2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1412674 بازدید | 78659 پست
دلیل خاصی داشت زودتر از شیر گرفتی ؟؟اخه یک سال و هفت ماه زود نیس ؟🥺🥺منم دختر ۱۱روز دیگه میشه ۱۸ماه ...

غذا درست نمیخورد

تو طول شب شاید ۱۰ بار واسه شیر بیدار میشد

یه بار اومدم به تدریج ازش بگیرم،همکاری نمیکرد

میدونم یهو گرفتنش کار درستی نیست و عذاب وجدان هم دارم ولی واقعا نمیشد کم کم گرفت

چون بااااید شیر میخورد تا بخوابه و با هیچ روش دیگه ای نمیخوابید

شبا خواب با کیفیتی نداشت و بااارها بیدار میشد و حتی درازکش شیر نمیخورد و هربار باید نشسته شیرش میدادم.واقعا خسته شدم.

کم غذا شده بود

تو جمع کمتر میگفت شیر میخوام ولی مواقعی که با هم تنها تو خونه ایم همششش به من چسبیده بود بهونه شیر میکرد با اینکه من کلی وقت براش میزاشتم و بازی میکردم

اینا دلایلی بود ک گفتم یهو بگیرمش

ولی خودم ناراحتم😔

خدایا خودت مواظب عزیزانم باش🥺😚

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام به روی ماهت....عزیزم من بچهاموتو۱۸ماهگی ازشیرگرفتم...میدونم کاردرستی نبوده ولی چون درست غذانمیخ ...

اره عزیزم روزها خوب میتونم سرگرمش کنم

الانم خونه مامانم اینام

دور و برش شلوغه کمتر بهونه میگیره تو روز

ولی شب سخته

دیشب هیچ نخوابید

هی بلند میشه گریه میکنه و من با این سینه دردم بزور بغلش میکنم انقد تابش میدم و تو بغلم نگهش میدارم تا بخوابه.

ناراحتم نکنه ضربه روحی بخوره؟!؟!؟!

سینه هامو اگه زیر دوش خالی کنم بد نمیشه؟! اینطور خب دوباره هی شیر تولید میشه که .

واسه از پوشک گرفتنشم نگرانم میگم نکنه باز افسرده شم!

ویروس خصومت شخصی داشته 😁 از دیشب خوبم 🥰😍از فردا باشگامو شروع میکنم 😍 از ۳جلسه ست نرفتم 😐

ان شاالله 

ورزش بدنسازی میرین؟من شوهرم وپسرم اهل ورزش به صورت جدی هستن 

همسرم دبیر هیات جودو هیت خودشم باشگاه داشت 

ولی نمیدونم چرا این شنبه که قراره منم برم نمیرسه 

البته قبلا میرفتم بعد زایمانم 

دچار افسردگی شدم 

برادرم و خانمش و جنین هفت ماهه ش رو توی تصادف ازدست دادم 

و کلا همه چیرو گذاشتم کنار 

برای سلامتیتون دعا میکنم 

شمام برامن انرژی مثبت بفرست😍پاشم برم باشگاه و مث سابق بشم 

آزمون واقعی شخصیت:چگونه با انسانی که هیچ سودی برایتان ندارد برخورد میکنید ؟

@درانتظارعشق    

سلام عزیزم تو اون تاپیک گفته بودین برای بهبود روابط با همسرت دنبال منبعی 

اول از همه تجربه بدردت میخوره 

بعد تاپبک های @بانوآرتمیس   و یه کاربری دیگه داشتن اسمش پرنسس یود که یادم نیست درست کاربریش رو ولی زندگی من با تاپیک های این کاربر کن فیکون شد 

کتاب های زنان ونوسی مردان مریخی-معجزه سپاسگزاری-محکم در آغوشم بگیر 

دوره های روانشناسی سوده هروی هم بهم کمک کردن تاحدودی 

ولی اول از همه تاپیک های بانو ارتمیس 

راستی تاپیک های کتربر دخترگرانبها هم خیلی مفید بودن برام

امیدوارم کمک کننده باشن برات 

شما که همسرت نمیذاره کاربیرون کنی حداقل مطالعه کن جست و جو کن تا از نظر روحی خودتو تقویت کنی 

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
سلام خواهرا. خوبین ؟ من اونور تو تاپیک مدیریت اقتصادی فعالمولی امروز گفتم اینجا پیام بدمیکم آرومم کن ...

