درزمینه ترک شخصی که به متادون اعتیاد داره ایا تخصص یا تجربه ای دارین؟؟؟ چطور میشه به یک شخص مبتلا کمک کرد؟( شرایط بستری در کمپ یا کلینیک هم ندارن ایشون)
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر شرایط کمپ بردن نداری ح اقل دکتر ببرین یه سری دارو و اینا بدن که راحتتر بتونه ترک کنه و خیلی ام مواظبش باشین هم حسمی هم روحی و هم اینکه یواشکی سراغ مواد نره باز
اگر شرایط کمپ بردن نداری ح اقل دکتر ببرین یه سری دارو و اینا بدن که راحتتر بتونه ترک کنه و خیلی ام م ...
عزیزدلم من تازه چند ساعته در حریان قرار گرفتم بهم گفت برم دیدنش ومتوجه اوضاعش شدم توخونه ۲ هفته اس ترک گرده...اما برای بیقراریش ازم میخواست کمکش کنم منم گفتم اول اینجا بپرسم بعد اقدام کنم
بنظرشما سم زدایی اتفاق افتاده تواین مدت؟؟؟ مدت اعتیادش کلا ۶یا ۷ ماه بوده...
اگه واقعا ۶یا ۷ ماه بوده باشه پس کارش خیلی اسونه
سم زدایی که شده ولی بازم تحمل کنه بدن هر کسی با بدن کسی دیگه فرق داره ولی یکی دو هفته دیگه کلا پاک میشه اینم بگم تازه بعد پاکی باید مراقب باشه نره سمتش که اگه وسوسه بشه بدبخت میشه
بایشخصی صحبت کردم میگفت ببر کلینیک!!!! که زیر بار نمیره...نمیدونه کسی از خونوادش عزیزم.....فقط من که دوستشم....حال عمومیش در کل خوب هست فقط اون بیقراریش که میگه میزنه به پشتم وگرنه طفلی همه علائمشو داره تحمل میکنه