2777
2789

خانوما من خیلی دوست دارم وارد حرفه آرایشگری لاین رنگ بشم اما هییییییچچچچ چیزی راجبش نمیدونم و طبیعتا هم هیچ سابقه و تجربه ای ندارم

اما نمیدونم واقعا از کجا شروع کنم؟

خیلی از ورکشاپ ها رو تو اینستا میبینم اما به نظرم برای کسایی خوبه که یه حدود اطلاعاتی دارن نه منه صفر کیلومتر!!

خواهرانه اگه تجربه ای یا اطلاعاتی دارین پند و اندرزی چیزی دریغ نکنین، منم مثل خواهر کوچیک ترتون❤️

اگر شما دنبال یه معلم زبان حرفه ای هستی و دوست داری پیشرفت کنی خوشحال میشم بهم پیام بدی.

عزیزم برای آموزش صفر تا صد ورکشاپ اصلا مناسب نیست و پول دور ریختنه

تو همین اینستا سرچ کن رنگ مو کلی پیچ خفن میاره وقت بذار دونه دونه  بخون کامنتا رضایتا 

اکه تونستی آیدی هنرجو رو از توی کامنتا پیدا کن بهشون دایرکت بده و خواهش قسم بده که اگه واقعا راضی بودن شما بری پیشش

چون خیلی استوری رضایتا فیک و ساختگی هست

گول عدد فالور رو نخور باید یه مدت وقت بذاری و توی مجازی تحقق کنی بهترین راه پرسیدن رضایت هنرجوی واقعی شونه که این یکم سخته ولی ارزششو داره

اگه میخوای هیچوقت صدای شکستن قلبتو نشنوی، هیچوقت به به  کسی  اعتماد صد درصد نکن، همه چیز از همه کس برمیاد آدما عوض میشن...😪🌹
عزیزم برای آموزش صفر تا صد ورکشاپ اصلا مناسب نیست و پول دور ریختنه تو همین اینستا سرچ کن رنگ مو کلی ...

مرسی عزیزم.. واقعا که بعضی پیج های اینستا رو آدم تاثیر میذارن در صورتیکه خیلی موفق نیستن در باطن

اگر شما دنبال یه معلم زبان حرفه ای هستی و دوست داری پیشرفت کنی خوشحال میشم بهم پیام بدی.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم.. واقعا که بعضی پیج های اینستا رو آدم تاثیر میذارن در صورتیکه خیلی موفق نیستن در باطن

خواهش میکنم گلم

دقیقا باید خیلی وسواس به خرج بدی 

همه دنبال هنرجو هستن و کلی دروغ می‌بافن تو پیجاشون

و اینکه از همه ی معایب و مزایای این لاین اطلاعات کسب کنی

و بدون لاین رنگ درسته خیلی پر درآمد  هست

اما استهلاک و آسیب بدنیش هم کم نیست 

و تجربه زیاد میخواد 

بعد از آموز ش باید عملی توی سالنا با شرایطی که بهت میگن کار کنی

و اگه واقعا علاقه داشته باشه که سختی هاش رو اصلا حس نمیکنی علاقه خییییلی مهمه

پول اولویت اولت نباشه که زده میشی زود 

اگه میخوای هیچوقت صدای شکستن قلبتو نشنوی، هیچوقت به به  کسی  اعتماد صد درصد نکن، همه چیز از همه کس برمیاد آدما عوض میشن...😪🌹