2777
2789
عنوان

خانما برا دوستم خواستگار اومده بااین شرایط👇👇

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 28 پست
رشته ی دوستت چیه؟ایا قصد داره بعدا سرکار بره؟ ببین من استادم یه خانم بود ک شوهرش ضایعات میخرید  ...

ضایعاتیا ماهی ۱۰۰ تومن درمیارن

در صورت تمایل برای عضویت در حرمسرا عدد 1 را به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۰پیامک فرمایید یا به سایت www.harmsara   naser.ir مراجعه فرمایید.                                                      پ.ن =شرایط لازم جهت پذیرش در حرمسرا ۱) وزن بالای ۱۲۰ کیلو گرم        ۲) سیبیل پرپشت حداقل ۱۰۰۰ تار سیبیل به بالا   ۳) ران بالشتی ۴) ابرو پرپشت و کمونی با پیوند ۵) شکم فربه از ضروریات است                                                                بعد از ارسال پیامک و یا ایمیل منتظر تماس ندیمه های من باشید. بعد از پذیرش یک هفته کار بدون حقوق در حرمسرا و در صورت دریافت تایید اعلی حضرت رسمی میشوید. در غیر این صورت به بخش های دیگر کاخ فرستاده خواهید شد.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
رشته ی دوستت چیه؟ایا قصد داره بعدا سرکار بره؟ ببین من استادم یه خانم بود ک شوهرش ضایعات میخرید  ...

دوستم دانشجو رشته علوم تربیتی گاهی هم کلاس اضافه این چیزا میزار برا بچه دبستانیا..... 

چون دختر خالمه شوهرم شیفت بود چندرور درگیر اومد پیش من دردودل

اوکی، بنظر من پرستیژ شغلی خیلی مهمه، گاهی یه معلم یا دبیر خاستگارته بالاخره شغلش فرهنگیه، یه شخصیتی داره نسبت به یه شغلی که شاید درامدش بیشتر باشه. البته همه شغلا محترمن. ولی من شخصا اوون شخصیت شغلی برام مهمتره تا درامدش

چشمی که به شب بنگرد از پشت نقابی.👁👁.. تکرار کند قصه ی روزی و عقابی🦅🦅🦅🦅
اوکی، بنظر من پرستیژ شغلی خیلی مهمه، گاهی یه معلم یا دبیر خاستگارته بالاخره شغلش فرهنگیه، یه شخصیتی ...

منم خدایی خودم رواین چیزا حساسم ولی ایشون یکم اذیتن بیچاره باباش وضع مالی درستی نداره اینم یجورایی خودش سربار میدونه 

منم خدایی خودم رواین چیزا حساسم ولی ایشون یکم اذیتن بیچاره باباش وضع مالی درستی نداره اینم یجورایی خ ...

همسنای این هنوز مجردن بابا، چه سرباری، ولی باز بنظرم صبر کنه، یا اگه اخلاق خودش طوریه مشکلی با شغل نداره اگه چیزای دیگگش اوکیه که بعله رو بگه

چشمی که به شب بنگرد از پشت نقابی.👁👁.. تکرار کند قصه ی روزی و عقابی🦅🦅🦅🦅