2777
2789
عنوان

امشب مهمان غریبه داشتم پذیرایی چطور شد+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 8265 بازدید | 182 پست
دقیقا همین هستم که گفتین هم دستم کنده هم همه کارا رومیزارم همون روز

خب پس نذار برای همون روز

سالاد، دسر، خیلی از کارهای اولیه آشپزی حتی پختن خورشت یا آماده سازی بعضی غذاهای دیگه رو میشه روز قبل انجام داد

تمیزکاری و اینا هم که دیگه‌میدونی خودت

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه اینجوری نیست،من خودم عکسو لحظه ای مبگیرم و گاهی متوجه هم نمیشن،چون ما تا سفره رو نچینیم،کسی سر سف ...

کلا از نظر من مثل منت گذاشتن و بزرگ نمایی هست 

یا اینکه فقط جلو مهمان غذا و پذیرایی خوب میشه و در نبود اونا خبری نیست و طرف دیدن سفره مهمانی واسش تازگی داره

ثروت به سمت من می آید ثروت من چیزایی هست که دوست دارم ☺
منم از مادرشوهرم یاد گرفتم چون مجرد بودم مادر خودم همیشه کته درست میکرد...برنج و با آب میزاری رو گاز ...

قبلش دیگ خیس نمیکنی؟موقع آبکش کردن آب میگیری روش؟

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
من نمیدونم چطور جلومهمان روتون میشه از غذا عکس بگیرید  من حتی جلو پدر مادر یا خواهرمم روم نمیش ...

والا الان خوده مهمونم می‌یاد از دسر و غذاها عکس میگیره من وقتی دسر درست میکنم یا کیک دخترخاله هام سریع مییان عکس میگیرن یا خاله هام یا دوستام 

چون ۹۰ درصد مردم عاشق عکس گرفتن هستن 

والا الان خوده مهمونم می‌یاد از دسر و غذاها عکس میگیره من وقتی دسر درست میکنم یا کیک دخترخاله هام سر ...

همه اینطور نیستند

فرهنگ ها اخلاق ها و نظرها متفاوت هست

ثروت به سمت من می آید ثروت من چیزایی هست که دوست دارم ☺

چطور جلو مهمون عکس انداختی؟

عضو گروهآبی وزن هفته قبل۷۴.۵ & ۷۳.۵ & ۷۳ & ۷۰.۷۰۰&۷۰.۶۰۰&۶۹.۷۰۰&۶۹.۱۰۰&68.600&68.500&67.2600�وزن این هفته ۶7.200😑😪هدف اول ۶۵🥰🥰هدف دوم ۶۰😋🥰😍 چند روز دیگه میبینمت هوراااا تا عید لباسای خوشگل مشگل میپوشم هر لباسی دلم میخواد هورااا