2777
2789
عنوان

امشب مهمان غریبه داشتم پذیرایی چطور شد+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 8265 بازدید | 182 پست
فکر کنم تا حالا عکس نگرفتیا 😁.چند ثانیه بدون اینکه کسی بیینه میشه راحت عکس گرفت 

نه چون حس میکنم بی احترامی میشه و مهمانم را معذب میکنم

ثروت به سمت من می آید ثروت من چیزایی هست که دوست دارم ☺

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دستور پخت مرغ رو دوباره بگو متوجه نشدم الان اذان میگن 

عزیزم بعضی ها اول مرغ و سرخ میکننن بعد داخل آب میندازن تا کامل بپزه ....من اول میزارم حدود۴۰دقیقه داخل آب بپزه بعد مرغها و درمیارم قشنگ با حوصله سرخ میکنم تا طلایی شه بعد رب و قشنگ تف میدم تا آب خورشتم خوشرنگ شه داخل آب مرغ مجدد مرغ و میندازم با حرارت ملایم ۴۰دقیقه بپزه....آب مرغمم که پیاز سرخ شده همراه فلفل دلمه ای و زعفران فراوان ویک قاشق آبلیمو و ادویه مخصوص خورشت و طمع دهنده مرغ 

کسی بهت کمک کرده؟یاتنهایی،،اخه من خسته میشم دومدل غذادرست کنم ازپادرمیام شماچطوراین همه غذاودسردست ت ...

منم اوایل ازدواج خسته میشدم الان بعد ۸سال قلق همه چی دستم اومده خیلی ساده و راحت آشپزی میکنم برام شده مثل آب خوردن آسون و سریع کارها انجام میشه دستمم سرعتی شده

کسی بهت کمک کرده؟یاتنهایی،،اخه من خسته میشم دومدل غذادرست کنم ازپادرمیام شماچطوراین همه غذاودسردست ت ...

من قبلا هر وقت مهمون داشتم راحت سه مدل غذا با پسر ‌‌سالاد رو ظرف سه ساعت آماده میکردم غذاهایی مثل خورشت بادنجان و‌لازاتیا و زرشک پلو با مرغ یا ماهیچه و تهچین سالاد فصل و ژله بستنی 

قبل از اومدن مهمون میزم کامل چیده بود یعنی تمام بشقاب‌ها مرتب با قاشق و چنگال و لیوان ‌ترشی و سس ها سر میز بودن چون جلو مهمون بخوای میز بچینی نامرتب درمیاد 

دستت درد نکنه ، یاد تاپیک اونروزی افتادم می گفت دوتا خوانواده مهمون دارم برا هر نفر سه تا فلافل درست کردم ، هر کس هم یه چیزی می گفت اونم گفت دلم نمی یاد براشون گوشت از دیخچال دربیارم یا برنج کیلویی ۵۰ تومن حیفم می یاد براشون بپزم

احسنت کدبانو جان

خیلی خوشم اومد،خسته نباشید

الهی که فقط تو خونتون خوشی و مهمونی باشه

مرغتو چجوری درست کردی؟؟؟

بنطر خیلی خوشمزه است و اینکه بادمجون کنارش رو فقط سرخ کردی؟؟؟

برای حاجت رواییم صلوات میفرستی😥🥺ان شاءلله عاقبت بخیر شی و گره ای تو زندگیت نیفته🙏🙏
مهمان واسه غذا معذب میشه مثل اینه که شما قبلا خودتون همچین غذاهایی نخوردید و واسه مهمان ظاهر سازی ک ...

نه اینجوری نیست،من خودم عکسو لحظه ای مبگیرم و گاهی متوجه هم نمیشن،چون ما تا سفره رو نچینیم،کسی سر سفره نمیاد و بعد چیدن،تعارف میزنیم بیان جلو

شاید دستت تند نیست

و البته بعضی کارها رو میشه از روز قبل انجام بدی ‌‌

همه‌کارا رو نذار برای روز مهمونی

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