2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1115469 بازدید | 54753 پست
ما خواهرا کوچیک تر که بودیم تو مجالس مامانم نمیذاشت ما برقصیمفکر کن فک و فامیل همه قرتی ، جمیله هایی ...

از دست این مامانا...

مامان من اهنگ اونور آبی باشه میگه خاموشششش کنید...

تاکسی باشه میگه آقا خاموش کن 

چندبار پیادمون کردن 😄😄😄😄 گفتن برید پایین 😄😄

تولد ک هیچی دست دست کیک بخوریم خدافظی

ن رقصی ن آهنگی...

شاید باورش سخت باشه

آنقدر مامانم سخت گیر بود من رقص یادم رفت هیچ تا حالا جلو همسرم نرقصیدم 😓😓😓😓 روم نمیشه..میترسم

ترس زیاد

یهو با خجالت ی قر میام..میگه اهااان ادامه بده میمیرم من 😓😓😓

حتی روم نمیشه برم کلاسش 🥺🥺🥺

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما خواهرا کوچیک تر که بودیم تو مجالس مامانم نمیذاشت ما برقصیمفکر کن فک و فامیل همه قرتی ، جمیله هایی ...

ماهم همین بودیم مامانم هم نمی‌ذاشت هم کلا خانوادگی کم رو خجالتی بودیم بخصوص مامانم تاالانم همینه.

ولی زمان نوار ویدیوی بود تو دستگاه آهنگ واموزش رقص خردادیان می‌ذاشتیم تمرین می‌کردیم .

دوران نوجوانی و جوانی در رقص وجشنای خانوادگی ودوستام خودمو شهید میکردم از شدت رقص .

ولی به شدت عشق رقص مصری دارم البته چندسالی هست دیگه تو نخ آهنگ ورقص نیستم چون فضا نیست با بچه های گلم.

عاطفهمیگم ماری از بی کسی گفت مگه؟چرا من متوجه بی پولی شدم( شرایط نامساعد مالی)

خب من اینطور برداشت کردم ک اگه کسی رو داشت قرض می‌گرفت طلا نمیفروخت..

اصلا ماری ناراحت میشه منم غصه میخورم 🥲

2805

گفتی مربی رقص

باشگاه میرفتم

مربی رقص هم داشت

خنگ خدا ب بچه ها رقص سسکی یاد میداد 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ مثلا جلو شوهر موزیک خارجی بزاری سسکی برقصی دست ب جاهای....بزنی خاک تو سرت مربی 😄

از دست این مامانا...مامان من اهنگ اونور آبی باشه میگه خاموشششش کنید...تاکسی باشه میگه آقا خاموش کن چ ...

مامانت مذهبیه؟

کاری ندارم البته

مامان من از آهنگ بدش نمیومد

از یه چیز دیگه بدش میومد

ولی خب من اون دختری بودم که با یکسری چیزا جنگیدم

نمونه ش رقصیدن

تو هم دختر داری

بخاطر دخترت رقصیدن رو شروع کن

و اینکه مردا هم که جزو علایقشونه

رقص فقط تمرین میخاد

از دست این مامانا...مامان من اهنگ اونور آبی باشه میگه خاموشششش کنید...تاکسی باشه میگه آقا خاموش کن چ ...

ای وای چرا آخه البته کار مادرت درست بوده از لحاظ اعتقادی ، اما رقص برای شوهر حلاله، اگه دوست داره حتما یاد بگیر، کلیپ بذار تمرین کن.

حالا من تواشپزخونه درحال تفت پیاز ،شوهرم یه چیزی میگه ومنم می‌خوام بگم نه یا مخالفت کنم چنان قر وکش وقوس میام همون رقص سسکی درواقع  

اونم از اونور میگه خجالت بکش حیا کن زن .

شمام از فردا داری گردگیری می‌کنی رقص عشوه ای کن.

داری پیاز خرد می‌کنی رقص چاقو برو.

داری لباس میشوری مخصوصا با دست رقص پا برو والی آخر .

خب من اینطور برداشت کردم ک اگه کسی رو داشت قرض می‌گرفت طلا نمیفروخت..اصلا ماری ناراحت میشه منم غصه م ...

قرض گرفتن خیلی بده عاطفه

من الان بی پولم

طلا میفروشم ولی قرض نمیگیرم

ولی پیش اومده که مثلا میدونم هفته دیگه پول دستم میاد

الان قرض گرفتم که هفته بعد پس بدم

ماهم همین بودیم مامانم هم نمی‌ذاشت هم کلا خانوادگی کم رو خجالتی بودیم بخصوص مامانم تاالانم همینه.ولی ...

من موزیک دوست دارم...

ساعتها گوش بدمم آرامش میگیرم..

غمگین اصلاااااااااااااااا دلم میگیره...تو بدترین شرایط هم گوش نمیدم...یاد انواع بدهی..قسط بدبختی میندازن لنتیا 😄🤢

آهنگ رپ صدا داغون دوست ندارم 🤢 پیشتاز 🤢 خیلی چندش میخونه 🤢

ای وای چرا آخه البته کار مادرت درست بوده از لحاظ اعتقادی ، اما رقص برای شوهر حلاله، اگه دوست داره حت ...

ی دست تکون بخوره گناه نیس دوتا با هم تکون بخوره گناهه 😐😐 راستش اعتقادی ندارم...

من کارام همش قبل اومدنش گردگیری.. شستن...😄

شما قر میدی میگه حیا کن خانم منظورش اینه شب منتظرتم 😎😎🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😄😄

ای خدا شیوا جان بچه فینگیلی نداری ک بدو بدو فقط کنی کاراتو کنی وقت قر نیس 😄 (بهانه)

2809