2777
2789
عنوان

خیانت ببخشم یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 43 پست
تو مرام شما نیست پسرای امروز فارغ از مذهبی و غیر مذهبی دوست دختر و درحد یه دوست میبینن دخترا چرا ...

و دقیقا حرف شما یعنی مجوز به پسرا ک خیلی راحت خیانت کنن به دخترا 

و تو این خیانت لابد دختره که مقصره چون اعتماد کرده و وابسته شده😂

پس پس بزن بره  دهنی و بقیه رو میخوای چیکار

خوب نخوندی متن تاپیکو ؟ گفته چون امتحان کرده به بقیه فرصت بده اما خوشش نیومده😐😐

حالا گفته این نقده رو بچسبم نسیه باد هواس هرچند خیانتکاره

ببین من سبک امثال استارتر رو خوب میشناسم عزت نفس ندارن حالا ما تا فردا بگیم نبخش، اخر کار خودشو میکنه و باز وارد این رابطه مسموم میشه

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کاملا حرفت میفهمم اما درگیرش شدم ... راحت نمیتونم بزارمش کنار

عزمزمه خودت اذیت میشی 

من برا خودت میگم 

و کامل هم درکت میکنم دوست داشتنت رو 

ولی خودت رو بیشتر دوس داشته باش لطفا

و دقیقا حرف شما یعنی مجوز به پسرا ک خیلی راحت خیانت کنن به دخترا  و تو این خیانت لابد دختره که ...

حرف من اینه که آدم باناموس نمیاد اولن با احساس یه دختر بازی کنه

دختره هم نباید اسکل باشه به هرکی اعتماد کنه

شما نمیدونم از کجا اومدین که فکر میکنین با یه دوستی ساده طرف صد در صد اوکیه میشه باهاتون

من چیزیو نمیگم تجربه هزار نفره

اعتقاد خیلی از آدمایی هست که به من گفتن

شما چشاتو واکن میبینی

تو عزت نفس داری بسه    

خا

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   

حرفاتون درسته . ولی چرا فقط اسم خیانت دوس پسرتونو میارید خب شاید شما ی جاهای کم گذاشتید اگر مرد ها ع هر نظری کامل باشن ینی اون دختر تکمیلش کنه عاطفی روانی غر نزدن و ... سمت هیچ کاری نمیره . ولی بازم میشه بخشید هیچکس تو زندگی کسی نیست که شاید یدف این کارو کرده ولی بهتره هر کسی با توجه ب اون شرایطش  تصمیم بگیره . ب حرف دیگرانم گوش نکنید اول ببیند چرا این کارو کرده بعد برید سراغ کات و ...

بخشیدن خیانت حماقته

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