عزیززم بچه اولتون هست؟چرا اینقد خودتونو عذاب میدین 

باید بچه از شیر جدا بشه باخودتون تکرار کنین باید 

برای سلامتی بدن بچم و خرفت نشدنش حتما تا ۲۴ماهگی از شیر جدا بشه 

ولی کاش فصل پاییز و خنکای هوا شروع میکردین 

با اب انار و اب میوه کم ابی بدن بچه تامین میشه 

من خودم سر دوتا بچه هام خیلی اذیت شدم 

تقریبا سه هفته زمان گذاشتم 

هفته اول از عشت صبح تا هشت شب شیر ندادم 

هفته دوم از پنج شش صبح تا ده شب که میخابید وهفته سوم شیر شبانه که دوسه بار بود رو یبار و قطع کردم 

هم وزن کم نکرد هم اذیت نشدیم 

گناه که نمیکنی 

میدونی چقد استخونات خالی میشن بچه ی دوساله نیم ساعت شیره حونت رو مک بزنه 

اگر نزدیک مامانتون هستین روزا برین اونحا دوربرش شلوغ کنین بازی و ..خسته بشه بیشترم بهش مغزیحات پودر شده سویق و اب هندونه و میوه مخصوصا اب انار بدین 

ان شاالله راحت جدا میشه 

اره عزیزم روزها خوب میتونم سرگرمش کنمالانم خونه مامانم اینامدور و برش شلوغه کمتر بهونه میگیره تو روز ...

سینه هاتو حتما خالی کنین 

دو سه روز اول درد داره بعد کمتر شیر درست میشه 

بعضی از مامانا تخلیه نکردن بعد زده داخل سینه حالت کیست و توده کوچیک شده 

چون شیر بمونه حالت بدی میگیره 

خود بخود سر یه هفته خشک مبشه

اره عزیزم روزها خوب میتونم سرگرمش کنمالانم خونه مامانم اینامدور و برش شلوغه کمتر بهونه میگیره تو روز ...

اره خوبه زیر دوش باولرم کم کم ماشاژبده خالی میشه ...خودبخود شیرخشک میشه...

برتی پوشک هم باید بگم خودبچه خوشش میاد وقتی پوشک نداشته باشه راححححت بازی میکنه...اصلا نگران باش یه مرحله از زندگیه که بایدچه دیر چه زود ازش عبورکنی..

بله عزیزم❤

اول بسم الله

دوم سلام

خب قشنگم تو حس میکنی اعتماد به نفست کمه. این کار راه حل داره.

اکثر خانواده های ایرانی به علت کمبود اگاهی و تعصب، بچه هاشون رو تو سری خور بار میارن به حصوص مامان باباهای متولد دهه 50 به قبل. باز از 60 به بعد بهتر شدن.

اما این اعتماد به نفست رو خودت میتونی پرورش بدی.

در قدم اول کتاب هایی مثل خودت باش دختر. یا کتاب اعتماد به نفس و انضباط شخصی در مواقع دشوار اثر مارتین میدووز 

یا سریال ترکی اتاق قرمز. این سریال درباره یک خانم روانشناسه که مراجین بهش مراجعه میکنن و در طول دیدن این سریال، مشکلات خودت یا غم های خودتم کشف میکنی.

این کتاب ها و فیلم رو یادت نره

اما یادت نره تنها کتاب و فیلم گره گشای مشکل تو نیست. تنها روان تو رو عیب یابی میکنه. اما تعمیر نه. اینکه کجا اسیب دیدی. کچا برات کم گذاشتن. اما درمانت نمیکنن.

وقتی مسیر برات روشن شد، باید به سمت هدف حرکت کنی. این قسمت سخت ترین قسمت هاست.

