2777
2789
عنوان

زردی طولانی مدت نوزاد 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 10794 بازدید | 55 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803
شیشه نمی گیره با قطره چکون و قاشق و اینام نمی خوره . و اگه بزور هم بدیم بالا میره البته فقط یه مدل ...

عزیزم دکتر به بچه ی من قرص داد 

دوهفته دادم از ۴۰ روزگیش تا ۵۰ خورده ای 

بعد بهتر شد 

قرص فنوباربیتا ل 

دیگه قرص ندادم 

دکتر بچه رو عوض کن 

2804

ختنه کن عزیزم

دوستان خیریه محک در حال خرید دوتا دستگاه خیلی ضروری برای کودکان سرطانی هست لطفن اگر میتونید حتی خیلی کم بهش کمک کنید...تو تاپیک هام هست .https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=11171557&slug=%D9%BE%D9%88%DB%8C%D8%B4-%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%D8%AF%D9%88-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%B1%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D9%88-%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%BE%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D9%88%D8%AF%DA%A9%D8%A7%D9%86-%D8%B3%D8%B1%D8%B7%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%AA%D9%88%D8%B3%D8%B7-%D9%85%D8%AD%DA%A9&postId=293720726من یه مادرم..خیلی وقته دیگه همه تصمیمات و انتخابام تحت تاثیر همین مادر بودنه....پس قضاوتم نکن...نظرات من فقط و فقط مختص شخص اسی هست.پس لطفن تو نظر من دخالت نکنید...🙂🙂🙂 همیشه دختر حرف گوش کن خانواده بودن خوب نیست..همیشه حق با پدرو مادر نیست..زندگی متاهلی یادم داد هر چیزی رو همون دفعه اول باید حل کرد..

دوتا بچه های منم اینطور بودن

چندین و چند بار آزمایش گرفتن

بستری شدن،دستگاه اجاره کردیم تو خونه اما بی فایده بود

دوتا متخصص با تجربه دیدن گفتن تا دوماهگی ادامه داره و بعد زردیش خوب میشه

دقیقا هر دوتاشونم دوماهگی شون خوب شدن نگران نباش

قطره شو بده

آب انار بخور،ترنجبین کاسنی بخور 

در کل گرمیجات رو کم کن

جاشم گرم نباشه

چیکار کردی ؟ 

شیر خشک و گرمی نخوردم  ۲ روزم تو دستگاه بود از ۱۷ اومد رو ۹ ولی دکتر گفت تو خونه مواظب باش چک کن اگه مثل پوست لیمو بود رنگش مشکلی نیست اگه بیشتر شد بیارش دوباره.   و گفت با انگشت دوره نافشو فشار بده اگه پوست سریع برگشت به حالت اول مشکلی نیست اگه طول کشید بیارش 

دنیا ی کابوسه ؛ و تو نمیتونی بیدارشی....😞
2805

قرص و دارو ندین

برید عطاری معتبر شیر خشت ترنجبین بگیرین هم بچه هم خودتون مدام مصرف کنین

پزشک سنتی برین 

دارو شیمیایی ب بچه ندین عوارض داره

معمولا اندازع یکی دو قطرع هم گوش بچه تیغ میزنن حجامت میشه زردیش میره

2801