بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شوهر من تو مجردی رفته دریا یه جلبکی داشته پیچیده دور پاهاش از اون موقع در نیومده بشدت دنبال اون جلبک ...
پیدا کردی بیا تایپکشو بزن 🤣
باخما منیم یاشیما چوخلار گلیپ باشیما💔حسادت رفیق از رقابت رقیب خطرناک تره،اگه از کامنت و نظرم خوشت نمیاد رد شو و دنبال بحث نباش چون جواب نمیدم و حوصله بحث ندارم،به اعتقاد هم دیگه احترام بزارید و اجازه توهین به هم دیگه نداشته باشید ،تو منو از نزدیک ندیدی و نمیدونی چجور آدمی هستم پس اجازه قضاوت کردن منو نداری
نمی دونم والله ولی چون الان سه هفته هست قرص اس سیتا لوپرام میخورم شاید مال اون باشه
این قرص برای چیه اگه دوس داری بگو
شاید از عوارض اونه در نمیاد
باخما منیم یاشیما چوخلار گلیپ باشیما💔حسادت رفیق از رقابت رقیب خطرناک تره،اگه از کامنت و نظرم خوشت نمیاد رد شو و دنبال بحث نباش چون جواب نمیدم و حوصله بحث ندارم،به اعتقاد هم دیگه احترام بزارید و اجازه توهین به هم دیگه نداشته باشید ،تو منو از نزدیک ندیدی و نمیدونی چجور آدمی هستم پس اجازه قضاوت کردن منو نداری