2777
2789
عنوان

تازه حرفای دلشو فهمیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 666 بازدید | 56 پست
خیلی حس بدیه درکت میکنم ولی من اجازه ندادم خیلی وارد حریم خصوصیم بشن با اینک شوهرم خیلی تلاش میکنه و ...

خدا شاهده تمام تلاشمو کردم منم ولی دیدم اصلا نمیتونه کاری کنه بشدت میترسه از باباش 

خودشم کارایی میکنه که پدرشوهرم با خانواده زنش میکنه

مادر شدن شده ارزو ی من  میشه واسه ارزوم یه صلوات بفرستی دوستم         بالاخره به خاست خدا منم باردار شدم😍😍😍
خودت چن تا بچه این؟نمیتونی بچه تو برداری بری خونه بابات یه ماه؟؟؟اصن ادم‌ حرصش میگیره ب اینجور‌خانوا ...

سه تاییم اون دوتا  عروسی کردن 

خانوادم خیلی حمایتم نمیکنن 

اگه برمم یسالم بمونم به خیالشون نیست 

برادرشوهرم دوتازن طلاق داده تو هیچ کدوم تا دوسال سراغی نگرفتن

مادر شدن شده ارزو ی من  میشه واسه ارزوم یه صلوات بفرستی دوستم         بالاخره به خاست خدا منم باردار شدم😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درکت میکنم کاملاااااا.بعد هفده سال زندگی مادرشوهر منم همینه. ۳تا جاری دیگه هم دارم اونا با طعنه همی ...

من جاری داشتم با اون کاری نداشتن چون برادرشوهرم روشون وایمیسته ولی شوهره من بشدت ترسوعه

سه تاییم اون دوتا  عروسی کردن  خانوادم خیلی حمایتم نمیکنن  اگه برمم یسالم بمونم به ...

پس نمیتونی بری. یه دعوایی چیزی راه بنداز توی‌دعوا ب شوهرت بگو ک نمیتونی تحمل کنی و میزاری میری..یا با اینک اعتقادی ندارم دعا بگیر و امتحان کن

چرا اصلا گفتین می‌خوایم بریم مسافرت مجبورین حساب پس بدین

شوهرم جو گرفت گفت همیشه همینه انگار نگه عذاب وجدان میگیره که ای وای اونا نیستن بهش نمیچسبه 

اصلا مستقل نیست 

بگو اونجا حوصله تون سر میره همسن سالایه شما کسی نیست . یه بهونه ای چیزی بیار بگو زنداداشم حامله  اس هی بالا میاره میترسم حالتون بد شه . اونقدر بگو بگو تا کلا بفهمن که کم سرشون تو ذندگیت باشه .‌تو کفشاشونم نمک بریز 😆

خدا شاهده تمام تلاشمو کردم منم ولی دیدم اصلا نمیتونه کاری کنه بشدت میترسه از باباش  خودشم کارا ...

بزار بیان ولی اصلا محلشون نده.دفعه بعد زود برنامه بریز زودم اجراش کن وقت نکنه بیاد.بعد ازاینم اینقدر باخانواده خودت برنامه بریز باخانوادت هماهنگ باش  که اصلا وقت نکنه بره سمت خانوادش.خانواذه شوهر من اینجورن.ولی شوهرم مستقیم نمی‌گفت ولی من جلوشو گرفتم اینقدر مقاومت کردم الان هفته ای ی بار میرم اصن یادم رفتن

پس نمیتونی بری. یه دعوایی چیزی راه بنداز توی‌دعوا ب شوهرت بگو ک نمیتونی تحمل کنی و میزاری میری..یا ب ...

از دعا اینا میترسم 

خودش روزی صد بار میگه برو 

میدونه بخاطر بچم نمیرم 

خدا باعث و بانیشو لعنت کنه فقط 

بگو اونجا حوصله تون سر میره همسن سالایه شما کسی نیست . یه بهونه ای چیزی بیار بگو زنداداشم حامله &nbs ...

اصلا انقد که دعوایه یدی کردیم حالم کلا گرفت دیگه اصلا دلم نمیخاد برم 

هر سری جایی بریم همینه

شوهرم جو گرفت گفت همیشه همینه انگار نگه عذاب وجدان میگیره که ای وای اونا نیستن بهش نمیچسبه  اص ...

خیلی بد مرد بچه ننه

دلبری کردن رو از شاملو یاد بگیرید که به آیدایش گفت:کوچکترین لبخند تو مرا از همه بدبختی ها نجاتم داد:)
اصلا انقد که دعوایه یدی کردیم حالم کلا گرفت دیگه اصلا دلم نمیخاد برم  هر سری جایی بریم همینه

حتما هم مثل من همه کارای سفر با توعه😕

اینبار بچه رو بهونه کن سرویس نده بهشون تو مسیر 😐

2810