2777
2789
عنوان

خواهرم ۲۷ سالشه بیماری روانی داره لطفا راهنماییم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 806 بازدید | 48 پست
این نشونه عود کردن بیماریه سریع ببریش دکتر

دکتر نمیاد فحش میده  فراریه از دکتر رفتن کلا حالش خیلی بد هست بیمارستانم چند سال پیش بردیم فایده نداره یه چند روز نگه میدارن میاد دوباره همین بساط هست برا مادرم دعا کن🥺😭

و خدایی که بشدت کافیست❤️❤️❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسفند ماهیه ۳

خواهرت هم زن حساس و لطیف و احساسیو شکننده ای هست و هم خود خور و استرسی و گاهی ترسو! اون حس عدم امنیت داره و به یک عشق و آغوش گرم و امن نیازمند هست، خیلی خوبه که بتونید زمینه ی یک ارتباط عاطفی رو براش فراهم کنید ...

حتما کارتون سخت هست ولی در کل بدون، هر اتفاقی براش افتاده خودش هم مسئول و مقصر بوده(خواهرت منفی گرایی ذاتی هم داره) ، حالا من نمیدونم ماه تولد تو چیه ولی احتمالا دخدر مهربون و دلسوزی هستی، تا اونجا که در توانت هست کمک کن، ولی زیاد با حرف زدن و نصیحت کردنش به جایی نمیرسی فقط گوش بده حرفاشو، چون اون هم فراموشکار هست و هم از یه گوشش میاد و از اون گوشش میره ... 

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot
عزیزم بخدا طب سنتیم امتحان کرد اصلا بهتر نشد بلکه بدتر شد ی ویزیتش ۳ میلیون شد ۴ ماه تحت درمان بود ب ...

دکتر طب سنتی عالی سراغ دارم سید مهدی میرغصنفری ویزیت زیر ۲۰۰ ت . کارش عالی تلویزیون هم میاد صحبت میکنه 

با خدا باش و پادشاهی کن