2777
2789
عنوان

چربی‌های مزاحم

320 بازدید | 20 پست

من قدم ۱۶۰ وزنم ۵۷ و درحال رژیمم هیچ جای بدنم چاغ نیست فقط چربی نسبتا زیادی پشت کمر و کتفم دارم که خیلی بدم میاد و انداممو بد کرده دو ماه دیگه هم عروسیمه باید آب بشن آیا راهکاری دارین؟

خواهش میکنم جواب بدین واجبه

و اینم بگم خوراکم خیلی خیلی کمه ورزشم میکنم ولی این .... آب نمیشن😕

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای همه اینجوره..حتی برای ۴۷کیلو با قد ۱۶۰..ک رسما استخونه🙁..ولی بازم هس..

کلا پشت کمر در امتدادسو.تی.َن این چربیا همیشه هس..

سعی کن سوتیَ ن تو سفت نبندی..

با عرض پوزش اسم کاربریها یادم نمیمونه!                                        سوال ورزشی دارید میتونید بپرسید.
آخه واسه من زیاده بعد تو لباس عروس خیلی زشته☹️

احتمالا ازونایی هستی ک وقتی لباس میپوشی برمیگردی از نیم رخ خودتو نگا میکنی؟😅❤

میخام بگم اگ اینجوری نگا میکنی و میزانِ زیادیشو بااین روش تعیین میکنی این نوع دید کاذبه ها..

ولی جدا ازینا با ورزش درست میشه..ورزشای هوازیِ سنگین البته..

با عرض پوزش اسم کاربریها یادم نمیمونه!                                        سوال ورزشی دارید میتونید بپرسید.

من خیلی چیزارو امتحان کردم چون مدت طولانی رژیم بودم

از رژیم دکتر تغذیه تا قرصای غیرقانونی لاغری ک توش شیشه بوده😂 رژیم کتوژنتیک و فستینگ و جنرال موتورز و رژیم حذف ناهار و و و ... همه رو امتحان کردم

یه خلاصه از تجربیاتم برای ( چربی سوزی ) میگم بهت

انجام کار های کافی نتی❤ طراحی لوگو، بنر، تراکت و انجام تایپ صفحات بالا🌸
احتمالا ازونایی هستی ک وقتی لباس میپوشی برمیگردی از نیم رخ خودتو نگا میکنی؟😅❤ میخام بگم اگ اینجوری ...

دقیقا

تاز لباسمم از جلو میکشم که کامل معلوم بشه ببینم😂

ولی خب لباس عروس تنگه و کامل نشون میده منم دیدم عروسایی که چربی پشت داشتن و خیلی بد بوره تو لباس عروس😢

من خیلی چیزارو امتحان کردم چون مدت طولانی رژیم بودم از رژیم دکتر تغذیه تا قرصای غیرقانونی لاغری ک ت ...

منتظریم استفاده ببریم🤗

ماه را گم نکنی بین چراغانی ها❤مکن دل دل ای دل بزن دل به دریا❤💕💖
دقیقا تاز لباسمم از جلو میکشم که کامل معلوم بشه ببینم😂 ولی خب لباس عروس تنگه و کامل نشون میده منم ...

ن ببین لباستو ک میپوشی ی ایینه از پشت ی ایینه از جلو بگیر بعد دستاتو صاف کن پایین..بعد ببین..در اونصورت کاذب نیس..

بعد ی لباس عروسی رو انتخاب کن ک ازون قسمتا لخت نباشه بزنه بیرون..یا اونقدر اون قسمت کار شده و فلان نباشه ک زوم بشه رو اون قسمت..

کلا بری مزون و ب فروشنده مشکلتو بگی خودش میدونه چ نوع پارچه ای از چ لباس عروسی بت بده ک اونجا رو برات کم جلوه بده.. بعضی پارچه ها عالیَن برای کاور چربی..

دقیقا تاز لباسمم از جلو میکشم که کامل معلوم بشه ببینم😂 ولی خب لباس عروس تنگه و کامل نشون میده منم ...

خالا دمن ۷۵ کیلو ام ولی پشت کمرم چربی نداره ولی زن داداشمر۵۰ بود خیلی چربی داشت پشت کمرش و لباساش زشت میکرد اینا ژنتیکیرهست مثل من شکم و پهلودارم ۶۰ کیلو هم بودم باز یه کوچولو پهلو داشتم

2810