2777
2789

دوستم 22سالش

دانشجو

قبلا ازدواج کرده  بعدازپنج شیش ماه طلاق گرفته 

اما بچه نداره

الان یه پسر مجرد

33ساله اومده براش

یه پسری که اصلا اهل قرتی بازی اینا نیست سرش تولاک خودشه

دوطبقه خونه داره، فقط شغلش کارمند شهرداری مثلا چمن هارو آب میده ولی گفتن وضعش خوبه چندسال شغلش اینه!! و مذهبی

ولی دوستم مذهبی هست ولی خب چادری نیست مانتویی محجبه ست حالاغیر این چیرا

دوتا سوال داشتم یکی اینکه مگه حقوق شهردارا چقدره که ایشون چنسال تواین شغلن و اینکه شماباشین بااین اوصاف بااشغلش کنار میاین؟  الان خونمون خیلی دوبه شک گفتم بزارم تونی نی سایت جواب شماهارم بدونیم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

مهم اینه ک شاغله 

همه چی هم اوکیه

باید خریدارم شوی تا من خریدارت شوم... وز جان و دل یارم شوی تا عاشق زارت شوم... من نیستم چون دیگران بازیچه بازیگران... اول به دام آرم تورا وانگه گرفتارت شوم❤️              از تاریخ ۲۰ آذر کاربری دست دو نفره یکیمون مجرده اون یکی نیمه متاهل(عقده)😂 شهریور 14۰۲👈 دارم از نامزدم جدا میشم💔 شاید ی روزی درموردش تاپیک زدم😔

کارش که بد نیست چه اشکالی داره کارمند شهرداری باشه.

همین که داره کار میکنه خداروشاکر باشه.

و اینکه هردو از نظر مذهبی مثل همن

✨من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد.✨
2810