2777
2789

خودم بابام یه دایی داشت وقتی من 12سالم بود ی روز زنگ زد ب مامانم واسه خواستگاری من اون موقع داشتم از پرشین تون باب اسفنجی میدیدم 🤣🤣مامانم جواب تلفن داد بعد سلام احوال پرسی گفت زنگ زدم حانیه خواستگاری کنم واسه سعید پسرم(۳۰سالش بود )گفتم ی حقوقی داره(نظامی بود) چرا بدم غریبه بخوره بذار بدم دختر شمابخوردش🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اولین بار یهو یه خانم در زد از همسایه ها بود گفت اومدم برا امر خیر و..... داداشم 6 سالش بود خیلی شیطون بود خونمون 2 طبقه بود رفته بود از بالکن طبقه بالا سنگ میزد تو سر خانومه 🫠🤣

اگر زنان از روی غیرت قتل ناموسی انجام میدادند، مدتها بود نسل مردان منقرض شده بود... 
2803

یه خواستگار داشتم

انقد فضول بود اومد روتختی رو از روی تختم برداشت بعد بهم گفت شما زیر تختتون چی قایم میکنین؟

منم خیلی جدی گفتم جنازه خواستگار قبلی  

انقد پرو بود کل اتاقمو میخواست بگرده

ی خاستگار داشتم خیلیییی ت مخ بود بعد شغلمو پرسید گفتم مدل بوتیک گف یعنی 12 ساعت بجا مانکن وای میسییی ...

واااای خدا😂😂😐

هر چی میزدم نی نی سایت قبول نمی کرد... خلاصه این شد که شدم صحرا خانووم :) 😂🫠 یک سال خواننده خاموش بودممم🚶‍♀️ یک عدد istj 🫶🏻🥹
2804