2777
2789
عنوان

خیانت ببخشم یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 43 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حالا من دارم میبینم خیلیا باهم زندگی میکنن!

خودت میگی زندگی

اونا راه پس و پیش ندارن ، بچه دارن ، پشتیبان ندارن ، مشکل تامین مخارج دارن و هزارتا دلیل دیگه

تو دوس پسرت از الان داره دورت میزنه، خیانت میکنه بعد میگی ببخشیش؟؟؟؟؟؟؟

خداییش چی تو مغزته؟؟ 

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
عریزم رابطه رابطه هس  دو نفر وقتی باهم عهد میکنن فرقی نداره حلقه باشه حرفی باشه کاغذ ماغذ باشه ...

رابطه زمانی رابطه ست که حد و حدود داشته باشه

وقتی طرف تورو در حد دوست دختر میبینه

اسکل نیستی که بهش تعهد بدی!

واقعن برای کیا قش و ضعف میکنین

خیر! کاش معنی رل و بفهمین

کاش شما بفهمین وقتی دو نفر باهم وارد رابطه احساسی میشن باید بهم پایبند باشن

وگرنه خوندن چهارتا کلمه عربی دلیل تعهد نمیشه

بروجرد💙 تاریخ عقد ۱۴۰۲/۷/۲۰ خدایا شکرت که بهم رسیدیم♥️♥️
رابطه زمانی رابطه ست که حد و حدود داشته باشه وقتی طرف تورو در حد دوست دختر میبینه اسکل نیستی که به ...

غش و ضعف نمی‌کنیم عزیزم 

ولی ما تو دوستی هم  آدم فروشی نمی‌کنیم 

تو مراممون نیس

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

و شاید این بهار درخت آرزوهایمان جوانه زد.                        در انتظار بهار 🌱۴🐍۱۴ هجری شمسی                                به امید سالی سبز برای همه ی ما ...💚

کاش شما بفهمین وقتی دو نفر باهم وارد رابطه احساسی میشن باید بهم پایبند باشن وگرنه خوندن چهارتا کلمه ...

تاحالا در کردی

اگه طرف تورو بخواد درحد یه دوست  نمی بینه

شما روشن فکر

ما جهان سومی

حد و حدود روابط از اسمش مشخصه

خودتونو برا چیزی که بهش مطمئن نیستین چاک ندین

یه بار با دوست دختر قبلیش مچش گرفتم .. گفت دیگه نمیبینیش ... الان نمیبینمش اما حس میکنم باهمن ...&nb ...

پس پس بزن بره 

دهنی و بقیه رو میخوای چیکار

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

و شاید این بهار درخت آرزوهایمان جوانه زد.                        در انتظار بهار 🌱۴🐍۱۴ هجری شمسی                                به امید سالی سبز برای همه ی ما ...💚

غش و ضعف نمی‌کنیم عزیزم  ولی ما تو دوستی هم  آدم فروشی نمی‌کنیم  تو مراممون نیس

تو مرام شما نیست

پسرای امروز

فارغ از مذهبی و غیر مذهبی

دوست دختر و درحد یه دوست میبینن

دخترا چرا احساسی هم چیو می‌بینید

ینی هرکی حرف عاشقانه زد

تا تهش هست؟

یکم باید هوشیار باشین

کاش شما بفهمین وقتی دو نفر باهم وارد رابطه احساسی میشن باید بهم پایبند باشن وگرنه خوندن چهارتا کلمه ...

انگار اون 4 تا کلمه معجزه میکنه! اتفاقا مردا رسمی و غیر رسمی براشون نداره بخوان کاری کنن میکنن. فقط زنا انقد به شوهر بها میدن  

تاحالا در کردی اگه طرف تورو بخواد درحد یه دوست  نمی بینه شما روشن فکر ما جهان سومی حد و حدو ...

باشه ولی کاش یکم ادب داشتی😂🤦‍♀️

بروجرد💙 تاریخ عقد ۱۴۰۲/۷/۲۰ خدایا شکرت که بهم رسیدیم♥️♥️