2777
2789

خواهرم دوتا بچه داره حدود سه سالیه دچار مشکل اعصاب روان حاد شده ینی ب زور قرص دارو فقط نرماله اگه نخوره قلب درد و بدن درد میگیرتش پارسال دوماهی بخش اعصاب روان بستری بود من ۲۲ سالمه

هروز حدود ۲ ساعت زنگ میزنه از زمین زمان میناله بخدا دیگه نمیدونم چی جوابش بدم از همه چی همه کس حتیییی از کودکیش ک فلانی اذیتم کرد بخدا منم خسته شدم میفمم شرایطشو جز من کسیو نداره اما کلافم کرده هروز حرفای تکراری همین دوتا خواهریم تنها دلم براش کبابه ک حالش اینه با این سن کم

شاید براتون سوال شه چرا اینطور شد خیلی شوهرش اذیتش میکرد خیانت و اینا بعدشم وارد یه سرمایه گذاری کلان کلی بدبختی اوردن اینا افسردش کرده

🍓رویای یک رقص بی وقفه از شادی🍓

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بیماریش فقط افسردگیه؟؟ 

تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ،             مرگــ پایان می‌دهد یکـ روز این کابوس را 🙃                               بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا ش‍رف دارد !            لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب می‌نویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔
احتمالا افسرده ست خواهرتون و خشم داره چرا میگین بیماری روانی حاد؟؟ قبلا درمان گرفته ؟ دارو  چی ...

سه سالیه تحت درمانه 

چن ماه بخش روانی بستری بوده 

دارو نمیدونم الان خیلی کمتر شده قبلا روزی ۱۵ تا میخورد الان ۶ ۷ تایی

🍓رویای یک رقص بی وقفه از شادی🍓
2810