2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1411978 بازدید | 78625 پست
سلام دیفن جون انشالله دفعه های بعدی پر قدرت ادامه بده 🫂وای دیفن از حال بد نگووووووووواین روزا عجیب ...

مرسی عزیزدلم

حتما با قدرت می رم جلو☺️💪

عزیزممم

خداروشکر مشکل خاصی نداشتی

کیست رو هم با اصلاح سبک و رعایت می تونی مدیریت کنی، نگرانش نباش

بابا جان اون شکم خونه پسر خوشگلت بوده، اون جا چند برابر بزرگ شده تا میوه زندگیت توش رشد کنه

طبیعیه یه کم برجسته بمونه بعد از به دنیا اومدنش... تو خیلیم قشنگ و خوش هیکلی

تحت تاثیر این آدمایی که عکس و فیلمای ستودنی از بدنشون می ذارن نباش، هزار تا کلک دارن و تازه خیلیاشون شغلشون ورزشه

نه مثل تو که یه مادر تمام وقت

یه خانم خونه

یه مدیر مالی 

و هزار تا نقش دیگه رو داری

سعی کن ورزش کنی، اما نه برای صاف شدن شکمت، برای شادی و انرژی خوبش

کنارش شکمت هم صاف تر میشه

اره دیفن جونامان از نابرابریولی چه کنیم؟ اصلا چه میشه کرد؟مام باید تلاش خودمونو بکنیم تا خدا هست غمی ...

واقعا ناراحت کنندست...

اما چیکار میشه کرد

این چیزارو می بینم با خودم فکر می کنم برای رفتن مصمم تر میشم

ما تو وطن خودمونم تو این موارد غریبیم... هیچوقت برای شایستگی هامون اولویت نداشتیم

اولویت با روابط و آشنا بازیه

یکی از استادام برام درخواست داد که دستیار پژوهشیش بشم و با دانشگاه قرارداد ببندیم... دو بار تو کمیته رد شد درخواستم چون فارغ التحصیل هستم!!!

انگار از فضا اومدم، من تا چند ماه پیش دانشجوی خودتون بودم لامصبا....

بعد یکی رو می شناسم چندین ساله با مدرک کارشناسی دستیار پژوهشیه... حقوقشم می گیره 

من هیچ....

بعد می گن بمون 

می گن هنوز امید هست....

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مرسی عزیزدلمحتما با قدرت می رم جلو☺️💪عزیزمممخداروشکر مشکل خاصی نداشتیکیست رو هم با اصلاح سبک و رعای ...

فدات دیفن قشنگم 

حرف هات کلی بهم روحیه داد 😍😍😍😍😍

آره گهگاهی تو خونه ورزش میکنم 

باشگاه رو فعلا شرایطش ندارم انشالله پسرم یکم بزرگ بشه میرم 

سالیانیست ک من سنگ صبور خودمم ؛)

فدات دیفن قشنگم حرف هات کلی بهم روحیه داد 😍😍😍😍😍آره گهگاهی تو خونه ورزش میکنم باشگاه رو فعلا شرا ...

خوشحالم😍😍

ورزش تو خونه هم عالیه

چند روز پیش یه کلیپ دیدم بچه هم سن و سال پسر خودت

با مامانش ورزش می کرد

تقریبا هرکاری مامانه می کرد رو تقلید می کرد

دلم ضعف رفت براشون😍😍

خوشحالم😍😍ورزش تو خونه هم عالیهچند روز پیش یه کلیپ دیدم بچه هم سن و سال پسر خودتبا مامانش ورزش می ک ...

😁😁😁 آره منم دیدم از این کلیپ ها 

منم میرقصم اینم زود میاد وسط قرش میده 💃💃💃

سالیانیست ک من سنگ صبور خودمم ؛)

سلام عاطفع جون مبارک عزیزم من چند وقت پیش سالگرد عقدمون بود خودم چیز کیک درست کردم خیلی خوب شده بود ...

ممنون عزیزم 🥰

ان شاالله ک ب پای هم پیر بشید...

والا خونه ما کیک زیاد پخته میشه..چون همسرم صبحانه شیر و کیک می‌خوره...۵سال همین منوال 😐😄

با طعم های مختلف...

کنسل کیک 😁

قصدم اینه گل بخرم بعد ببینم خیابون چی چی هست 🤗

سلام خانما .چند روزی هست از کنار سینه راستم تا پشت کتفم درد میکنه .به نظرتون چه دکتری باید برم؟

سلام دقیق نمیدونم

ولی ان شاءالله حالت خوب شه و مشکلی نباشه.

نخواستم بی تفاوت رد شدم

خدایا شکرت
سلام عزیزم سالگرد ازدواجتون مبارکمن چندروز پیش با مادرشوهرم رفتم کمربند خریدم براشخیلی خوشحال شد😍❤️ ...

مرسی عزیزم 🥰

خدا همسرتو برات حفظ کنه 🥰

کمربند ایده خوبی بود 😍 آفرین 😎👍

وااای منم از اون سینی ها گرفتم 😄 دیشب بادمجون سرخ کردم ریختم 😐😄 جو گیرم 😄

مرسی عزیزم 🥰خدا همسرتو برات حفظ کنه 🥰کمربند ایده خوبی بود 😍 آفرین 😎👍وااای منم از اون سینی ها گر ...

ممنون گلم❤️

همچنین شما😍

عشقتون پایدار🧿❤️

ی وقتایی عکس از غذاها میگیرم بعد چندوقت پاک میکنم😅

خدایا شکرت