بارداری اول که ۲۵ هفته زایمان کردم نه سرکلاژ نبودم برای دومی هم قرار بود ۱۵ هفته سرکلاژ کنم ی ...
اگر قصد داری باز باردار بشی برو سرکلاژ شکمی کن قبل از بارداریت
خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال داشت درخدمتم.
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
عزیزم سرکلاژ شکمی برا کسایی مثل من که چندین بار زایمان زودرس داشتم و بار اخرم سرکلاژ رحمی بودم وجواب نکرفتم .میان سرکلاژ شکمی میکنند یعنی از بالای رحم با لاپارسکوپی کنار نافو سوراخ میکنند و انجام میدن البته لین روش قبل بارداریش هست .بعضی دکترا تو با داری انجام میدن که اونجوری باید عمل باز انجام بشه.که یمقدار سخترهست بنظرم نسبت به لاپارسکوپی
خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال داشت درخدمتم.
من 29شد پساری گذاشتم چون هفته ام بالابودنشدسرکلاژ بازم میومدپایین ماه هشت شدم25 ان تی اگه پایین تر ...
میشه بگی هفته چندم پساری گذاشتی؟؟؟
❤الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
خودتو بسپار بخدا انشالله خودتو نی نی گلت سالم و سلامت باشین فقط یه چیزی اگه دور از جان سرویکست پای ...
عزیزم۲۹ هفته نی نی چند کیلو بود امپول ریه زدی؟
تو دستگاه رفت؟
❤الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
آقا نیستم هی نگین مردی 😐 والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات) تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود. شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂
۱ کیلو بود بله عزیزم دو هفته قبلش آمپول بتا زدم ۳۹ روز تو دستگاه بود
الهي عزيزم چه كوچولو بوده
اخه من به دكترم گفتم سرويكسم٢٩ برام آمپول ريه بنويس گف زوده
فقط شياف پروژسترون با امپول هيدروكسي پروژسترون داده
سرویکس ۲۹ خوبه نگران نباش آمپول ریه هم معمولا ۲۵ هفته ببعد میزنن آمپول هم اگه میتونی پرولوتون خارج ...
پرولوتون اصلا نیست