2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1410480 بازدید | 78537 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم رفتی بیمارستان 🥰 ان شاالله ب سلامتی زایمان کنیمنم فراموش نکن دعا کن 🥰😘

دوستای عزیزم 

رفتم گفتن هنوز زوده انقباضاتت برای ماه درده

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

ولی حتما برا همتون دعا میکنم

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

[QUOTE=346387492]سلام بچه ها خوبین؟  سر صبحی سوال دارم نمیدونم کسی هست یا نه. یه وسیله ای رو گذاشتم دیوار برای ...[/QUOTE

بستگی داره محصولت چیه 

من قبلا این کار رو برای یکسری کتاب انجام دادم 

خریدار همونجا تو پت خونه که بودم پول رو برام واریز کرد 

@goli8080 سلام عزیزم. خوبی؟ شما وسیله هاتو دیوار فروختی راجع به تیپاکس اطلاعات داری؟

عزیزم من چند باری اینکارو کردم

وقتی کارای بسته بندی و این هارو انجام دادم و کد گرفتم

از اپراتور می خوام که بسته رو نبره و ازش عکس می گیرم و برای مشتری می فرستم 

پول که واریز شد تحویل می دم بسته ام رو.

من یه بار با همین روش از شمال به جنوب و یه بارم به مشهد فرستادم و خیلی راضی بودم

فقط قبل رفتن به تیپاکس یا پست با مستری تماس بیگرین که اونجا شمارو معطل نکنه

عزیزم من چند باری اینکارو کردموقتی کارای بسته بندی و این هارو انجام دادم و کد گرفتماز اپراتور می خوا ...

دیفن جان ممنونم از توضیحاتت. گفته بعد از گرفتن کد رهگیری پولو واریز میکنه. خب پس امکان کنسل کردن هست اگه واریز نکرد.

لطف کردی جواب دادی❤️

سلام عشقم چطوری؟ خدا خیرت بده که انقدر احساس مسئولیت داری.مرسی عزیزدلم، منم اولین بارم بود چیزی گذاش ...

قربونت برم عزیزم ♥️ شکر منم خوبم بهتر از این نمیشه 🤩😍

کار خوبی کردی عزیزم ❤️ ردش کن بره 

سلام به خوشگلای پر تلاش و خوش انرژی خودم،خانومای عزیز یه سوال خیلی مهم و ضروری ،عزیزای دل من متاسفانه بعد دوتا زایمان خیلی شکم آوردم و چند عروسی در پیش داریم میخواستم لطف کنید نظر بدید که چ کنی و چ مدلی با چ برندی بخرم که هم شکم رو بپوشونه و هم زیر لباس مجلسی مشخص نباشه و هم هی اذیت نشم تو مراسم جمع نشه زیر لباس،و اینکه اگر پیچ یا فروشگاه لباس مجلسی با قیمت مناسب سراغ دارید معرفی بفرمایید .امیدوارم همیشه در مجلس شادی شرکت کنید

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.