2777
2789
عنوان

محتاج دعاتون هستم 😭

157 بازدید | 10 پست

تورا خدا میشه برام دعا کنید ،شاید با دعای شما عزیزان خدا نظری به حال من کرد ،هرچی دعا ،نماز ،نماز شب ،صلوات ،استغفار میکنم خدا کمکم نمیکنه ،خواسته ی زیادی ندارم فقطخسته شدم از کار کردن تو خونه ای که همه ی جونیما از م گرفت حالا هم که همه ی عضلات پشت وکتفم ضعیف شده ودرد شدیدی دارن 😭😭😭مجبورم با این وجود بازم کار کنم ،نمیتونم ازدواج کنم چون شرایط مالی خوبی نداریم ،تو را خدا فقط دعا کنید حداقل این درد کتف وگردنم خوب شه دیگع بریدم از این همه درد😭😭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
تاحالا حجامت کردی؟؟؟ دوست من مدت هااا ساالها درد گردن داشت با دوبار حجامت حل شد

نه عزیزم مال من‌ بخاطر اینکه ازبس جارو کشیدم اینجوری شده ۲۷سالمه اما نزدیک بیست ساله که نظافت یه خونه پرجمعیت با من بوده حالا دیگه کم اوردم دیگه نمیتونم از بس از همه چی که حقم بود اما بخاطر بقیه خودما فدا کردم

2804