2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1412711 بازدید | 78659 پست
رویاجان فراموش کردین تاپیک و باز کنید؟خواهش میکنم شنبه ها زود تاپیک و باز کنید 🥲

تاپیک رفته بود تو پربازدیدا وگرنه قرار نبود قفل کنه عزیزم

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
منم یه دوستی داشتم دخترداییم بود در واقع جای خواهرنداشته ام بود همهههه زندگیمو میدونست هر روز خونه م ...

حسادت ادمو بیچاره میکنه..

ب قول مستقل حرمت نون نمک باید بدونیم...

۲۴ری خونتون بوده باز حرمت نگه نداشته 🥺

این دوست من سر ی پسر اول منو کنار گذاشت..

سر اینکه چرا با دوسته دوست پسر من دوست نمیشی 😕🥴🥴🥴و قسم خورد قید منو بزنه و زد 

فکرشم میکنم اذیت میشم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم اون طرح باید ببینید الان هم هست یا خیر و اینکه اون طرح درسته ۴ درصد هست ولی اون پول شما که ۲ س ...

عزیز دلم قسطش چقدر میشه هرماه

خدایاشکرت😍درپیکرمن دوقلب دارد ضربان هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان.خاله هادعاکنید نی نی سالم بیادبغلم
دقیقا حرفتون لایک طلایی داره من آنقدر خوبی و محبت وحتی پرستاری کردم آخرشم متهم به خودشیرینی و چاپلوس ...

عزیزممم 

نزدیک دوساله به رحمت خدارفته واقعا هم به یادشم😢

براتون مقدوربود برای شادی روحش یه صلوات بفرستیدممنون میشم

الهی ربی ومن لی غیرک💖
نمیشه اول زمینش رو بخریم بعد با پس‌انداز دوباره و وام ...بسازینش

زمین اینجاخیییلی گرونه اون واحدها تقریبا شبیه پرندهستن که دارن رشد میکنن ۶سال پیش مثلا با۱۵،۲۰تومن میشدیه واحدخرید ازاونها منتها من نمیدونم اونموقع پولاموچیکارمیکردم 

همممش هدررفت یه گرمم طلا ازاونزمان ندارم

الهی ربی ومن لی غیرک💖
زمین اینجاخیییلی گرونه اون واحدها تقریبا شبیه پرندهستن که دارن رشد میکنن ۶سال پیش مثلا با۱۵،۲۰تومن م ...

پرند ی فازشو مهندسیش چینی بودن

آشنا ما اونجا کار میکرد 

می‌گفت فوق العاده عالی ساختن...

با متراژ کم اما ساخت عالی..

هی هی منم از طلا بدم میاد همش میگفتم طلا واسه چیمه

شکسته بگیرم ک چی؟

الکی پولای قشنگم رفت 😄😓 

کسی نبود بگه خب عاقل بگیر بنداز کشو خونت...

تازه دو سه سال می‌گیرم..سالهای خوبی رو از دست دادم

زمبن عشق من است 😌😌😌😌گاهی تو رویاهام یا رو دفتر خونه ی ک ارزوشو دارمو می‌کشم..خیلی لذت بخش..ی زمی ...

جدی 

آخه عین همین کارو منم قبلاً انجام میدادم 

دقیقا استخر و گلخونه و باغچه و پارکینگ و باربیکیو ...حتی داخل رو هم طراحی میکردم اتاق خوابا ...

دیگه اینو که خدا بهمون روا دیده 😂😂😂😂

آزمون واقعی شخصیت:چگونه با انسانی که هیچ سودی برایتان ندارد برخورد میکنید ؟

۵۰ میلیون ویپاد با اقساط ۱۲ ماهه :

مامان سبحان جون تو این یکی دو روز وام ویپاد نقد کردین؟؟ 

خواهرم هرچی میزنه میگه کارت نا معتبره

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
عزیزممم نزدیک دوساله به رحمت خدارفته واقعا هم به یادشم😢براتون مقدوربود برای شادی روحش یه صلوات بفرس ...

خدا رحمتشون کنه الهی 

چشم 

زمین اینجاخیییلی گرونه اون واحدها تقریبا شبیه پرندهستن که دارن رشد میکنن ۶سال پیش مثلا با۱۵،۲۰تومن م ...

تا زنده این فرصت داریم پس 

آن شاالله تا یکی دوسال دیگه این هدفتونم تیک میخوره 

توکل برخدا

تا زنده این فرصت داریم پس آن شاالله تا یکی دوسال دیگه این هدفتونم تیک میخوره توکل برخدا

گوشی من امروزی بازی در میاره م رو ن می‌نویسه ا رو آ ..

حسادت ادمو بیچاره میکنه..ب قول مستقل حرمت نون نمک باید بدونیم...۲۴ری خونتون بوده باز حرمت نگه نداشته ...

خیلی از ادما وارد زندکی ما میشن تا درس مهمی رو بهمون بدن 

خداروشکر از اون دوران گذر کردی 

برات مهم نباشه عزیزم 

درست رو بگیر و‌رد شو

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