2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1412495 بازدید | 78657 پست
غذا درست نمیخوردتو طول شب شاید ۱۰ بار واسه شیر بیدار میشدیه بار اومدم به تدریج ازش بگیرم،همکاری نمیک ...

دوست عزيزم اصلا و ابدا ذره اى ناراحت نباش عذاب وجدان هم نداشته باش ماشالله دخترت بزرگ شده 🥰

دير هم از شير گرفتى از ٦ ماهگى تا ٩ ماهگى ميگن شير شب قطع بشه 

چون از زمانى دندون دراوردن شروع ميشه بايدشير شب رو قطع كرد 

حالا دخترتون همكارى نميكرد طورى نيست تموم شد 

الانم محكم و سفت وايستا اصلا كوتاه نيا غذاخور شده بچت بايد بشينه قشنگ سر سفره غذا بخوره نوزاد كه نيست دائم شير بخوره 

كم نيار  بدن خودتم از بين بردى فقط بخاطر شيرخوردنى كه اصلا از روى سير شدن نيس و فقط يه عادته 

بخدا قاضی یوهو سررسیدی بعد گفتی منو میشناسی گفتی پروندمون دست توئه آخه من گالری گوشیم هشتاد درصدش عک ...

خداروشكر خواب بود وگرنه از استرس الان ٥ كيلو كم كرده بودى در جا😁😁

تازه خساب ميبرى از معصومه انقدر كولباش دارى حساب نبرى چكار ميكنى😂😂👌

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام دوستان من عضوفعال نیستم ولی کموبیش پست میذارم حالا اومدم غیبت جاری لطفا شیرم کنید برم گیسو گ ...

سلام دوست عزيز 

بنظر من جارى شما بشدددت دارن زياده خواهى ميكنن 

من بودم به هيچ عنوان قبول نميكردم 

با اين همه هزينه و گرونى دوتا بچه رو چرا بابد ببرن غير انتفاعي؟ 

برادرشوهر شما عاقل و بالغن اينكه به هر دليلي درگير اعتياد شدن اصلا و ابدا مقصرش همسرشما نيست و كمك هاشونم از لطفشونه 

بنظرم شما دوستانه با همسرتون صحبت كنين بگين جاريتون بعنوان همسر بايد اولين پشتيبان شوهرش باشه پس ميتونه بمونه روستا اگر به فكر زندگيش هست همونجا بمونه تا پدرتون خرجش رو بده 

اينكه ميخاد بياد تو شهر دليلي جز سو استفاده از موقعيت فعليش نداره 

بگو اى كاش شرايط مالي خيلي خوبي ميداشتيم تا ميتونستى اونا رو هم حمايت كنى 

ولى الانم دارى از حق زن و بچه ت ميزنى و پولى كه قرار بوده توى خونه ت براى بچه خودت هزينه بشه بابت درمان برادرت ميدي 

پس فعلا وظيفه اون خانم(جاريتون) هم سازش هست نه بهانه گيرى و خرج تراشي 

بگو وقتى من دارم صبورى ميكنم و براى درمان برادرت كوتاه ميام اعتراضي نميكنم و از حق خودم وبچم ميدم تا برادرت درمان بشه قطعا زنش وظيفه بيشترى داره 

قرص و کپسول هست؟همسر دوست شوهرم دور ازجون همه با مصرف همین قرصای لاغری متاسفانه سرطان گرفت و شوهرشم ...

اره 

وای خدا اطرافم همه خوردن چنان سفید و تپل شدن

کلاژن و ویتامین داره

خدایا شکرت

دوستان عزیزم چند وقت پیش اینجا گفتم برام دعا کنید بعضی وقتا تو کارم گره میفته. خداروشکر امشب خیلی خوشحالم.

ممنون از دعاهای خیرتون❤️

انشاالله همتون به خواسته قلبیتون برسید.

بازم التماس دعا دارم از همه شما مهربونا

پسر خوشگلم خوش اومدی به زندگی من و بابایی😍😍
سلام دوست عزيز بنظر من جارى شما بشدددت دارن زياده خواهى ميكنن من بودم به هيچ عنوان قبول نميكردم با ا ...

@مهسان_اندیشه    ممنون که جواب دادید و وقت گذاشتید باحوصله راهنمایی کردید 

متاسفانه باورش سخته ولی جاریم باافتخار میگه   خودم واسش پیک نیک گرفتم که تو خونه مصرف کنه    نره تو کوچه و خیابان    ینی همین الانشم واسش مهم نیست  تو این بیست روز حتی یبار پیگیرنشده که با همسرش صحبت کنه 

منم امشب خونه پدرشوهرم  که بودیم علنا گفتم که ما توانایی مالیش رو نداریم  و بجز کمپ و هزینه های جانبیش  نمیتونیم بازم کمک کنیم

مثل قبل زندگی کنند  به جایی بر نمیخوره که

میدونه همسرم  برادرزاده هاش رو دوست داره   اونارو وسیله کرده  بهشون میسپاره بهونه بیارن   که من سخت مقاومت میکنم   

