2777
2789
مث زنداداش من باشید بگید رسم نداریم مگه چیه  انقده این بشر همه رو گف رسم نداریم ما ...

خب خانواده ماهم گفتن رسم نداریم.

خیلی حس بدی بود.

ببین عزیزم هیچ کس نمیاد عیب خودشو بگه.

معمولا میگن رسم نداریم اما در واقع نمیخوان کادو بدن.

اینم بگم که پدرم دستش خیلی خالی بود ولی در کل کوتاهی کردن .

و بدترش اینجاست که خواهرشوهر هاو مادر شوهر هایی مثل شما توروی ادم میارن و بدتر ادم خرد میشه چیزی که تقصیر ما نیست.

و کارما خوب جواب میده .

البته برای من تلافیشو سرم در اوردن.

لطفا عروستون رو خرد نکنید چون ایشون مقصر نیست‌

فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم  ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.
کم دختر میدن چیزی هم بزار روش کادو بدن خوب کردن ندادن حسرت نداره همین که دخترشونو دادن خودش خیلیه کا ...

اره بخدا  کاش درک داشتن که منم قراره پسرشون رو درک کنم و تو سختی و اسونی باهاش باشم.

ولی جور دیگه یادم دادن اما من هرگز جبران نکردم

فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم  ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حسرت نداره عزیزم. دوستِ من برای سر عقد پدرش بهش یه دستبند طلا داد و یه سکه هم داد به داماد.مادرشم ب ...

اره واقعا از این جنبه نگاه نکرده بودم به این موضوع.

ممنون از دلداریت🥰

الان ۱۴ ساله عروسی کردیم ولی سر هر سفره عقدی برم چشمام پر از اشک میشه که چرا منو جلو کسایی که از ما خیلی پایین تر بودن از لحاظ فرهنگی خرد کردن.

ولی خداروشکر بابت زندگیم😇

اگه طلا ندن باید پول بدن بازم فرقی نمیکنه... 

میتونن پول کمتری بدن 

فقط 13 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر تولد ۴ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃 
2805
اره واقعا از این جنبه نگاه نکرده بودم به این موضوع. ممنون از دلداریت🥰 الان ۱۴ ساله عروسی کردیم ول ...

خواهش میکنم.

همین دوستم میگفت برای جهیزیه خیلی به پدر ومادرش فشار اومده...ولی وقتی رفته بود سر زندگی همش ناراحت بود که چرا من بخاطر این ادما انقدر پدرومادرم رو تحت فشار گذاشتم؟

یه چیزایی به مرور زمان با دیدن رفتار خانواده شوهر و خوده شوهر برای آدم جا میفته که شاید قبلتر بهش توجهی نمیشده.

قاشق نشسته
خواهش میکنم. همین دوستم میگفت برای جهیزیه خیلی به پدر ومادرش فشار اومده...ولی وقتی رفته بود سر زندگ ...

😉😊

اره  واقعا درست میگید عزیزم

خب خانواده ماهم گفتن رسم نداریم. خیلی حس بدی بود. ببین عزیزم هیچ کس نمیاد عیب خودشو بگه. معمول ...

کی گف ما عروسمونو‌خرد کردیم؟. اولا ک من حرفی نزدم و خوده داداشم هرموردی رو گفته بود گفته بود رسم مداریم 

اما خب ب پست بعدی تون توجه کنید قراره زن هم شوهرو درک کنه 

نه ک نوبت خودشون ک شد برا هر مراسمی طلا بخوان اما نوبت خودشون ک میشه هیچ رسمی نداشته باشن

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️
کی گف ما عروسمونو‌خرد کردیم؟. اولا ک من حرفی نزدم و خوده داداشم هرموردی رو گفته بود گفته بود رسم مدا ...

از طرز چت کردنتون و نوشتنتون چنین برداشتی کردم.

شوهرم واسه مناسبتا واسم طلا میخرید بدون اینکه چیزی بگم یا توقع کنم.

ولی واسه خرید عروسی و هزینه های دیگش توقعم کم بود و درکش کردم چون خرج عروسی با خودمون بود تا به الان که ۱۴ سال میگذره توقع بی جا نداشتم اما تا دلت بخواد درک کردم و اذیتم کردن.