قدم دوم باید با ادم های مختلف در سنین مختلف هم کلام بشی

توی اتوبوس با خانم های سن بالا حرف بزن. روزی که حوصله داری یکی مثلا گفت ساعت چنده، از همین یک کلمه میتونی گفت گو رو اغاز کنی. 

کم کم میبینی که ادم ها برتر از تو نیستن. همه با هم از لحاظ انسانیت برابریم. تو پایین تر یا بالا تر نیستی. تو مشکلاتی داری مثل خانوادگی یا شخصیتی. اما دیگرانم دارن. دیگران هم د رنج هستن.

بله خداوند هم گفته دو دسته ادم از دیگران برای من عزیز تره. دسته اول کسانی که در راه علم پا میذارن و دسته دوم کسانی که در راه دین پا میذارن. اما جز این همه ما در انسانیت برابریم و جز یک کفن چیزی بیشتر نمیبریم.

همه اینها باید ملکه ذهنت باشه تا اروم بشی نه فقط خوندن اینجا.

قدم سوم کسب تجربه های مثبت داشته باش. ولو اینکه تنها باشی یا دوستات نیان مثلا تاحالا تنها استخر رفتی؟ موزه رفتی؟ سینما رفتی؟ مکان های تاریخی شهرت رفتی؟ بازار رفتی که فقط قدم بزنی؟ پارک رفتی یک بسته پفک بخوری و بیای خونه؟

یا مثلا کوهنوردی یا تورهای بانوان رفتی؟ یعنی مامانت نباشه خودت باشی و دوستت مثلا. شاید بعضی چیزها رو اجازه نداشته باشی. اما خیلی های دیگه رو میتونی انجام بدی. همون ها رو انجام بده. شاید مثلا مسافرت تنهایی اعتماد به نفست رو از 0 ببره 100. اما تنها موزه رفتن و سینما رفتن و رستوران رفتن از 0 میبره 50. بازم خیلییییییییییییی خوبه. اینطور نیست؟

قدم چهارم باید استایل یا سبک داشته باشی. حالا ظاهر شاید گرون باشه اما اگه ظاهرت هم سبک داشته باشه عالیه. نوع موسیقی که گوش میدی،کتابی که میخونی فیلمی که میبینی. باید علایق خودتو کشف کنی و در موردشون اطلاعات کسب کنی. مثلا من خب دانشجوی کشاورزی ام و در مورد گیاهان همه نوع اطلاعاتی دارم این به جای خود. اما من در مورد فیلم ها و کتاب های کلاسیک خیلی اطلاعاتم بالاست. میتونم درباره الفرد هیچکاک یامادام بواری نیم ساعت برات حرف بزنم. میتونم درباره سبک لباس پوشیدن کلاسیک برات حرف بزنم. منظورم رو میدونی؟ باید بدونی از چی خوشت میاد. مثلا از لباس های پاستلی خوشت میاد. باید بدونی چی با چی ست میشه. چی مده چی قشنگه. یا هررررررررررچیز دیگه. تو اطاعات کافی رو کسب کن. جایی پیدا میشه که دربارش حرف بزنی.

دوستم از کتاب های خودشناسی خوشش میاد و همه جور کتابی در این سبک خونده و میتونه برام کنفرانس بذاره. 

قدم پنجم باید در چیزی متخصص باشی. مثلا خب من در درس خودم هستم. اما جز این در چیدمان هم اطلاعات دارم. توی نظم و ترتیب خونه هم اطلاعات دارم

یک روز توی پیج دوستم بودم یک پست گذاشته بود که من بلد نیستم مرتب کنم. براش کامنت گذاشتم من خیلی به مرتب کردن علاقه دارم و استعداد دارم اما حیف که فرهنگش جا نیفتاده و این کار برای ادم های فقیره.

اینها رو فکر نکن مثل بعضی ها اعتماد به نفس کاذب که فقط چرت و پرت میگن. واقعا مطالعه کردم. وقت گذاشتم. تو اگه به شیرینی یا کیک یا سوپ یا قیمه یادوخت دامن یا هرررررررررررچیزی که علاقه داری باید متخصص بشی. اونطوری که بگن اومدیم از تو بپرسیم چون تو بلدی.

