2777
2789
عنوان

متخصصای طلا بیایین

144 بازدید | 10 پست

سلام .عصر دوتا النگو برای دخترم خریدم حالا پشمونم شوهرمم خوشش نمیاد میگه ببریم عوض کنیم ی دونه بگیریم ،بنظرتون عوض میکنن ؟؟؟همچین تجربه ای داشتین ؟؟؟

به ضرر برمیدارن  مگه خیلی انصاف داشته باشه که به همون قیمت برداره و عوض کنه که نوددرصد اینکارر ...

طرف آشناست خیلی طلا خریدیم ازش ،اما تاحالا اینجوری نشده بود نمی‌دونم عوض میکنن یا نه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2803
🤦🤦اینقدر اعصابم خورد شده چرا همچین اشتباهی کردم آخه بجای خوشحالی خیلی ناراحتم شوهرمم اعصابمو بیشتر ...

خوب شما خودتون فکر کردین که خوشکله خریدین...دیگه چه ربطی به شوهر تون داره؟ اگه اینقدر براش مهم بود باید میومد

متاسفانه برادر من هم که ۳۳ سالش هست توی همه مسایل دخالت میکنه حتی خرید میز صندلی آشپزخانه برای خونه مامانم حتما باید پسند اون باشه...

2804
خوب شما خودتون فکر کردین که خوشکله خریدین...دیگه چه ربطی به شوهر تون داره؟ اگه اینقدر براش مهم بود ب ...

آره اونجا ب چشمم خیلی خوشگل اومد .اما خونه اونقدرا نما نداشت هم سنگین بود هم نازکه میگه اصلا بهش نمیخوره و از اینجور حرفا