2777
2789

دخترم دو سال و سه ماهشه از یکشنبه شروع کردم از پوشک بگیرمش الان جیش رو راحت تو دسشویی میکنه حتی شبا پوشکش میکنم تا صبح میبینم خشکه ولی دسشویی بزرگ نمیکنه چند روزه در حد خیلی کم تو شلوارش میکنه میبرم دسشویی دیگه نمیکنه انگار میترسه نمیدونم چیکارکنم قبلا ک پوشک میکردم روزی یکی دوبار پی پی میکرد پوشکش پر میشد الان سه روزه خیلی کم تو شلوارش میکنه نکنه اذیت شه ینی دوباره پوشکش کنم؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیزم 

هی در طی روز ازش بپرس که دستشویی نداری یا ببرش دستشویی 

بکو دستشویی کنه دوباره پوشک کنی باز بخوای بگیری همون آشو همون کاسه است

بی تعلق به جهان باش که آزاده روی🕊️🤍.                                                    جانانم دختر زیبای من به یاد داشته باش آنقدر دوستت دارم که به خاطرت‌ با تمام سختی‌های دنیا خواهم جنگیدبه من تکیه کن که تکیه‌گاهت عاشقانه دوستت دارد🫶🏻🫀            مشاور کنکور و دبیرم کمک خواستید در خدمتم😚🤍    

بهش ملین جات بده الو لواشک میوه های فصل کیوی و... قشنگ که اصلا نخواد فشار بیاره خودش جیشش بریزه

قصه و ایناهم بگو که این پی پیا تو دلتن میخوان برن خونشون پیش مامان باباشون میگن کمکمکون کن بریم خونمون و... حتی نقاشی مراحلش رو بکش براش

بهش ملین جات بده الو لواشک میوه های فصل کیوی و... قشنگ که اصلا نخواد فشار بیاره خودش جیشش بریزه قصه ...

باشه فردا امتحان میکنم. امروز یکم تو دسشویی کرد خیلی کم گفتم افرین مامان بازم بکن آب بریزیم بره تو خونش ولی هرکاری کردم دیگ نکرد 

جیش میکنه میگه پی پی کردم

عزیزم موقعی که داره حیش میکنه بگو این پی پی نیست جیشه بعدم بگو مثلا اگه پی پی نکنی دلت بزرگ میشع بعد دل درد میگیری

اگه توالت فرنگی دارین بزارش رو توالت فرنگی تا پی پی کنه وگرنه با دستت حالت نشسته بگیر

بعضی اوقات میبینی خسته میشن دیگه پامیشن کامل دستشویی نمیکنن

بی تعلق به جهان باش که آزاده روی🕊️🤍.                                                    جانانم دختر زیبای من به یاد داشته باش آنقدر دوستت دارم که به خاطرت‌ با تمام سختی‌های دنیا خواهم جنگیدبه من تکیه کن که تکیه‌گاهت عاشقانه دوستت دارد🫶🏻🫀            مشاور کنکور و دبیرم کمک خواستید در خدمتم😚🤍    

طبیعیه کم کم تشویقش کن به بهونه ی خوراکی و جایزه اینا ببرش، اولش اینجوری میکنن بچه ها، پسر منم تا یه ماه بیس روز اینطوری کرد بعدش دیگه یاد گرفت

زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤
باشه فردا امتحان میکنم. امروز یکم تو دسشویی کرد خیلی کم گفتم افرین مامان بازم بکن آب بریزیم بره تو خ ...

یواش یواش بهتر میشه فقط حتما ملین جات زیاد بده این چند روزه و پوشکم به هیچ عنوان محدد نکن که دیگ بهم میریزه اوضاع