در نهایت قدم اخر. اشتباه کردن از هیچ کاری نکردن بهتره. تو اگه برای خودت چارچوب داشته باشی و با شخصی به قصد اشنایی در ارتباط باشی و اون ادم تو زرد از اب در بیاد، تو یک تجربه جدید داشتی. در ادم بعدی مراقبی که اشتباهات رو تکرار نکنی.

اگه قیمه که میپزی تلخ بشه دفعه یاد میگیری لیمو رو بهتره پوست کنی و بندازی. همه ادم ها اشتباه کردن که متخصص شدن. هیچ کس جز پیامبرمون علم لدنی نداشته. همه تمرین کردن سختی کشیدن، تیکه و متلک شنیدن اما الان ازشون نظر سنجی میشه.

با دقت بخون عزیزم. بازم دوست داشتی حرف میزنیم.

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
عزیززم بچه اولتون هست؟چرا اینقد خودتونو عذاب میدین باید بچه از شیر جدا بشه باخودتون تکرار کنین باید ...

عزیزم چقدر خوب مدیریت کردی و کم کم گرفتیشون بچه ها رو.

من بیشتر هم عذاب وجدانم بخاطر اینه که یهو گرفتمش.

چسب زدم رو سینه.

هرچند چند روزیه که روزا خیلی نمیاد سراغم

ولی واسه شب به شدت وابستست و بیشتر از ۱۰ رار برا شیر بیدار میشه برای همین مجبووور شدم یهویی بگیرمش و مثلا چند هفته وقت نزارم.

برای مایعات حتماا این کارو خواهم کرد عزیزم

عزیزم چقدر خوب مدیریت کردی و کم کم گرفتیشون بچه ها رو.من بیشتر هم عذاب وجدانم بخاطر اینه که یهو گرفت ...

اره یباره درسته سریعتره ولی هم خودم دلم نیومد هم گفتم مریض نشه هم روحی هم جسمی 

با لیوان اگر بهش شیر بدی بخوره خوبه 

کلا طرف شیشه و..نرین 

لیوانای کوچیک مخصوص بچه هست داخلش آبمیوه و شیر و ..بریزین بخوره 

زود میگذره این یه هفته 

بعدش میفته به خوراک و کیف میکنی از غذا خوردن و ریخت پاشاش🤣

اول بسم اللهدوم سلامخب قشنگم تو حس میکنی اعتماد به نفست کمه. این کار راه حل داره.اکثر خانواده های ای ...

زهرا جان اگر وقت داری و تل ..

بهت رمانهای خانم لیلا حمید مخصوصا ازدواج من برا مجردا و با خیالت میرقصم برای زوجین جوان رو پیشنهاد میکنم 

به شدت برای نسل جوان مناسب هست 

ایدی تلگرامشون رو اگر خواستین براتون اینجا کپی میکنم تا بتونین لینک رمانهاشونو بگیرین 🙏🥰🌹

اول بسم اللهدوم سلامخب قشنگم تو حس میکنی اعتماد به نفست کمه. این کار راه حل داره.اکثر خانواده های ای ...

مرسی از وقتی که گذاشتی و این همه برام نوشتی،با اجازه ات کپیش کردم تو نوت گوشیم چون خط به خطش نیازه جدا فکر بشه بهش و شخصی سازی بشه واسه خود شخص من

البته من انگار چون کمتر تو جامعه بودم،وقتی میخوام صحبت کنم یهو دست و پامو گم میکنم،نمیتونم شروع کننده صحبت باشم،همش خونه بودم

دوس دارم برم بیرون تجربه کسب کنم،ولی برای شروعش سخته

یه مشکل دیگه هم که هست،وقتی با یکی صحبت میکنم،کلی بعدش خودخوری میکنم،فک میکنم اینو چرا گفتم اونو چرا نگفتم،فک نکن حرف بدهااا

حرفای معمولی 

ولی بازم دچار افکار عجیب غریب راجب خودم میشم

که ترجیح میدم کلا کم صحبت کنم که بعدش نگم چرا اینو گفتم

یا تو گروه های مجازی،نمیتونم حرف بزنم،مخصوصا جایی که بشناسن منو،اصلا نمیتونم چیزی بگم