بچه ندارم و اکثرا بیکارم شوهرمم خیلی سخت گیره زیاد با سخت گیریش مشکل ندارم میخوام یه تغیری به زندگیم بدم مثلا می۸وام از فردا صبحا برم پیاده روی و ورزش کنم وزن کم کنم میخوام بیشتر برای خودم طلا بخرم و... شما میخواید چه تغییری بذید به زندگیتون
تنها ارزوم بچه دار شدنه میشه برام دعاکنید.اللهم صل علی محمد و آل محمد
سه روزه دارم میرم پیاده روی داغون شدم😐😕😒لعنت به پرخوری و چاقی
من عاشق پیاده روی ام...قبل تولد دخترم هر روز ۶ صب میرفتم...خیلی دلم تنگ میشه
بار خدایا ! از تو آمرزش میطلبم برای هر گناهی که بر من نوشته شد به خاطر پرخاشگریم با تو در هنگام نرسیدن روزی و به خاطر رفتن از در خانه ات به سوی بندگانت همراه با تضرع واظهار خضوع و کوچکی در نزد آنان درحالی که کلامت را در کتاب متینت به گوشم رسانده بودی که ”آنان برای پروردگارشان اظهار خضوع و تضرع نکردند ًپس بر محمد و آل محمد صلوات فرست و این گونه گناهم را بیامرز ای بهترین آمرزندگان!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم همش در حال مهمون داری بودم تازه فردا شبم مهمون دارم میخوام کنسلش کنم خستم میخوام چند روز استراحت کنم
۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀 برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀 ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀 تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀 در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀 بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀 میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀 در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀 میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
اگ بدن عادت کنه خیلی خوبه ولی چون من اولین باره هرروز یکساعت میرم خستم لگنم عضلاتش گرفته نمیتونم تکو ...
چند روز دوم بیاری اوکی میشه
بار خدایا ! از تو آمرزش میطلبم برای هر گناهی که بر من نوشته شد به خاطر پرخاشگریم با تو در هنگام نرسیدن روزی و به خاطر رفتن از در خانه ات به سوی بندگانت همراه با تضرع واظهار خضوع و کوچکی در نزد آنان درحالی که کلامت را در کتاب متینت به گوشم رسانده بودی که ”آنان برای پروردگارشان اظهار خضوع و تضرع نکردند ًپس بر محمد و آل محمد صلوات فرست و این گونه گناهم را بیامرز ای بهترین آمرزندگان!