2777
2789
عنوان

یه مرد احمق کثافطی فوشم داد

646 بازدید | 35 پست

چقدر پستن بعضیا  سر چهار راه چراغ قرنز رد کرده   طلبکارم هست حق تقدم من بود داشتم میرفتم از سمت خودش گازو گربته ک از جلوم رد بشه    من ک ترمز زدم    سکته زدم وایستاده فوش مزده چرا مثل گاو سرتو انداختی  میخوای از جلوم رد بشی   خواستم پیاده شم   اشغال گازشو گرفت رفت شمارشم نتونستم  بردارم   امدم  شیر خشک بخرم    حالم خراب کرده  کثافط      لعنت ب اینجور ادمای ناشی پرویی  میبینن طرف زنه   زورشون میاد 

خانوم از اینا خیلی زیادند پس بیخیالش

لطفا قضاوت نکنید من مرد هستم و اینجام که بهتر بتونم درک کنم خانومهارو و در زندگی و عشقی که دراینده قراره به خانومم داشته باشم از این تجارب استفاده کنم و راه اشتباه نرم و عشقمو اذیت نکنم با رفتار و سخنانم و غیره

به زن خودشون هم یه روزی توهین میشه 

دوست دارم تو سایت با هم دوست باشیم 🤝اگه کمکی ازم برمیاد برا کسی انجام بدم !✌️عاشق اون کاربر هایی هستم که به نظر هم احترام میزارن💜!از اون کاربر هایی که مدام درباره هم قضاوت میکنن متنفرم💩😡!اصلا خوشم نمیاد کسی تو تاپیک من چله و زیارت عاشورا و کسب و کار بدون اجازه تبلیغ کنه یا بحث تاپیک رو به هرنحوی منحرف کنه که از اخر دعوا شه 😑😡با این که مهربونم 😌به وقتش خیلی ناراحت میشم 😏.....این پیغام جدی میباشد و در صورت رعایت نکردن برخورد جدی می‌شود 👿😈

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2803

گوه خورد

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

تو خیابون با مرد ک نمیشه بحث کرد اونم نفهم باشه دور ازجونتون

♥اگر دیدی کسی از تنهایش لذت میبره؛ بدون راز قشنگی تو دلش داره...❤ و اگه تونستی حریم این تنهایی رو بشکنی بدون تو از رازش قشنگ تری..💜💜
2804
خیلی بدم میاد مردا ب زنا تو خیابون بی احترامی کنن من خودم ک جرشون میدم حتی اگ قول باشه🤣

منم سلیطه تر از این حرفام    یعنی رفت اگر میموند مطمعنم خیلی بد میشد    خدا رحم کرد ک رفت من واقعا حال روحیم بده ممکن بود برم بخوابونم زیر گوشش  و ب باد فوش بگیرمش برام بد میشد  ولی الان حالم یه جوریه     تو دلم انگار سنگ انداختن    نفسم ب زور بالا نیاد  از زن بودنم بدم امده تو جانعه زور گومون ک مرداش اینقدررررررر ازحالن 

2805
تو خیابون با مرد ک نمیشه بحث کرد اونم نفهم باشه دور ازجونتون

حالم خیلی بد شد لهنش حال بهم زن بود اخه حقشم نبوووود زورم امده چراغ قرمز رد کرده   میخواد هز روم رد بشه ک من زنم اون مرد   قانون مانون حالیش نبود    زوره بخدا شما رلهتو بری یکی بیاد فوشت بده و به زور رد بشه   

2801