولوی مشهد خرید میکنی؟ بعدش یک سوال دارم قیمتها رو چجوری میزنی؟ مثلا دوستام که لباس خونگی میفروشن قیمت گرونتر از بازار میدن و میگن چون دوست و آشنا قسطی میبرن باید گرونتر بدیم خواب پول جبران بشه . بعد اینکه من خیلی رفت و آمد و دوست و فامیل ندارم . اگ فروش خونگی بزنم موفق میشم با این وضعیت؟؟

من عاشق نی نی سایتم . میتونم نظرات مختلف رو ببینم ، از اونی که حرفای خوب زده ممنونم ، بخاطر وقت و انرژی که گذاشته ، از اونی که حرفای بد گذاشته هم ممنونم چون باعث شد هم شخصیتم رشد کنه و هم یاد بگیرم زود عصبانی نشم و جواب همرو ندم . خالق خودت باش تا مخلوق دیگران نباشی . زاد روز ۴۰ سالگیم فهمیدم خودم از همه مهمتر بودم ولی نمیدونستم .اگه میخای فقط خوبیای بقیه رو ببینی هیچ وقت بدی خودت رو نشون نده . زندگی بدون عشق هیچ ارزشی نداره .

ندیدم این تایپیک مدیریت سه رو. میشه لینک بدید

روی اسم استارتر همین تاپیک بزن میبینیش

سلام دوستان 

دخترم مریض شده دکتر میگه ویروسه

ببخشید اسهال استفراغ سردرد تب لرز بی اشتها اخه دیگه چی موند

از صبح تو قلبم می سوزه بخدا سخته دیدن بچه مریض برای مادر خدا نصیب هیچ مادری نکنه

برای دخترم دعا کنید دلم می سوزه این طوری می بینم

کسی از این  ویروسها گرفته

میگه عصر رفتم از اون یکی دکتر کلینیک پرسیدم میگه دوره داره 

دعا کنید برام