2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1410962 بازدید | 78558 پست
بهترین الان؟واای لجند😍چند سال پیش برامنم همسرم کادوی تولدم اودکلن و اسپریش باهم بود گرفت چقد دوست د ...

قربونت عزیزم 🥰😘

ما زمانی ک دوست بودیم لجند میرد دیدم تموم شده مغزم رسبد گرفتم 😄

نظر لطف شماست 🥰

دلت همیشه شاد 😍😍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عاطی جون دوستی دارم اسمش مریم.همینقدر مثل شما باانرژی و خوش صحبت هست.همونقدر که مستقل منو یادخالم مي ...

نظر لطف شماست 🥰😘

خوشحالم ک خوشت میاد 😍😍

من زود جوشم هستما 😁 زود قاطی میکنم 😁

زودم ناراحت میشم 😁

قهر قهروام 😄

خدا دوستتو برات حفظ کنه 😍

سلام عزیزان من دندونم رو ۵ روز پیش کامپوزیت کردم الان روی لثه هام نقطه های خیلی ریز سفید رنگ اما زیاد هست ممنون میشم اگه راهکاری دارین بهم بگین و اینکه کسی بوده کامپوزیت کنه و اینطوری بشه وخوب شه میترسم لثه هام شدید عفونت کنه

عزیزم یه پیج هست خانم دکتر محمد پور ،علت افسردگی و افکار منفی به هم ریختن هورمون ها و پرولاکتین و .. ...

سلام عزیزم خوب هستی ممنون پیجشو برام گذاشتی 

منم از پارسال این پیچو دارم پارسال با دکتر محمد پور مشورت کردم براش قرص منیزیوم و جنسینگ و چند تا دیگه تهیه کردم تو اون مدت می‌خورد بهتر بود 

ولی خوب نمیدونم چرا سریع دوباره برمیگرده به همون حالت افسردگی مثلا اگه ۳ تا ۵ روز خوب باشه دوباره ۲۵ روزشو میره رو فاز افسردگی 

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
سلام عزیزم خوب هستی ممنون پیجشو برام گذاشتی منم از پارسال این پیچو دارم پارسال با دکتر محمد پور مشور ...

گاهی علت افسردگی میتونه موجودات متافیزیکی باشه.حرزابودجانه ی کبیروحرض امام جوادواسش بگیر.وتا۴۰روزصوت سوره بقره دانلودکن وداخل خونه پخش کن.غروب هااسپنددودکن

اومی بیند.درمحضراوهستیم.
سلامت باشی عزیزم ، ان شا الله جور میشه پولتون .عزیزم من ۳ تا بچه شیر به شیر دارم که بزرگه میره کلاس ...

الهیییییی

خداحفظشون کنه

من همیشه فکرمیکردم بچه هابزرگن وازآب وگل درومدن

وشماحرفاتون پخته وجاافتاده است😍

چندسالتونه مامان سبحان؟

باوجود۳تا جوجه وشاغلی کسی کمکتون هست؟

الهی ربی ومن لی غیرک💖
اره دیگه تکی اگ یه بار بری دیگه مستقیم میری باوارث بقیه فروشگاه ها نمیریانقد تنوع داره و قیمت مناسبم ...

پس آدرسش رو بده لطفا 

من مستقیم همیشه میرم پاساژهای بزرگ و گرون 

بیشتر هم بخاطر راحتی و خنکی محیط و قشنگی های خود پاساژ😁

من تازگیا برچسب تاریخ میزنم روی قوطی روغن و کیسه برنج😁😁مثلا میخام بدونم چند روز میره بعضی غذاها خب ...

عزیزم روغن روی آب قلم رومیگی روغن قلم ؟

اونو نخورید اصلا به شدت برای جداره رگ هامضره کلارسوب میبنده حتی دنبه

کره محلی بخرید آب کنید میشه روغن حیوانی

درکنارش گاهی روغن دانه آفتابگردان هم استفاده کنید

کره محلی هم استفاده کنید

الهی ربی ومن لی غیرک💖
من تازگیا برچسب تاریخ میزنم روی قوطی روغن و کیسه برنج😁😁مثلا میخام بدونم چند روز میره بعضی غذاها خب ...

بجزازمایشش من خودمم ازمایش کردم

بدون دارو بدون ورزش فقط وفقط باتغییرروغن ldlهمسرم نصف شد

خودش تعجب میکردم

تاآزمایشات بعدی خدانگهدار😅

الهی ربی ومن لی غیرک💖
سلام ما دونفریماز اول سال تا حالا یه روغن ۱/۸لیتری سرخ کردنی خریدیمیه دونه هم روغن پخت و پز برا کیک ...

سلام عزیز 

مرسی از نکاتی که گغتی باید همین کار کنم👌🏻👌🏻

استفاده از قاشق 👌🏻

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
نازى جون. كوكو سيب زمينى خيلي روغن ميبره لعنتى خوشمزه هم هست 😋😋خواهش ميكنم عزيزم من تو كل زندگيم ف ...

اره بچه ام خیلی کوکو سیب زمینی دوست داره. قربونش برم. 

اون دوستمون گفتن مثل دو تا قاشق بریز یادم اومد قبلا از قاشق استفاده میکردم واقعا کمتر مصرف میکردم. 

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