2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فعلا حدود ۵ جلسه رفتم بهترین جایی ک جواب داده زیر بغلم بوده در کل خوبه راضیم

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

کسی هست با دستگاه مدیو استار اسکلیپون یا سایناشور انجام داده باشه؟ چطورن 

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...

مدیو استار عالیه بگونم آلمانی  باشه من اوایل با این دستگاه انجام مبدادم دیگ گرون شد عوض کردم

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

سایناشور انجام دادم خیلی راضیم ولی خب بکینی طول میکشه جلساتش

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫
من میرم و خیلی راضی ام 

یه سوال شرمنده

وقتی پریود باشی میشه لیزر بری یا نه؟ 

من هر چی زنگ زدم اپراتور لیزرم جواب نداااد😂😂

Army    غرق در رویای آینده و سرگردان در کابوس حالیم... 
مدیو استار عالیه بگونم آلمانی  باشه من اوایل با این دستگاه انجام مبدادم دیگ گرون شد عوض کردم

اخه شنیدم خوب نیس به دوره شارژ که برسه برمیگرده من خودم فعلا یه جلسه رفتم .. شما چطور بود نتیجه تون دوره شارژ بودید؟

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...
یه سوال شرمنده وقتی پریود باشی میشه لیزر بری یا نه؟  من هر چی زنگ زدم اپراتور لیزرم جواب نداا ...

من خودم شخصا نمیرم 

ولی میشه تامپون گذاشت و رفت

البته بهتره نری 😁

Maryam::کاربر آقا، درخواست دوستی نده