2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1412707 بازدید | 78659 پست
خانومای گل 🌷سلام سلام🙋🏻‍♀️ لطفا منو راهنمایی کنید به فروشگاهی که اقساطی میده متاسفانه اجاق گاز ما ...

مانیسا اعتبار میده فقط،یه برگ چک میخواد 

من الان یخچالم اومد 

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
خانوما کیا سریال در انتهای شب رو میبیننبنظرتون بهنام و ماهی بهم برمیگردن یا نهمن این سریالو میبینم ا ...

یاس عزیزم پای بچه که وسط باشه جدایی بیشتر بچه هارو داغون میکنه

من ب خاطر مادرم که خیلی با پدرم سازگاری کرد همیشه مواخذه اش میکردم و میگفتم چرا جدا نشدی و این همه عذاب کشیدی

و هر دفعه. در جوابم گفت بخاطر شما...‌

منم با دیدن این سریال متوجه منظور مادرم شدم و دستاشو بوسیدم  عزیزدلمه ب خدا روزی که حتی یه سویت بتونم بخرم باخودم میبرمش و کنیزیشو میکنم از بس که خانومه

خدا عزیزان همه شماهارو حفظ کنه

این سریال تلنگر خوب و ب جای بود در میان این همه سریال های بی ارزش

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خوبین من میخواستم بانک مهر حساب باز کنم عیر حضوری اما هرچقدر میزدم برام پیغام می امد شما از ۳بل حساب دارین ولی من تازگی حساب باز نکرده بودم یادم امد برای وام ازدواجم که ۱۲ سال پیش گرفتم از بانک مهرگرفته بودم یعنی به خاطره اینه ؟؟ واینکه من اون کارت رو ندارم گم شده میزنم بازیابی رمز میگه که باید شماره کارت قبلی باشه الان باید چیکار کنم؟؟@مامان سبحان

من یکم حرف بزنم...حدود ۱۰_۱۲ سال پیش من با خانمی اشنا شدم ک دو سه سال ازم بزرگتر بود ...در آستانه طل ...

عاطفه جونم 

یه چیزی که بالا آوردیم دیگه نباید قورتش بدیم

فرقی نمیکنه طرف زنه یا مرد

فامیله یا غریبه

این آدم یه بار ذاتش رو بهت نشون داده

من بودم ازش حسابی میترسیدم

بنظرم پرونده ش رو برای همیشه ببند

منم یه دوست ده ساله داشتم

یه سو تفاهمی پیش اومد

بعدش اومد غیرمستقیم به بابای من توهین کرد

و من برای همیشه گذاشتمش کنار

بهتر شد

یه آدم دوقطبی بود

و سایر مشکلات وابسته

من آدمی بودم و هستم که زندگی سالم با آدمای سالم رو دوست دارم

ولی اون خیلی سیاست داشت و‌ نمیذاشت ذاتش برای من رو بشه

با اون سو تفاهم همه چی رو شد

با اینکه کلی نون و نمک بقول معروف با هم خورده بودیم ولی حرمت نون و نمک رو نباید یادمون بره

عاطفه جونم یه چیزی که بالا آوردیم دیگه نباید قورتش بدیمفرقی نمیکنه طرف زنه یا مردفامیله یا غریبهاین ...

اینم اضافه کنم

اون موقع که ما با هم دوست شدیم

این آدم خیلییی سمت من میومد

به بهونه های مختلف دوست داشت با هم بریم بیرون و …

سعی میکنم هیچوقت اون صورت بدشو تو ذهنم نیارم

چون واقعا دوستش داشتم

هر جا هست تن سالم و دل خوش براش آرزو میکنم

ویپاد دارم گلم.میگم یه طرحی هس بانک مهر.۵۰ میزاری ۵۰ میده ۱ماهه.ولی قسطش دوبرابر میگیره بعد ۲سال که ...

عزیزم اون طرح باید ببینید الان هم هست یا خیر و اینکه اون طرح درسته ۴ درصد هست ولی اون پول شما که ۲ سال میخواد داخل بانک بمونه ضررش خیلی زیاده به نظر من .

و اینکه ویپاد ظاهرا ۲۳ درصد هست ولی برای ۵۰ میلیون با بازپرداخت یک ساله سودش حدود ۶ میلیون میشه ‌

سلام خانوما،

من میخوام ۵۰ تا غذا نذری بدم،مرغ

رون مرغ هارو دوتیکه کردم،

یکی بهم گفت رون هارو سرخ کنی جمع میشه هیچی نمیمونه میگفت با آب خوده مرغ و موادش بزار بخار پز بشه خوبم میشه،

خودم نظرم اینه سرخ کنم،

بالکنمم کوچیکه البته

بگین چیکار کنم،خوب آبرومندانه باشه

بچه هامن خییییلی دلم میخواد اطراف شهر یه خونه نقلی بخرممممتمام فکرم پیششه🙃یکی دوسال اخیرباتاپیک مخا ...

سلام عزیزم ، خانمی خیلی به نظرم عجله نکن و هدفت رو بگذار مثلا برای ۳ سال دیگه و توی این ۳ سال سعی کن تند تند وام بگیری و طلا بخری . 🌹🌹🌹😍😍😍

@مامان_سبحان7 سلام عزیزم شرمنده مزاحمتون شدم من الان درخواست وام فوری مهر رو کردم شامل من نمیشد درخو ...

سلام عزیزم فکر نمیکنم رسمی بودن لازم باشه ، بیشتر رتبه اعتباری مهم هست ، حالا یا از شما یا ضامن بستگی به مبلغ وام چک یا سفته میخواد .

سلام خوبین من میخواستم بانک مهر حساب باز کنم عیر حضوری اما هرچقدر میزدم برام پیغام می امد شما از ۳بل ...

سلام عزیزم ، باید حضوری برید بانک مهر و درخواست کارت جدید روی همون حساب قبلیتون بدید . 

درست میگید عزیزمزن خوبیه ولی من هم بی نهایت احترامشومیگیرم وبهش میرسم ولی ذاتش خوبه ،ذات آدمهاخییلی ...

دقیقا حرفتون لایک طلایی داره 

من آنقدر خوبی و محبت وحتی پرستاری کردم آخرشم متهم به خودشیرینی و چاپلوسی شدم 

باید انگار خوبی نکنی و دستور بدن اطاعت کنی تا راضی باشند 

قدر همچین مادر شوهری رو باید دونست

آزمون واقعی شخصیت:چگونه با انسانی که هیچ سودی برایتان ندارد برخورد میکنید ؟

خانوما کیا سریال در انتهای شب رو میبیننبنظرتون بهنام و ماهی بهم برمیگردن یا نهمن این سریالو میبینم ا ...

چه خوووب 

آره این سریال تم روانشناسی بالایی داره 

به همه چی توجه کرده 

روابط تخت خواب 

روابط والد فرزند 

بیماریها گرایشات 

آن شاالله شمام موفق باشی در انتخاب مسیرت

شربت رو دیدمدر انتهای شب نشون میده بعد طلاق خبری نیست

حالا ماهی یه عاشق دلخسته و خواهر حامی داره 

همسرم فوق العاده فهمیده رفتار میکنه بعد طلاق 

ولی اکثر مردای ایرانی انگار دشمن خونی میشن با خانم سابقشون