2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2804

مثلا عمه من چند سال پیش واسه عروسی پرایدی که زیر پای دخترش بود (چند سال قبل خریده بودن،دخترعمم خودش نخریده بود)همونو بعد عروسی داد به دخترش

آقاجونمم فکرکنم همین کارو کرد اگه اشتباه نکنم،ماشینو داد به خود خالم

یه عمه ی دیگه ام شبی که بعد عروسی عروس داماد میرن خونه پدرزن بهشون پنکه داد نزدیک به ۷ ماه پیش تقریبا ۲تومن بود

شماها رسم مادرزن سلام رو دارین؟ یعنی ۲ روز بعد عروسی که میشه شب سوم عروس داماد میرن خونه پدر عروس کادو میبرن مخصوصا برای مادر 

بعد کادو عروسی هم اونا میدن به دخترشون

به منم ندادن و حسرتش به دلم مونده و بابتش چقدر حرف شنیدم از خانواده شوهرم

کم دختر میدن چیزی هم بزار روش کادو بدن خوب کردن ندادن حسرت نداره همین که دخترشونو دادن خودش خیلیه کادو بخوره تو سرشون

همون النگوهامو براق کننده زدن دادن 😳    برا عروسی  گردن بندمو فروختم  خودمم پول ...

خیلی ها اینکارو میکنن.برای منم سر عقد گوشواره های خودمو دادن. برا عروسی یه تک پوش طلا خریدن

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
ما رسم نداریم سر عقد اگه چیزی بدن دادن اگه نه تو داماد سلام یه کادوی کوچولو میدن دیگه جهیزیه دادن ...

واسه ما هم عقد میدن هم عروسی 

بالاخره عروسی بچشونه همه مهمونا کادو میدن نمیشع ک خانواده ندن

2809