2777
2789
عنوان

تازه حرفای دلشو فهمیدم

666 بازدید | 56 پست

من و شوهرم کلا یک بار مسافرت دوتایی رفتیم پدرشوهرم و مادرشوهرم هر جا خاستیم بریم گفتن ماام میایم 

شوهرم هیچ وقت نتونست و نخاست که بگه میخایم دوتایی بریم 

پدرش هیچ وقت اجازه مستقل شدن بهش نداده 

از اول کار کرده ریخته تو حساب خودش بعدشم که جدا شد بازم هر سری به هر بهانه ازش کلی پول میگیره و شوهرم جرات نداره نده 

حتی شده از خودمون زده داده به اونا 

هر چقدرم من بگم باز جرات نداره به باباش چیزی بگه 

از اولم هی تو گوشش خونده نباید زیاد بزاری زنت بره خوه پدرش اونام نیان 

حالا من راه دور ازدواج کردم هر دوماه میرم یه هفته میمونم اونم با کلی جنگ هر سری یادش میدن چرا میزاری میره پرو میشه حرف یادش میدن 

مثلا میریم شهرستان تعطیلات من ۴ روز خونه پدرشوهرم میمونم یه ناهار برم خونه بابام همشون اخماشونو میندازن  که چرا رفته 

پدرشوهرم مادرشوهرمو نمیذاره اصلا با خانوادش در ارتباط باشن مادرش طبقه بالای خونشونه نمیزاره اصلا بره حالا مارو مجبور میکنه هر روز بریم 

اینارو گفتم که بدونید چجورین 

حالا این هفته میگفتیم یه روزه بریم مسافرت 

شوهرم امشب گفت میخام با برادرخانومم اینا بریم یه روزه باباش فوری گفت ماام میایم

حالا ما برنامه ریزی کرده بودیم خودمون بریم 

منم هر چقدر گفتم بگو حالا ما اینسریبریم سری بعدبا شما بریم نمیتونه بگه به خانوادش 

اصلا بریدم 

حالا زنداداشم چقد میخنده که واقعا اینا دیگه کین 

بخدا چه حرفا که بهم نزد 

گاه میگه تو حسودی میگه تو خسیسی اصلا یه حرفا 

حسرت یه مسافرت که با دل خوش بریم مونده رو دلم 

میگه منم میزارم بری خونه بالات 

همش اینا حرفای باباشه خدا نگذره ازشون 

مادر شدن شده ارزو ی من  میشه واسه ارزوم یه صلوات بفرستی دوستم         بالاخره به خاست خدا منم باردار شدم😍😍😍

نه دیگه حرمتی بینمون مونده نه دوس داشتنی 

دلم خونه 

مادر شدن شده ارزو ی من  میشه واسه ارزوم یه صلوات بفرستی دوستم         بالاخره به خاست خدا منم باردار شدم😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط میتونم بگم خیلی سخته صبر ایوب داری تحمل کردی

دارم میمیرم از غصه  

دلم خونه بخدا نمیتونم به پدرو مادرم چیزی بگم میگم راه دورن فکر منو نکنن

دارم میمیرم از غصه   دلم خونه بخدا نمیتونم به پدرو مادرم چیزی بگم میگم راه دورن فکر منو نکنن

عزیزم غصه فایده نداره نه میاونی جدا شی نه میتونی غصه بخوری بچه داری دیگه. بنظرم بهترین راهت اینه که خودتو بزنی به بیعاری انگار‌ تو خونت نیستن نادیده بگیرشون خودشون میفهمن میرن کم کم

زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکیکه همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتنش را از بین میبرد
رفتم تاپیکاتو خوندم چن تاشو میفهممت شوهری ک نادون باشه چجوریه شوهر منم خیلی طرف مادر پدرشه ولی من اص ...

شوهره من از بچگی ازش زهره چشم گرفتن بشدت میترسه اصلا توانایی انجام هیچ کاری نداره خیلی شخصیت ترسویی داره

رفتم تاپیکاتو خوندم چن تاشو میفهممت شوهری ک نادون باشه چجوریه شوهر منم خیلی طرف مادر پدرشه ولی من اص ...

درکت میکنم کاملاااااا.بعد هفده سال زندگی مادرشوهر منم همینه.

۳تا جاری دیگه هم دارم اونا با طعنه همیشه میگن اونو زدیم زیر مهریه تو 😕

شوهره من از بچگی ازش زهره چشم گرفتن بشدت میترسه اصلا توانایی انجام هیچ کاری نداره خیلی شخصیت ترسویی ...

خیلی حس بدیه درکت میکنم ولی من اجازه ندادم خیلی وارد حریم خصوصیم بشن با اینک شوهرم خیلی تلاش میکنه ولی نمیزارم حتی شده با دعوا و‌قهر

تنها روشن بنظرم اینه ک کم محلی و‌بی محلی کنی خصوصا وقتی همسرت پیش اونا نیس با بچه ت بازی کن و اصلااا ...

اصلا اونا که به کنار شوهرمم یاد میدن یه روز خوش نداریم  اصلا یه حرفایی میزنه ه معلومه حرفایه اوناس  هر چی بگم اصلا نمیفهمه فقط کاری که اونا میخانو میکنه

اصلا اونا که به کنار شوهرمم یاد میدن یه روز خوش نداریم  اصلا یه حرفایی میزنه ه معلومه حرفایه او ...

خودت چن تا بچه این؟نمیتونی بچه تو برداری بری خونه بابات یه ماه؟؟؟اصن ادم‌ حرصش میگیره ب اینجور‌خانواده ها دوس دارم خفشون کنم

2810