2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1411891 بازدید | 78618 پست
@مهسان_اندیشه ممنون که جواب دادید و وقت گذاشتید باحوصله راهنمایی کردید متاسفانه باورش سخته ولی جار ...

سلام عزیزم اول از همه خدا سلامتی بهتون بده

خدا خیر همسرت بده که برادرش رو برد کمپ

یکی از اقوام ما تا حالا چندین نفر و برده کمپ و ترک کردن  کل هزینه ها هم خودش پرداخت کرده

خدا خیرش بده.

ب جاریتم بگو برو مشاوره بجا پیک نیک گرفتن

اگ آدم ساده ای نصبحتش کن

ولی اگ زبون بیست متری داره بیخیالش شو

پدرشوهرت باید نصیحتشون کنه.

الهی همه اونایی ک دام اعتیاد افتادن رها بشن 

تو روستا خرج خیلی کمتر 

خدایا شکرت
نه اصلا و ابدا بخاطرروشت هم ناراحت نباش هر بچه يه مدله وقتى بچه اى بشدددت وابسته اس روش تدريجى روش ج ...

عزیزم چقدر آرومم کردی با حرفات

چقدر نیاز داشتم بشنوم.

آره واقعا بخدا من مادری بودم که هیچ تایمی برای خودم نمیزاشتم و فقط به دخترم رسیدگی میکردم.

الان بخاطر همین ناراحتم

هربار که میاد سمتم واسه شیر انگار داری آتیشم میزنی انقدر ک ناراحتش میشم.

دخترم ب مامانمم خیلی وابستست

من الان خونه مامانم اینام. از خواب ک بیدار میشه و گریه میکنه مستقیم میره سراغ مامانم اصلا پیشم نمیاد، مامانمم میخوابونش، الانم صبحانه بهش داد و خوابید و منم هی حرصشو میخورم میگم به بچم اشد ضربه رو زدم که از شیر گرفتمش بصورت یهویی.

میدونی تو پست های قبل هم گفتم دخترم شب ها اینجوری نبود که بگی فقط ۳بار بیدار میشه شیر میخوره. با اینکه با شکم پر هم میخوابید اکثر اوقات ولی ساعت بع ساعت حدود ۱۰ بار بیدار میشد و من باید نشسته بهش شیر میدادم  و واقعا هردومون خواب باکیفیتی نداشتیم و منم گردن درد و کمر درد و کتف درد گرفتم. دیگه اومدم یهو اینکارو کردم

الان با حرفای شما کلی آروم شدم مرسی عزیزم که وقت گذاشتی😚

خدایا خودت مواظب عزیزانم باش🥺😚

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

كار درستى كرديد عزيزم جاريتون هم سطح فكرش همونقدره و بنظر خودش كار درست رو كرده انشالله بعدا خراب نك ...

متاسفانه جوری رفتار میکنه و حرف میزنه  یه چیزیم بدهکاریم انگار 

اصن لحن حرف زدنش دستوریه    انگاری وظیفمونه 

مثلا زنگ زده بهم  که به همسرت بگو  بچم ازظهر میخواد بره پارک  منتظره  (پارک تو شهر و بچشم امسال میره پیش دبستانی  جوری نیست زیاد بهونه بگیره  ) حقیقتش منم نزاشتم همسرم بره🤗چون دستوری حرف زد 

یا شهرمون پل معلق داره میگه دخترم دوس داره بره اونجا یه شب بیایید بریم 

خب چرا تاالان نرفتن 

چرا تو این سه سال که جاریشم حتی یبار زنگ نزده بهم الان هرروز چندبار زنگ میزنه

ینی میخواد هرکاری که تاالان نکردن رو  ما انجام بدیم

هر چیزی که به قیمت از دست دادنِ "آرامشت"تموم بشه ،زیادی گرونه   رهاش کن 
سلام عزیزم اول از همه خدا سلامتی بهتون بدهخدا خیر همسرت بده که برادرش رو برد کمپیکی از اقوام ما تا ح ...

الهی امین  خدا هیچ کس رو بااعتیاد امتحان نکنه 

ممنون خانمی   خدا به مال و زندگیت برکت بده 

نه اصلا ادم ساده ای نیست که هیچ    فوق العاده دوبهم زن هم هستش دوساله خونشون نیومده و نمیزاره بچه ها هم بیان   متاسفانه اینقد خانواده همسرم رو اذیت کرده  مادرشوهر که هیچ     پدرهمسرمم مجبوری تحمل میکنه فقط 

میگن  این چندماه بگذره و بره 

منم بخاطر همسرم کوتاه میام   ادم حیفش میاد برادرشوهرم جوان هستش خودشو از بین ببره 

امیدوارم‌ پاک برگرده پیش خونوادش

قرص و کپسول هست؟همسر دوست شوهرم دور ازجون همه با مصرف همین قرصای لاغری متاسفانه سرطان گرفت و شوهرشم ...

ای مرد بی معرفت 💔💔💔 اون ک میخواست بمیره طفلی.. دیگه طلاق دادنش وی بود

نامرد

ای مرد بی معرفت 💔💔💔 اون ک میخواست بمیره طفلی.. دیگه طلاق دادنش وی بودنامرد

اره واقعا 

البته از مرگش که خبر نداشتن 

مبتلا که شد همسرشم افتاد به بهونه گیری و لجبازی که من همونجوری راضی بودم ....

خلاصه خیلی سریع جدا شدن چند ماه بعد از جدایی خانوم فوت کرد بنده خدا 

آزمون واقعی شخصیت:چگونه با انسانی که هیچ سودی برایتان ندارد برخورد میکنید ؟

متاسفانه جوری رفتار میکنه و حرف میزنه یه چیزیم بدهکاریم انگار اصن لحن حرف زدنش دستوریه انگاری وظ ...

عزیزم یکم سیاست خرج کن 

همینکه اول به شما زنگ میزنه باز خوبه درسته سواد رابطه ی اجتماعی نداره و بجای خواهش و لطفا گفتن دستور میده 

ولی اگه یباره برداره به همسرتون زنگ بزنه و بگه شما سنگ میندازی اینجوری اوضاع بدتر میشه 

مگه تا کی همسرش داخل کمپ هست.؟این مدت رو کج دار و مریز رفتار کنین نه سیخ بسوزه نه کباب

@مامان_سبحان7    

بانوی عزیز 

سیده خانوووم گل 

عیدتون مبارک 

واقعا این مدت شما بیشتر از بقیه دوستان زحمت سوالات من رو کشیدین 

زنده باشین 

زیارتتون هم قبول 

عزیزم یکم سیاست خرج کن همینکه اول به شما زنگ میزنه باز خوبه درسته سواد رابطه ی اجتماعی نداره و بجای ...

عزیزم هرچقدر زنگ بزنه  به همسرم میگم و حتی گفتم که خودم چی جواب دادم 

مثلا خودم به همسرم سپردم که جدا از پول کمپ به زن داداشش پول بده بلاخره وسایل شخصی لازم دارن   شاید نتونه به کسی بگه   

یا هروقت هموببینیم واسه بچه هاش خوراکی زیاد میگیریم 

دخترش خوابگاه هستش شنبه میره  چهارشنبه میاد  پارسال پاییز و زمستون کلا همسرم میرفت دنبالش و اونو میبرد مدرسه

مثلا تو ماه یکی دوبار پدرش میرفت و من اصلا مخالفتی نکردم ولی از حالت دستوری و وظیفه بدم میاد

بازم ممنون که جواب دادید 😘بوس بهت