2777
2789

سلام خانما

من ۲۵هفتمه تصمیم به زایمان سزارین دارم ولی خیلی ها منو ترسوندن میگن بعدش وحشتناک درد داری

لطفا میشه از تجربهای خودتون بگین 

چقد درد داشتین  قابل تحمله یا چیکار کردین ک دردتون کمترشده 

و هزینش برای شما چقد بوده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اتفاقا خیلیم عالیه 

بعدچهارسال هنوزدردی ندارم 

اگه من برگردم عقب دوباره زایمان سزارین انتخاب میکنم 

هیچ کس رو تا مقام خدایی بالانبر  میره اون بالا بالاها  واست عذاب نازل میکنه  

سزارین هر چقد بندازی تو رختخواب دیر تر خوب میشی من از روز دوم بلند شدم پوشک بچمو عوض میکردم لباسهای بچمو  تو حیاط مامانم میشستم راه میرفتم زودم خوب شدم من 2 سال 3 ماه پیش سزارین شدم هزینش 13 میلیون شد که 3 میلیون بیمه داد 10 میلیون شوهرم داد و بیهوشی بودم 

عزیزم من انتخابم طبیعی بود.توی ۳۸ هفته و۲ روزکیسه آبم پاره شد.

ماما خصوصی هم گرفته بودم.رفتم بستری شدم.دکتر بهم گفت لگنت عالیه واسه زایمان.ایشالا تا صبح زایمان میکنی.

خلاصه ساعت ۱۱ صبح امپول سنتو(واسه القای درد زایمان)بهم زدن

دردا کم کم شروع شد من کلا ۱ سانت بودم از دو روز قبلش،با کلی معاینه تحریکی ۲ سانت شدم .ساعت ۷ عصر دیگه دردام شدید بودن ولی اصلا پیشرفت نکردم همون ۲ سانت،سر بچه هم بالاس بابا بود.

خلاصه ساعت ۸ سرم رو بستن،گفتن استراحت کن تا فردا ۸ صبح.

تا سرم رو بستن انگار که نه انگار من بودم درد داشتم 

واسه خودم غذام رو خوردم خوابیدم.

ساعت ۳ بیدار شدم شروع کردم ورزشو پیاده روی تو زایشگاه.

ساعت ۵ دویاره مامام اومد و دارو رو باز کرد،مجدد دردا شروع شدن ولی معاینه همون ۲ سانت😒😒

یهو ضربان بچه افت کرد شد ۷۰ تا،سریع دارو رو بستن و فرستادن اتاق عمل.

بهترین حس‌ها رو تجربه کردم.بی حسی گرفتم که فوق العاده بود،آرامش عجیبی داشتم چون خودم و صلاح خودم و بچه رو سپرده بودم دست خدا.

اصلا حس نکردم چی شد،چشمام رو هم آروم بسته بودم.یهو صدای گریه نی نی م اومد

2810