2777
2789
عنوان

خانم های با سرویکس کوتاه لطفا تشریف بیارید.

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 77 پست
اره دکترم گفت میاد تا زیر 30

من 29شد پساری گذاشتم چون هفته ام بالابودنشدسرکلاژ

بازم میومدپایین ماه هشت شدم25

ان تی اگه پایین ترشد حتماسرکلاژ شو 

چون بالانمیاد هفته ات هم بالا بره سرکلاژ ریسکه پاره شدن کیسه اب داره

آقا نیستم هی نگین مردی  😐     والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂                                     
غیر ممکنه بالا بره اینو ازمن بپرس که سرویکسم تو بارداری یهو پایین میاد سرکلاژ هیچ مراقبتی نمیخواد ف ...

واقعا درد نداره؟

بعدش میشه عادی زندگی کرد؟ بعد از اون یک هفته

رسد آدمی بجایی که بحز خدا نبیند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من 29شد پساری گذاشتم چون هفته ام بالابودنشدسرکلاژ بازم میومدپایین ماه هشت شدم25 ان تی اگه پایین تر ...

یا خدا

پساری هم با عمل میذارن؟ 

زیر سی سرکلاژ می کنند. اگر استراحت مطلق داشته باشید میره بالا مرخصی بگیرید.

دکترم یک ماه مرخصی استعلاجی داده بود، درخواست و فرستادم رفت کمیسیون پزشکی رد کردن. 

واقعا درد نداره؟ بعدش میشه عادی زندگی کرد؟ بعد از اون یک هفته

نگران نباش اصلا درد نداره

آره چرا نمیشه فقط باید کارای سنگین انجام ندی

از توالت فرنگی استفاده کنی ترجیحا رابطه هم نداشته باشی

من شرایطم فرق میکرد چون دهانه رحمم از داخل بازشده بود بعد سرکلاژ رفتم استراحت کاملا مطلق 

عزیزم اولویت بده به بچت و بنظرم سرکلاژ کنی بنفعته.و تا میتونی بخاب  وکارنکن. و مرخصی استعلاجی ب ...

نامه استعلاجی رو دکتر داد 

اما کمیسیون پزشکی و پزشک معتمد شرکت رد کردن

البته اینکه رییس کلمون هم نامه زد که اقلا نمیشه ایشون نیاد یکی از دلایل عمده اش بود. 

واقعا درد نداره؟ بعدش میشه عادی زندگی کرد؟ بعد از اون یک هفته

درد نداره عزیزم

بی هوش میشی موقع سرکلاژ

بعدم اصلا درد نداری فقط یکی دو روز حس میکنی یچیزی داخل نانازته بعدعادی میشه 

آقا نیستم هی نگین مردی  😐     والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂                                     
نگران نباش اصلا درد نداره آره چرا نمیشه فقط باید کارای سنگین انجام ندی از توالت فرنگی استفاده کنی ...

فرنگی نداریم حالا از امروز از این تاشوها گذاشتیم که چقدرم کثافتکاری داره. 

کار سنگین انجام نمیدم. 

درد نداره عزیزم بی هوش میشی موقع سرکلاژ بعدم اصلا درد نداری فقط یکی دو روز حس میکنی یچیزی داخل نان ...

خدا خیرتون بده 

چقدر ارامش میدید

اینقدر تجربه های وحشتناکی از سرکلاژ تعریف کردن که داشتن سکته میکردم

من هفته ۱۲ سونو شکمی ۳۰ بودم شاغلم هستم استراحت نکردم هفته ۱۸ واژینال ۳۶ بودم دکترم گفت خوبه

اا 

خود دکتر درخواست سونوی واژینال میکنه؟

کاش تو واژینال عددش بالاتر باشه