2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1407215 بازدید | 78273 پست
عاطفه جان دل درد یعنی مثل پریودی دل پیچه داشتی اونم مدام؟اگر اینطور بود حس بدی بود واقعا.من ویارم خی ...

اره عزیزم

انگار داعم الپریود بودم از دل درد 😄😄😄🤢🤢

خیلی بد بود

فقط شانسی ک داشتم اصلا ویار نداشتم...ن تهوع ن معده درد 

همه چی بال میلم بود اما دل درد نمیذاشت زیاد بخورم زارت رارت دل درد داشتم 🤢😄

خدا گفت بدبخت گناه داری 😄😄

۳ماه اخرم ک ماشاالله 😄 تنگی نفس فوق العاده بد...

تپش قلب بدجوری...

سگ سرما پنجره باز میذاشتم نفسم بالا بیاد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره عزیزمانگار داعم الپریود بودم از دل درد 😄😄😄🤢🤢خیلی بد بودفقط شانسی ک داشتم اصلا ویار نداشتم.. ...

وای عزیزم چی کشیدی🤦

حتی تو دوره بارداری از درد پریود راحت نبودی😄

به هر حال خداروشکر که گذشت

انشاالله خدا دختر گلت رو حفظ کنه برات

ثمره زحمتات دیدن موفقیت هاش باشه❤️

وای عزیزم چی کشیدی🤦حتی تو دوره بارداری از درد پریود راحت نبودی😄به هر حال خداروشکر که گذشتانشاالله ...

آره عین کنه چسبیده بود 😄😄 مثل الان ک دو روز چسبیده بهم 🤢😄

قربونت برم 😍🥰😘

ان شاالله ب سلامت زایمان کنی 😘 نی نی نازتو ب سلامت بغل بگیری حالشو ببری 😍

دوستان میشه خواهرانه همگی راهنمایی کنید. 

یک ماه پیش به خرج من رفتیم شمال. می خواستم برم دریا، حلقه ازدواجم را دادم شوهرم نگه داره که گمش کرد و حدود ٣٠ تا ۴٠ میلیون ضرر زد. وقتی هم که گفتم پول بده بخرم گفت یه ریال هم نمی دم، هدیه خودم بوده و به تو ربطی نداره...

چند هفته بعدش حدود ٢٠ میلیون برای پدرش خیرات کرد و حدود دو هفته بعدش ٢۵ میلیون پی اس فایو برای پسرم خرید. 

در صورتی که من خیلی بابت گم شدن حلقه ام ناراحت بودم و اون این رفتار رو با من کرد. 

پریروز رفته بوده خرید با پسرم، از هایپرمارکت تیغ ژیلت ونوس خریده ۵٠٠ هزار تومن انگار. بعد اومده میگه بیا امروز یه هدیه برات خریدیم، یه هدیه خیلی گرون. 

یعنی واقعا منو چی فرض کرده؟!! یعنی از غصه و خشم و ناراحتی و عصبانیت بمیرم کم هست.

کسی هم هست که نه کارت و پول و... دست من میده، نه خرج شخصی منو میده. خودم شاغل هستم و میگه خودت خرج کن.

خیلی فاصله افتاده دیگه حس خوب بهش ندارم .ماه میاد و میره دستمون به همدیگه نمیخوره .بچم دو سال و سه م ...

سلام عزیزم ، تا میتونی برای زنده نگه داشتن رابطه تون تلاش کن ، زندگی همش چالشه ، ما به دنیا اومدیم تا از این چالشا سربلند بیرون بیاییم دیگه ، اینهمه خدا سفارش کرده این کارو بکنی گناهه ، این کارو بکنی ثوابه ، قصدش اذیت کردن بنده هاش نیست که ، دیدی یه یخچال یا هر وسیله برقی میگیری یه دفترچه راهنما داره؟ این فرمایشات خدا هم دفترچه راهنمای انسانه ، تو دفترچه راهنمای آقایون نوشته که باید بهش اقتدار بدی هر چقدر بیشتر از کاراش و زحماتش تشکر کنی و بیشتر اقتدارش رو حفظ کنی همونقدر بیشتر مطیعت میشه ، اقتدار و احترام برای مرد تو زندگی مشترک حکم برق برای یخچال رو داره هر چقدر وسیله بذاری تو یخچال اگه تو پریز برق نباشه همشو خراب میکنه ولی اگه به برق وصل باشه همه چیز رو تازه نگه میداره ، شما هم عوض اینکه تو اوج جوانی مرگ رابطه زناشویی رو اعلام کنی دست بکار شو و قلق همسرت رو پیدا کن ، وقتی میگی بخاطر بچه این رابطه سرد و بی روح رو ادامه بدیم بزرگترین ضربه رو خودت به بچه ات زدی ، چرا باید یه طفل معصوم و این بزرگترین و ارزشمند ترین هدیه خدا (بخون امانت خدا) توی محیطی سرد و بدون عشق بزرگ بشه ، مگه درخته که فقط آب و کود بریزی پاش تا بزرگ بشه ، خدا بزرگ کردن بچه رو به زن و مرد سپرده تا عشق و محبت و آرامش رو ببینه و تجربه کنه وگرنه آب و غذا رو که همه جا خدا خودش روزی انسان میکنه ، حالا هم به خودت یه تکون بده و افسار زندگیت رو بگیر دستت و نذار به دوری از همدیگه عادت کنید ، عزیزم اینایی که بهت میگم شعار نیستند ها تجربه ۲۱ سال زندگی مشترک هستند ، شما تازه اول راهی ، برای زندگیت بجنگ و نذار تو پیری افسوس جوونی رو بخوری ، اگه دوست داشتی بازم برات از تجربه زندگیم میگم ، خوشبخت باشی انشاالله

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...
سلام عزیزم ، تا میتونی برای زنده نگه داشتن رابطه تون تلاش کن ، زندگی همش چالشه ، ما به دنیا اومدیم ت ...

شوهرم مرد خوبیه .عیبی نداره جز اینکه بلد نیس محبت رو ابراز کنه از نظر عاطفی هیچی یاد نگرفته .خیلی سال های اول سعی کردم یادش بدم بهش گفتم چی دوس دارم ولی نشد.دیگه منم سرد شدم کم کم .با اومدن بچه همه عشق و محبتم رو نثارش کردم و دیگه شوهرم رفت کنار.رابطه جن سیمون هی کم شد چون من میلی نداشتم. تا الان که دیگه نه اون میخواد و میگه و منم هیچ حسی ندارم بهش.

من اگر خوبم دعایت پشت دنیای من است مادر  
شوهرم مرد خوبیه .عیبی نداره جز اینکه بلد نیس محبت رو ابراز کنه از نظر عاطفی هیچی یاد نگرفته .خیلی سا ...

اصلا خودم حوصله روابط عاطفی رو باهاش ندارم .وگرنه مشکلمون حس اقتدار که شما میگید نیست.عشق و محبت بینمون از. بین رفته.من حفظش میکردم منم دیگه خسته شدم

اصلا خودم حوصله روابط عاطفی رو باهاش ندارم .وگرنه مشکلمون حس اقتدار که شما میگید نیست.عشق و محبت بین ...

چرا که نه 

دوس دارم تجربه های باتجربگان رو بخونم