2777
2789
عنوان

عقد داییمه و من..

| مشاهده متن کامل بحث + 1088 بازدید | 70 پست

چرا نری؟حتما برو.یه لباس هم ازکمدت دربیار بپوش.ببین کدوم لباست بهتره یابیشتر بهت میاد.آرایشگاهم نمیخاد بری.صورتتو تمیزکن...حمام برو.یه ارایش بکن موهاتم اتوبکش یابابلیس بکن و بازبزار.

لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه دیگه مشکلم لباسه  ساعت ۸ شروع میشه

خودت هم نمیخوای بری انگار چون مطمئنا داییت چند وقتی هست که نامزد کرده و میدونستی عقدکنون دارید قبل امتحان به فکر میبودی یه چیزی میخریدی میذاشتی کنار

حالام اگه حرف مردم و ناراحتی و حضور برات مهم نیست که نرو

من که نمیتونستم مراسمات داییام نباشم و برای همشون ترکوندم

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

دوستات لباس ندارن بهت قرض بدن یا زنگ بزن ببین مرکز خرید خوب سراغ ندارن لباس قشنگ داشته باشه برو سریع بخر از اونور با ی آرایشگر هماهنگ کن بعدش سریع آماده کنه

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 

من برا بله برون خواهرم ساعت ۶ رفتم نزدیکترین آرایشگاه گفتم خیلی ساده درستم کن ساعت ۷ و نیم حاضر بودم از همه زودتر رسیدم 

برای حاجت روا شدن همه نی نی سایتیا صلوات اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم 

کدوم استانی بگو من اگ بشناسم ی لباس فروشی خوب معرفی میکنم بهت . خودم یه شب قبل عروسیا میرم خرید همیشه . الانم دیر نشده یا اگ لباس داری یکیشو بپوش موهاتم حالت بده خودت برو . نمیخای زنداییتو ببینی؟ ذوقشو داشته باااش عع

دیگع خود دانی زیر شلواری بپوش برو هم خدارو میخای هم خرمارو

😂😂😂😂😂😂😂خودش دلت رضا نیست . هرچی میگیم ی چیزی میگه نمیدونم چرا اصلا تاپیک زده

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣
دوستات لباس ندارن بهت قرض بدن یا زنگ بزن ببین مرکز خرید خوب سراغ ندارن لباس قشنگ داشته باشه برو سریع ...

من اینجوری اصلا نمیتونم خرید کنم که 

باید مثلا از چندین روز قبل کارامو میکردم

2810