2777
2789

یکی از کتابهای روانشناسی و روانشناختی در رابطه با  پشتکار 

اراده تنبلی در انجام کارها

کتاب فوق العاده ی قورباغه ات را قورت بده هست .. 

کتاب خیلی  مفیدیه که درکل دوتا چیزو میخواد بگه.. اول اینکه اگه فرضا یه قورباغه داری که باید قورتش بدی بلافاصله قورتش بده ودوم این که اگه دوتا قورباغه داری و مجبوری قورتشون بدی اول اونیو قورت بده که زشت تره و کمتر دوسش داری.. یعنی اگه یه کاریو مجبوری انجام بدی سریع انجامش بده و اگه دوتا کار رو باید انجام بدی اولی اونیو انجام بده که برات سخت تره:)📗

برای پی دی اف رایگان کتاب ها میتونید عضو گروه کتابخوانیمون بشید ک لینکش تاپیک های قبل هست .. ❤🌱

📕واقعاً چرا خودتونو از لذت کتاب خوندن محروم می‌کنید؟📕بابا کتاب خودِ درمانه، درد و رنجاتونو از یادتون می‌بره، بغلتون می‌کنه،  حالتونو به طرز عجیبی خوب می‌کنه، همه جا کلی کمکتون می‌کنه چیز کاربردی یادتون می‌ده، باعث می‌شه معمولی نباشید، باعث می‌شه مغزتون خالی نباشه، ارزشمندتون می‌کنه، باعث می‌شه چیزی برای گفتن یا ارائه دادن داشته باشید، لول شخصیتتونو می‌بره بالا تر، کتاب خود مدیتیشنه. ولی مواظب باشید. چون اگه کنارش شمع و عود روشن بشه و یا قهوه و یه نوشیدنی گرم خورده بشه یا بیکلام پلی بشه، احتمال اور دوز از حس خوب ، زیاده.📕 ❤ (کتاب باعث میشه تا رنج ها غمگینتون نکنن ...بهتون کمک میکنن که رنج هاتونو درک کنیدوهوشیار بشید ..!) هرزمان که درد  خیلی کشنده و شدید شود .. فقط مطالعه میتواند چاقوی درد را کند کند ...! (در گرفتاریها ب کتاب ها پناه ببریم )   ❤من تجربه شیرین ترین دوران زندگیم و مدیون همسرعزیزمم که همیشه واسم بهترین رفیق و دلسوزترین همراه بوده خدارو بابت داشتن همسرم و پسرام هزاران بار سجده ❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خیلی ولم میخواد کتاب بخونم 

ولی پولم به کتاب نمیرسه

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

اینا که جذب شرکتهای حرمی میشن مجبورشون میکنند یکی این یکی کی پنیرمو برد رو بخونند

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*
من خیلی ولم میخواد کتاب بخونم  ولی پولم به کتاب نمیرسه

عضو گروه شو رایگان بخون 

📕واقعاً چرا خودتونو از لذت کتاب خوندن محروم می‌کنید؟📕بابا کتاب خودِ درمانه، درد و رنجاتونو از یادتون می‌بره، بغلتون می‌کنه،  حالتونو به طرز عجیبی خوب می‌کنه، همه جا کلی کمکتون می‌کنه چیز کاربردی یادتون می‌ده، باعث می‌شه معمولی نباشید، باعث می‌شه مغزتون خالی نباشه، ارزشمندتون می‌کنه، باعث می‌شه چیزی برای گفتن یا ارائه دادن داشته باشید، لول شخصیتتونو می‌بره بالا تر، کتاب خود مدیتیشنه. ولی مواظب باشید. چون اگه کنارش شمع و عود روشن بشه و یا قهوه و یه نوشیدنی گرم خورده بشه یا بیکلام پلی بشه، احتمال اور دوز از حس خوب ، زیاده.📕 ❤ (کتاب باعث میشه تا رنج ها غمگینتون نکنن ...بهتون کمک میکنن که رنج هاتونو درک کنیدوهوشیار بشید ..!) هرزمان که درد  خیلی کشنده و شدید شود .. فقط مطالعه میتواند چاقوی درد را کند کند ...! (در گرفتاریها ب کتاب ها پناه ببریم )   ❤من تجربه شیرین ترین دوران زندگیم و مدیون همسرعزیزمم که همیشه واسم بهترین رفیق و دلسوزترین همراه بوده خدارو بابت داشتن همسرم و پسرام هزاران بار سجده ❤
جزو کتابهایی که نتونستم باهاش ارتباط بگیرم فقط چند صفحه و موضوع کلی شو بررسی کردم لپ کلام ‌‌‌‌‌برو ت ...

منم نتونستم فکر کردم شاید برای ترجمش باشه ولی برای تغییر عادتهای زندگی کتاب عادتهای اتمی برای من فوق العاده بود

سلاااااااام مایا هستم عاشق گل و گیاه اگه سوالی داشتی بپرس بلد بودم جواب میدم 🌱🪴🦠کتاب مخدره واسم بهترین کتابی که خوندم از حال بد به حال خوب بود 🌼کتابهای جی کی رولینگ را دوست دارم و به شدت پاتر هد⚡️تفریحم فیلم و سریاله😁همتونو دوست دارم🫂هر وقت به همسرم نگاه میکنم جمله ی شاملو میاد تو ذهنمدوستش دارم چرا که میشناسمش به پاکی و صداقت
اینا که جذب شرکتهای حرمی میشن مجبورشون میکنند یکی این یکی کی پنیرمو برد رو بخونند

چ جالب .. 

من خیلی ولم میخواد کتاب بخونم  ولی پولم به کتاب نمیرسه

دانلود کن خوب

سلاااااااام مایا هستم عاشق گل و گیاه اگه سوالی داشتی بپرس بلد بودم جواب میدم 🌱🪴🦠کتاب مخدره واسم بهترین کتابی که خوندم از حال بد به حال خوب بود 🌼کتابهای جی کی رولینگ را دوست دارم و به شدت پاتر هد⚡️تفریحم فیلم و سریاله😁همتونو دوست دارم🫂هر وقت به همسرم نگاه میکنم جمله ی شاملو میاد تو ذهنمدوستش دارم چرا که میشناسمش به پاکی و صداقت
اینام عین شرکتشون زردن

یه دوست ناباب منو با کلک برد اونجا نمیزارن حتی تماس بگیری با یه مکافاتی خودمو در اوردم

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*
یه دوست ناباب منو با کلک برد اونجا نمیزارن حتی تماس بگیری با یه مکافاتی خودمو در اوردم

واقعیه ؟ اینجا یکی می‌گفت نامزدم رو بردن سه ماهه ازش بی‌خبرم می‌خوام برم درش بیارم نمیدونم چیشد

به دنبال وارستگی 
واقعیه ؟ اینجا یکی می‌گفت نامزدم رو بردن سه ماهه ازش بی‌خبرم می‌خوام برم درش بیارم نمیدونم چیشد

بله متاسفانه عین مافیا میمونه اینقدر تو گوش همدیگه میخونن یکی رو فریب میده میکشونن اونجا و پولش رو  سرمایه کنه بعد بهش میگن باید سه نفر رو بکشونی اینجا تا پول خودت دستت بیاد بعد اونا بتونن جذب کنن تو میتونی سود ببری تا موقعی که کل سرمایه رو از چنگت در نیوردن تو گوشت میخونن و تقریبا زندانی حتی حق تماس نداری اولش بهت نمیگن که شرکت هرمی میگن یه شغل خوب هستش مدیر عامل میخواد ببینت 

2810