بله من داشتم ، بی حس شدن صورت و دستها ،ضربان قلب زیاد ، بی حالی ، ترس ، احساس مرگ داشتم و درد در تخم ...
دارو استفاده نکردین شما واسش؟
درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش میکنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همهی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.
امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.
الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه.
یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.
*امضام حتما خونده شه*من ۱۵ سالمه، قبل از اینکه منو بخورین، گزارش برام بزنین یا از تاپیک بیرونم کنین ، لازمه بگم که زود قضاوت نکنید. من نه شاخ مجازی ام ، نه پررو و بی ادبم ؛ و تو تاپیک ها نظر الکی نمیدم. اونقدری هم شعور دارم که احترام بزرگترمو نگه دارم. پس ما رو بچه فرض نکنین .... آدم با آدم فرق داره ، اگه یکی همسن من باهاتون بد حرف زد یا پررو بازی در آورد یعنی منم همون جوری ام !؟ معلومه که نه ! برای اطلاعات بیشتر اینجا رو کلیک کنین با تشکر ، بییب :)
منم آلان اینطوری شدم دست و پامیهو شل شد قلبم تند تند میزد و سرم گیج میرف
فقط این رو به خودت بگو که کاملا سالمی این یک حس روانیه و قرار نیست بمیری سعی کن ذهنت رو پرت کنی به چیزی که بهت آرامش میده
درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش میکنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همهی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
منم ی بار زلزله اومد شبش هم شوهرم قلت زده بود رو شانه چپم بچم ۴ماهش بود
دراز کشیده بودم یهو زمین لرزید پریدم گفتم زلزله بود ایا؟؟ولی دیدم شانمم در میکنه گفتم حمله ی قلبیه مامانم نبود خونش خونه مادرشوهرم پیاده ۵ دقیقه راهه ولی انقدر نفس تنگی و درد قفسه سینه و درد شانه داشتم دنیا دور سرم میچرخید بچمو گرفتم بغلم تاکسی گرفتم رفتم خونه مادرشوهرم 😖😖بعد از اون خیلی تکرار شد بدترین قسمتش اونجاس ک حس میکنی هر آن میمیری
لرزش شدید دست و زانو سنگینی قفسه سینه سرگیجه ی شدید حالت تهوع احساس حمله ...
شما فوبیاتون چیه؟
حمله عصبی الزاما همون لحظه ناراحتی نمیاد جمع میشه موقعی ک عادی نشستی یا حتی خوشی میاد. دوم اینکه من اول پامو حس نکردم بعدش دستمو بعد دستو پای دیگم بعد لش شدم زبونم گرفت ولی هوشیار هوشیار بودم بدجوری ترسیده بودم از ترس چشمام هم دیدش مشکل پیدا کرد میخواستم یه جمله رو بگم اون لحظه هرچقدر فمر میکردم نمیدونستم مثلا چطور اسم شوهرمو صدا کنم کلا لال شدم بعدش بردنم بیمارستان اونجا کم کم حس دستو پام برگشت. مامانم اومد بالاسرم گفت چیشده اخه خواستم توضیخ بدم دیدم طرز ادای کلمات بکل از مغزم پاکشده
کلاس می رفتم ، طبقه ی هشتم یه برج قدیمی و غیر استاندارد
استادم نیومده بود پشت در مونده بودم
حس می کردم عزرائیل داره با داسش باهام بای بای میکنه میاد جلو 😂 خیلی بد بود
*امضام حتما خونده شه*من ۱۵ سالمه، قبل از اینکه منو بخورین، گزارش برام بزنین یا از تاپیک بیرونم کنین ، لازمه بگم که زود قضاوت نکنید. من نه شاخ مجازی ام ، نه پررو و بی ادبم ؛ و تو تاپیک ها نظر الکی نمیدم. اونقدری هم شعور دارم که احترام بزرگترمو نگه دارم. پس ما رو بچه فرض نکنین .... آدم با آدم فرق داره ، اگه یکی همسن من باهاتون بد حرف زد یا پررو بازی در آورد یعنی منم همون جوری ام !؟ معلومه که نه ! برای اطلاعات بیشتر اینجا رو کلیک کنین با تشکر ، بییب :)
آسانسور تنها بودن تو طبقه ۴ به بالای ساختمون ها اینجا مورد دوم اتفاق افتاد کل ...
وای منم مثل تو ام که
تو مترو هم من اینجوری میشم
رفتی پیش روانشناس و روانپزشک؟