جاریم گفته خودمون میخواستیم پاییز رو بریم شهر   گفتم خب صبرکنه همسرش که اومد  هرجا دلش خواست بره  و بچه هاش رو بهترین کلاسها بفرسته    روماحساب نکنه 

حالا ظاهرا قراره روستا پیش پدرشوهرم اینا باشن تا ایشالله برادرشوهرم بیاد

ذهنم خیلی درگیره   کاشکی درحقمون خوب نبودن حداقل سربار نباشن  همسرم۵صبح میره تا۹شب   دلم میسوزه  اینقد تحت فشار قرارش میدن 

دعاکنید سالم و پاک برگرده    دست از سرماهم بردارن 

هر چیزی که به قیمت از دست دادنِ "آرامشت"تموم بشه ،زیادی گرونه   رهاش کن 
@مهسان_اندیشه ممنون که جواب دادید و وقت گذاشتید باحوصله راهنمایی کردید متاسفانه باورش سخته ولی جار ...

خواهش میکنم عزیز 

ان شاالله هرکسی اینجا سوال میزاره بتونه از صحبتهای دوستان به نتیجه مطلوبی برسه 

خوبه که اول کاری حرفاتونو گفتین و تکلیف رو مشخص کردید 

تا مهر دیگه از کمپ بیرون میان و ان شاالله زندگیشون سر و سامون بگیره 

بعضی ازآدما با افتخار از اشتباهاتشون تعریف میکنن چون فکر میکنن بین بد و بدتر انتخاب کردن 

برادرزاده هرچقد هم شیرین باشه از بچه ی خود ادم که جلوتر نیست 

هزینه کمپ هزینه اجاره خونه و خرج زندگی و مدرسه و کلاس متفرقه واقعا بالاس خودش احتیاج به دوتا حقوق بگیر داره 😄

الهی جاری خانوم جانب انصاف رو بگیره و راه درست پیدا کنه بعد اینهمه زحمات  و حمایت شما و همسرتون 

آزمون واقعی شخصیت:چگونه با انسانی که هیچ سودی برایتان ندارد برخورد میکنید ؟

دوست عزيزم اصلا و ابدا ذره اى ناراحت نباش عذاب وجدان هم نداشته باش ماشالله دخترت بزرگ شده 🥰دير هم ا ...

عزیزم دقیقا درست میگی

فقققققط از روی عادت میخورد

میدونی عذابم بیشتر بخاطر چیه؟ بخاطر اینه که یهویی و به روش سنتی از شیر گرفتمش، میگم اذیت میشه بچم، همش دارم خودمو سرزنش میکنم و میگم کاش اینکارو نمیکردم.. همش ب دخترم میگم مامان منو ببخش😭

خدایا خودت مواظب عزیزانم باش🥺😚
خواهش میکنم عزیز ان شاالله هرکسی اینجا سوال میزاره بتونه از صحبتهای دوستان به نتیجه مطلوبی برسه خوبه ...

انشالله خانمی😍😍 حالا امیدوارم رو حرفشون بمونن 

اره واقعا  هزینه خورد و خوراک و نیازهای اولیه  کمرشکن هستش   هزینه های متفرقه بماند       بازم ممنون از محبتتون

هر چیزی که به قیمت از دست دادنِ "آرامشت"تموم بشه ،زیادی گرونه   رهاش کن 
@مهسان_اندیشه ممنون که جواب دادید و وقت گذاشتید باحوصله راهنمایی کردید متاسفانه باورش سخته ولی جار ...

كار درستى كرديد عزيزم جاريتون هم سطح فكرش همونقدره و بنظر خودش كار درست رو كرده انشالله بعدا خراب نكنه زحمات همسرتون رو 

شما رو موضع خودتون بمونيد 

عزیزم دقیقا درست میگیفقققققط از روی عادت میخوردمیدونی عذابم بیشتر بخاطر چیه؟ بخاطر اینه که یهویی و ب ...

نه اصلا و ابدا بخاطرروشت هم ناراحت نباش 

هر بچه يه مدله وقتى بچه اى بشدددت وابسته اس روش تدريجى روش جواب نميده برادرزاده منم مثل بچه شما بود ديگه مامانش صبر زرد از عطارى گرفت زد بهش نخورد باور كن دو هفته بچه سرگردون و عصبي و افسرده بود ولى مهم نيست اصلا نگران نباش خاطرات تا دوسالگى يادشون نميمونه اكر يادشون ميموند تلختر از دندون دراوردنشون خاطره اى نداشتن😄

اينم جزوفرايند بزرگ شدنه 

عذاب وجدان نداشته باش حتى يك هزارم درصد چون زيادى هم بهش شير دادى 

شما انقدررررر زحمت دخترتو كشيدي كه بزرگ بشه كل عمرش خدمت كنه بهت باز هم جبران نكرده 

چرا انقدر عذاب وجدان اضافي به خودت تحميل ميكنين؟ 

شمابعنوان يك مادر سرويس ٢٤ ساعته به بچتون ميدين ديگه عذاب وجدان كاااملا بيمورده 

اين چند روزم تموم ميشه غذاخور ميشه دوتايي كيف ميكنين 🥰

ازش عذرخواهى هم نكن اون شيره جون شما رو مكيده بايد عذرخواهى كنه 😂